Mądry topic.
Mądry topic.
To ja również wypowiem się prosto o moim dniu wczorajszym i dzisiajeszym... Więc poszedłem spać kolo 24 po wytrwałym graniu na Lol Zone, następnie obudzony zostałem około godziny 9 dzwonkiem do drzwi i kto stoi za bramką? Gościu z 3 kubikami drewna, które właśnie skończyłem przenosić do szopy... Wracam do świata TM 
Mądry topic.
Zależy czego wigilia. Jeżeli chodziło Kingowi na przykład o Wigilię Zmartwychwstania Chrystusa to Zax się myli.Wigilia jest chyba 24 grudnia... Ale mogę się mylić.
Proszę o konkretyzację pytania.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Mądry topic.
hmm no to może tez coś napiszę przewaznie to kładę się spac kolo 2-3-4 wstaję przewaznie do roboty 5:30-6:00 ; o potem zalatwiam jakieś sprawy matki (jako jedyny w rodzinie potrafię jako tako po angielski i islandzku gadac :ASDF). ;p
dziś sobie wstalem o 5:30 :d przez pol nocy gralem w Audition Online ^^ rano latalem znowu za sprawami matki , potem pojechałem sobię do Smaralindu i kupiłem Little Big Planet na ps3 ;-) W kosciele nie bylem , teraz sobie jem zupkę ogórkową i jak zjem ide dalej sobie grać w audition online ;D
dziś sobie wstalem o 5:30 :d przez pol nocy gralem w Audition Online ^^ rano latalem znowu za sprawami matki , potem pojechałem sobię do Smaralindu i kupiłem Little Big Planet na ps3 ;-) W kosciele nie bylem , teraz sobie jem zupkę ogórkową i jak zjem ide dalej sobie grać w audition online ;D
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Mądry topic.
wlasnie wrocilem z pracy, amen
Mądry topic.
Mam dziwny problem. Mam nadzieje, że w mądrym topicu ktos mi pomoże.
Otóż zawsze jak w czasie dnia się położę i zasnę i np za godzinke się obudze to stwierdzam, że moje włosy są jakby w innym stanie niz były zanim się położyłem, w dotyku są tak jakby bardziej tłuste ..... nie potrafie za bardzo tego wytłumaczyć. Też tak macie ? Da się to leczyc ?
Otóż zawsze jak w czasie dnia się położę i zasnę i np za godzinke się obudze to stwierdzam, że moje włosy są jakby w innym stanie niz były zanim się położyłem, w dotyku są tak jakby bardziej tłuste ..... nie potrafie za bardzo tego wytłumaczyć. Też tak macie ? Da się to leczyc ?
Mądry topic.
@PITMaN twój jest troszzzke dłuższy. 3 litery łatwiej zapamiętać.
@Szampon: Polecam jakiś dobry szampon.
@Szampon: Polecam jakiś dobry szampon.

Mądry topic.
@Szamp: Też tak mamy, kiedy my śpimy, pocimy się nie? Jakby co to polecam Head&Shoulders, może to pomoże? Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam.
Mądry topic.
Corv ściągnąłem to Head & Shoulders ale nie wiem gdzie to mam wypakowac, proszę wytłumacz mi to na pw bo to mądry topic.
Edit: Własnie Envy !!! Ten dziwny smak w ustach! Po nocy go nie ma a po drzemce w dzień jest. A jeśli chodzi o włosy po nocy to czuje ze są tłusciejsze ale po śnie nawet 30 minutowym w dzień to jest trochę inne .... fascynujące ..
Edit: Własnie Envy !!! Ten dziwny smak w ustach! Po nocy go nie ma a po drzemce w dzień jest. A jeśli chodzi o włosy po nocy to czuje ze są tłusciejsze ale po śnie nawet 30 minutowym w dzień to jest trochę inne .... fascynujące ..
Last edited by Szampon on 22 December 2008, 17:41, edited 1 time in total.
Mądry topic.
ja mam inny problem, otoz jak się klade spac w dzień to potem mam taki dziwny posmak w ustach i cokolwiek wypije czy zjem nic nie dziala, tylko jak spie w nocy to rano jest normalnie
szampon mam tak zawsze, kiedy wstaje normalnie po nocy
szampon mam tak zawsze, kiedy wstaje normalnie po nocy
Mądry topic.
Nie ma czego przetłumaczyć, ta rzecz jest prosta w obsłudze. Pomimo tego użyj opcji szukaj. No i obciąć włosy, bo zauważyłem, że im dłuższe, tym bardziej się tłuszczą...
@Envy: to może na początek dnia umyj zęby ;P
Ale wiecie, świat jest pełen tajemnic
@Envy: to może na początek dnia umyj zęby ;P
Ale wiecie, świat jest pełen tajemnic
Last edited by Mike on 22 December 2008, 18:01, edited 1 time in total.
Mądry topic.
heh, no wiesz ZaX, mimo wszynio trochę dłużej tu jestem to ino się mogło w głowe wbić....ZaX' wrote: twój jest troszzzke dłuższy.
a co do porannych problemów, nie wiem czemu, ale od jakiegoś czasu zawsze kiedy rano już zaczynam oczęta otwierać czuję taką suchotę w gardle że aż język trze o nadniebienie, kompletnie śliny nie czuje, prawdziwa sahara, od razu zaznaczam że żadnych trunków oduzających nie spożywałem dzień wcześniej....
ktoś mi pomoże?
Mądry topic.
coś ode mnie:
Co jest najśmieszniejsze w ludziach:
Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach:
Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.
Mądry topic.
A ja tam nie wiem o czym wy tu mądrym gadacie. Jakbym chciał sobie poczytać coś mądrego to bym sobie kupił jakąś książkę albo gazetę, np. 'Bravo' czy coś w tym stylu mądrzejszym. Ogólnie to wstałem dziś o 12:07, uprzednio kładąc się o 3:17. 9 godzin snu, to podobno najlepiej.
Byliście w kościele w.. PONIEDZIAŁEK?! To ja nawet w niedzielę nie chodzę.
A i byłem sobie dałem prezenty z dziewczyną i właśnie wróciłem i chciałem po całym tym dniu poczytać jakieś głupoty na forum i się pośmiać..
.. a tu same mądre rzeczy
Byliście w kościele w.. PONIEDZIAŁEK?! To ja nawet w niedzielę nie chodzę.
A i byłem sobie dałem prezenty z dziewczyną i właśnie wróciłem i chciałem po całym tym dniu poczytać jakieś głupoty na forum i się pośmiać..
.. a tu same mądre rzeczy
Mądry topic.
No dokładnie. Nowe pokolenie moherków wyrasta ;]Maybe. wrote:Byliście w kościele w.. PONIEDZIAŁEK?! To ja nawet w niedzielę nie chodzę.
Mądry topic.
według mnie "mądry topic" nie ma racji bytu na tmpl. zaczęło się od historii pt. "co robiłem dzisiaj" czy to jest kreatywne? naprawdę większy sens ma już "czego słuchasz w tej chwili" bo przynajmniej można odkryć fajną nutę.
sama idea sykes jest wspaniała. ale bardziej by pasowała do powiedzmy części forum starej gwardii.
pitman wspomniał coś o tematach egzystencjalnych. powiedzcie mi, kto z was ma jakieś głębsze przemyślenia o życiu, bycie, idei boskiej osoby, posiadania, rzeczywistości, koronkowości ludzkich zachowań czy o życiu "po życiu". wątpię by znalazły się ze 3 osoby.
tak więc sykes, za pomysł 6+ ! tylko, że to jak sianie najlepszej pszenicy na mokrym piasku. niby wykiełkuje, ale owoców nie wyda.
sama idea sykes jest wspaniała. ale bardziej by pasowała do powiedzmy części forum starej gwardii.
pitman wspomniał coś o tematach egzystencjalnych. powiedzcie mi, kto z was ma jakieś głębsze przemyślenia o życiu, bycie, idei boskiej osoby, posiadania, rzeczywistości, koronkowości ludzkich zachowań czy o życiu "po życiu". wątpię by znalazły się ze 3 osoby.
tak więc sykes, za pomysł 6+ ! tylko, że to jak sianie najlepszej pszenicy na mokrym piasku. niby wykiełkuje, ale owoców nie wyda.
Mądry topic.
A co Ty nie masz lepszych zajęć? Okej moje przemyślenia o życiu po życiu są takie, że życia nie ma. Bo niby gdzie? Ziemia jest wytworem EWOLUCJI, a nie zachcianki jednego Nadczłowieka. Bo co? Co robił przed Nami? Sam? Siedział sobie i 'o kurde bolek mam pomysł, nudzi mi się, więc stworzę sobie CZŁOWIEKA!' W kosmosie jest w pytę ufoludków gdyż oprócz naszego Słońca i układu Słonecznego są ich miliardy i jeszcze więcej. Więc czemu tylko nas miałby ten zaszczyt kopnąć w dupę? Poza tym ludzie w okresie gdy urodził się Chrystus (rzekomo) byli debilami i straszono ich Bogiem, wielkim Onym, który ma władzę, by słuchali się władzy ludzi. Jedno z przykazań Boga mówi 'nie zabijaj', więc dlaczego rozkazał Kainowi zabić swego brata? (Czy tam na odwrót) Miało to być sprawdzenie jego wierności Bogu, Kain, czy tam Abel wykonał to, a Bóg mu bił brawo, bo się słuchał. Paranoja? Zabrania czegoś i karze to robić? Powinien go posłać do piekła za złamanie przykazań. Jednak był to świetny przykład dla bogobojnych ludzi, aby wypełniani co do słowa rozkazy władzy.chybeck wrote:pitman wspomniał coś o tematach egzystencjalnych. powiedzcie mi, kto z was ma jakieś głębsze przemyślenia o życiu, bycie, idei boskiej osoby, posiadania, rzeczywistości, koronkowości ludzkich zachowań czy o życiu "po życiu". wątpię by znalazły się ze 3 osoby.
Życie najpierw rozwinęło się na Marsie (stąd ślady wody), jednak wymarło, gdyż warunki tam się pogorszyły, natomiast dogodne były na Ziemi, no i boom. W toku ewolucji powstaliśmy. Teraz naukowcy mówią, że na jednym z księżyców Saturna (bądź Jowisza, nie pamiętam), Tytanie zauważono minerały jakie były w atmosferze na Ziemi podczas powstawanie na niej życia. Jednak atmosfera na Tytanie jest tak gęsta, że nie możliwe jest zobaczyć co kryje się za chmurami. W tym celu została wysłana sonda, która będzie tam leciała 7 lat. Została skonstruowana tak, aby mogła wylądować zarówno na powierzchni twardej, jak i w ciekłej. Więc jak? Bóg tworzy nam przyjaciół? Konkurencję, wrogów, czy sprzymierzeńców na Tytanie? Człowiek jest tak maluczki, że sobie niektórzy tego nawet nie wyobrażają.
A i wkurzacie mnie ciągłym pisaniem o Starej Gwardii. Wiecie co.. tak naprawdę to ich chuja widać na serwerach, forum i gdziekolwiek. Chcecie się odróżniać? Proszę bardzo. Stwórzmy wreszcie ten podział. My będziemy grali sami.. a wy będziecie sobie grali w gronie 2-3 osób, którzy ze SG jeszcze nie odinstalowały TM i nie mają was w d*pie. Tak szczerze to coraz to nowi gracze lepiej jeżdżą od tych starych. I forum jest od wszystkiego dla wszystkich.
Aha.. i czy ktoś wam karze wchodzić w takie tematy jak czego słuchasz, o urodzinach itp? Jak mnie jakiś temat nie interesuje to.. uwaga.. NIE WCHODZĘ I GO NIE CZYTAM ORAZ GO NIE ŚLEDZĘ NA BIEŻĄCO! Wiecie, że to nie takie trudne? naprawdę. Jak mnie coś nie interesuje to to omijam. Polecam stosować tą jakże skomplikowaną metodę filtracji informacji na forum. A nie ciągłego narzekania. Jeszcze mi tu wchodzi ktoś kto zagląda na forum RAZ na miesiąc i narzeka na debilne tematy. To załóż jakiś temat sam. Taki który Cie interesuję. Ehh..
Oto moje przemyślenia.. o życiu ;]
Last edited by Maybe. on 22 December 2008, 20:13, edited 1 time in total.

<- Drzwi