Wysłany: 21 lipca 2010, 23:51 Temat postu: WCG 1 Tura - TOP16 znane!
Znamy już najlepszą szesnastkę graczy w pierwszej turze eliminacyjnej do World Cyber Games 2010 w TrackMania Nations Forever.[more]
Gracze zostali podzieleni na 4 grupy po 4 zawodników którzy dziś i jutro wieczorem zagrają o wejście do półfinału.
Grupa 1:
SSC I| Godaniel
YYT I Nothing°אא
TheBill||λהד
iaм。RapTiz
Która zagra 22.07.2010 o 20.30.
Grupa 2:
[POL]Matu
US|MikuŚ.
|US|Kamilos
Marta
Która zagra 22.07.2010 o 21.30.
Grupa 3:
[POL] oddołyczzz
hcl.jeffrey
Luksyk
nar мλҳс
Która zagra 23.07.2010 o 20.30.
Grupa 4:
яקפºεмεяעτº אא
»x3nun°אא
offline'nar
[POL]DIAV3L
Która zagra 23.07.2010 o 21.30.
Oczywiście mecze odbędą się na tym samym serwerze, co eliminacje. Należy nadmienić, że zgodnie z regulaminem zmienia się tryb zmagań który z TimeAttack zmienia się w Cup. Zmieniają się również trasy – z puli odpada WCG - New Born, więc zostaje : WCG – AlienSkills, WCG – mymates, WCG – Classic oraz WCG – Siprus. Limit punktowy będzie wynosił 120 pkt. Wszystkie mecze można będzie oglądać przez WCG TV, które będziecie mogli znaleźć w lokalizacji Poland -> Sląskie.
Diavel - jak zbierzesz na własną ręke graczy na 17 i będą chcieli wszyscy to nie ma problemu, jesli nie - to przykro mi. Jest za mało czasu na przekładanie spotkań.
Wysłany: 25 lipca 2010, 19:14 Temat postu:
Przydałyby mi się dokładne wyniki I rundy pucharowej, by stworzyć klasyfikację końcową dla tm-rankings.com. Podałby mi je ktoś?
Póki co, jak widzę, jest tak:
1. MikuŚ
2. Matu
3. Jeffrey
4. Maxc
5. Nothing
5. Lewy
7. TheBill
7. ??? <--- czwarta osoba z półfinału Jeffreya, Lewego i Maxac, nie wiem kto
i reszta jest mi zupełnie nieznana _________________
Wysłany: 25 lipca 2010, 19:18 Temat postu:
Agh, jestem ślepy, nie zauważyłem drugiego newsa na stronie WCG, post powyżej jest do skasowania. Ale wciąż nie wiem, kto grał jako Marta, więc rozwiązanie tej zagadki by mi się przydało. _________________
5 offline a nie lewy, choc ten drugi winien byc w finale
Shad dobry dobór słów. Jak się okazało to ja jestem wszystkiemu winien i ja jestem ten zły. Na początku chciałem być dobry i chciałem przełożyć mecz. Potem wszedł maxc i jak było nas 3 zmieniłem zdanie bo we 3 można już grać już jest jakaś rywalizacja. Godzina przełożonego meczu mi nie pasowała. Jeffrey dostał dzięki temu szansę moim kosztem i jeszcze się pluje. Admin daje bana tylko mi mimo, że niby obaj złamaliśmy regulamin o czym doskonale wiedział do czego się przyznał. Góra organizacji WCG stwierdza, że wyjaśniła sprawę z adminem i nie mają do jego pracy najmniejszych zastrzeżeń. Żal po prostu, żal. Dlaczego ten kraj musi być krajem układów, układzików i znajomości. Bądź dobry to dostaniesz po d*pie i będziesz publicznie oczerniony jak ja, że to ja to ten zły a Jeff i Vip to dwa aniołeczki, które słusznie postąpiły. To jest po prostu czysta kpina i żal co tu się wyrabia. _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2