Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 15 lutego 2010, 18:42 Temat postu: Polska sekcja Trackmanii na ESL - zmartwychwstanie |
|
|
Szykuje się rewolucja w polskiej sekcji TrackManii. Wstępne rozmowy z polskim adminem ESL, Werkosem, rozpoczęły się niedawno - jednak aby wprowadzić niektóre zmiany potrzebne jest zaangażowanie przynajmniej kilku scenowiczów! Do dzieła, czytajcie: [more]
1. Mapy do ladderów ESL
ESLowe Cuptracki nie cieszą się zbytnim powodzeniem wśród graczy TrackManii. Ciut za długie, mało przyjemne do jazdy. Pierwszym krokiem jest zamiana tychże tworów na przystępne mapki polskich mapperów. Co trzeba zrobić?
Wedle zasad tworzenia wszystkich konkursów na trasę techniczną (około minuty długości, mało boostów, dirta, trawy) stworzyć trasę nazwaną ESL PL - [nazwa], na przykład ESL PL Hockolicious.
2. Mapy do ladderów ESL TrackManii United
Uchylę rąbka tajemnicy, TrackMania United pojawi się na okres próbny na ESL. Od was zależy, jak się ona rozwinie. Detali nie mogę jeszcze podać (wciąż trwają dyskusje jakie środowisko ma być przewodnim, jakie tryby rozgrywek wybrać). Jedno zaś jest pewne - potrzebujemy map! Minuta długości, dozwolone wszystkie pozastadiumowe środowiska.
Nazwa - podobnie jak wyżej, ESL PL - [nazwa], na przykład ESL PL Hockolicious.
Mapy wraz z oddzielnym replayem proszę wysyłać na adres: czamik@o2.pl
Więcej informacji już niedługo. Pamiętajcie, to od nas zależy to, jak spędzimy sobie godzinki gry w TrackManię!
NEWS BY SROTREX
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 15 lutego 2010, 18:42 Temat postu: |
|
|
a osobiscie zycze milej straty czasu
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 1 Posty: 454
|
Wysłany: 15 lutego 2010, 18:43 Temat postu: |
|
|
+ odrzutki z STML również przyjmuję po zmianie nazwy ;d
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rezys
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 1 Posty: 454
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lewy
V.I.P.

|
Wysłany: 15 lutego 2010, 22:11 Temat postu: |
|
|
A ja tylko powiem, że ESL kojarzy mi się z totalną niekompetencją, zerową organizacją i nieumiejętnością zorganizowania czegoś w trackmanie przykładem są EMS III VI i V które były totalnym niewypałem. Wszystkie 1on1 i inne też nie cieszą się zbytnią popularnością. Zaznaczam, że to tylko moje zdanie z którym macie prawo się nie zgadzać.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Matjas
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|