Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
iaM. MyPowerIsDivine
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 1 Posty: 68
|
Wysłany: 09 marca 2010, 19:34 Temat postu: Fatalna jakość przy nagrywaniu filmów z powtórek ! |
|
|
Witam ! Mam problem, a mianowicie, chodzi o jakość nagrywanych filmików... Mam już przygotowaną powtórkę, wszystko pięknie, ślicznie zrobione, naciskam na nagraj film, i wiadomo wybieram parametry, próbowałem już wiele opcji z ustawieniami, ale jakość filmiku nie jest najlepsza... Filmik zawsze nagrywam z pełnymi klatkami, niekompresowanymi... Mój komputer też nie jest za słaby, także nie wiem w czym tkwi problem... Jego parametry to: DualCore Intel Core 2 Duo E4500 2200Mhz | Gigabyte GA-P35-DS3L | NVIDIA GeForce 9800 GT (1024 MB)
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iaM. MyPowerIsDivine
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* tuner12
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 1 Posty: 137
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Voj4k
Admin

Ostrzeżeń: 4 Posty: 1091
|
Wysłany: 10 marca 2010, 20:13 Temat postu: |
|
|
ustaw sobie najniższą rozdzielczość w oknie, powinno pomóc, mi pomaga a mam podobny problem
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iaM. MyPowerIsDivine
Jeździ konno
|
Wysłany: 15 marca 2010, 14:39 Temat postu: |
|
|
tuner12 napisał: |
Po 1. ściągasz nowe kodeki
po 2. ustawiasz ogólną jakość obrazu w grze na full ( w opcjach gry ) potem bierzesz rozdziałkę 1280x720 i 30 klatek, dajesz rozmycie w ruchu, odznaczasz ścieżkę dźwiękową
Najpierw spróbuj bez kodeka, ( nieskompresowane ) potem spróbuj np. Mpeg-4 lub h.264, powinieneś mieć na liście jeden z nich.
Może grzebałeś w opcjach kompatybilności? jeżeli tak to przywróć podstawowe
Nie dawaj nagrywania video wprost z edytora, w menu powtórek, gdy zaznaczasz jedną z nich i pokazują ci się opcje (odtwórz, graj edytuj) to wybierz tam nagrywanie i ustaw wartości
No i nagrywaj czystą powtórke, bo może to właśnie wina powtórki jest. |
Super, zrobiłem tak jak powiedziałeś i jest super ! Wielkie dzięki ! Temat do zamknięcia !
Powrót do góry |
|
 |
|
|