Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MR.Kraksa
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°אא Key.
Admin

Ostrzeżeń: 1 Posty: 798
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eXiliado skt7
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 29 lipca 2010, 20:24 Temat postu: |
|
|
Denaturat ci szkodzi. Jakim chujem masz tutaj jakikolwiek związek z szanującymi się graczami? I nie rozumiem w ogóle po ch** dodałeś to "szanującymi", jesteś debilem?
Aha, no i trochę za dużo wykrzykników.
Pozdrawiam, Łukasz.
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°אא Key.
Admin

Ostrzeżeń: 1 Posty: 798
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ALTUS
Doświadczony driver

|
Wysłany: 29 lipca 2010, 21:09 Temat postu: |
|
|
Zarzucę małym poza tematycznym zdaniem ŻE. Starzy lubią temperować nowicjuszy za ich banalne jak dla nas pytania, to się utwierdziło w przekonaniu nowych więc tutaj przykład wprowadził nieco poruszenia, jakby ogłoszenie że nowy nie zawsze znaczy gówniarz. Ja przynajmniej tak to rozumię...
_________________ W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ksdfan
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[PFD] Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ALTUS
Doświadczony driver

|
Wysłany: 29 lipca 2010, 21:31 Temat postu: |
|
|
Ja to wiem, ty to wiesz, oni to wiedzą. Ale ten nowy na forum nie zasłużył żeby go z miejsca jechać. Pewnie że przesadził, ale przynajmniej nie zadał pytania typu "Czy ma ktoś klucz do TMUF?" albo "Czemu inni nie widzą mojego skina?". Zadał konkret pytanie...tylko z tytułem tematu trochę pobudził zanadto.
_________________ W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 29 lipca 2010, 21:33 Temat postu: |
|
|
Mnie gośc rozbawił, chciałem mu pomóc, ale miałem dylemat z tym czy jestem "szanującym się graczem" ... ;P
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 29 lipca 2010, 21:48 Temat postu: |
|
|
Mordka, nie jesteś szanującym się graczem, nie! Ja też nie, chyba? Nie wiem... w sumie... co mi tam?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|