rozstrzygnie to ankieta
Who is better??
- gregorian
- Pirat drogowy
Who is better??
W dniu wczorajszym 27.12.08 na ts'się zastanawialismy się kto jest lepszy Shadow , czy "Kamilos" . Jestem ciekaw kto wg was jest lepszy , Kamilos jakos nie ma ochoty przyznac się do tego Shad jest on niego lepszy wiec
rozstrzygnie to ankieta
rozstrzygnie to ankieta
Re: Who is better??
Ja.gregorian wrote:W dniu wczorajszym 27.12.08 na ts'się zastanawialismy się kto jest lepszy Shadow , czy "Kamilos"?
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
- gregorian
- Pirat drogowy
Who is better??
Dwa głosy na Kamilosa (zalogowal się na 2 różne konta )
Who is better??
no proszę, Kamilos ownuje :f
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
- gregorian
- Pirat drogowy
Who is better??
taaa.... wszyscy po 3 konta z tcw i jada ;PP
Who is better??
Wczoraj był chyba 26.12.08. Dzisiaj jest 27 ;D.W dniu wczorajszym 27.12.08

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Who is better??
powiedz mi gregorian po co robisz taka bezsensowna ankiete, która tak nie zmieni mojego zdania takie jest i tyle.

Who is better??
Shadow
33% [ 9 ]
''Kamilos''
33% [ 9 ]
A ch** wi
33% [ 9 ]
Takie wyniki mają zostac!
33% [ 9 ]
''Kamilos''
33% [ 9 ]
A ch** wi
33% [ 9 ]
Takie wyniki mają zostac!
Who is better??
japierdole, macie problem? 1vs1 i koniec sprawy
btw. zaloze się, ze ktokolwiek inny, kto czesto odwiedza ts'a by to napisal, nie byloby zadnego "ale"
btw. zaloze się, ze ktokolwiek inny, kto czesto odwiedza ts'a by to napisal, nie byloby zadnego "ale"
Who is better??
Bardzo głupi temat. Shadow jest 100 razy lepszy od kamilosa i nie mam żadnych wątpliwości co do tego. Nie wiem co za ludzie głosują na kamilosa.

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Who is better??
po ch** ktos się w ogole chwali ze jestem lepszy od tego, a ty jesteś slabszy ode mnie? skromnis...
Who is better??
gregorian, to nie byla dyskusia, tylko kamilos twierdzil, ze jest lepszy.
to mala roznica.
to mala roznica.
Who is better??
nie ze twierdzil zwalcie wszystko na mnie... ktos poruszyl ten watek o mnie to ja wyrazilem swoje zdanie...

Who is better??
Ja Ci tylko Kamilek przypomnę, że jak graliśmy mecza kiedyśtam to było o browarka... chciałeś powtórki meczu po przegranej, zgodziłem się. Przegrałeś po raz 2. Uciekłeś z serwera
A co do tematu to się nie wypowiadam, obaj jeździcie dobrze, więc co tu dużo gadać... Gdyby była ankieta kto jeździ lepiej ode mnie, to wiadomo, dla kogo byłby stosunek 100%:0% i Kamil, i Shad :>
Who is better??
sekłe dla twojej wiadomości gregorian jest na ts codziennie w przeciwieństwie do Ciebie,tak że jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.
Who is better??
nom, ty seque bylbys naj naj naj.envy wrote:japierdole, macie problem? 1vs1 i koniec sprawy
daj mi calusa ty metalu ty jeden ty slodziuszki!
Who is better??
Jakub, Sekłemu chodziło chyba przez zdanie "1vs1 i koniec sprawy" o strony konfliktu, nie o to że vs Seq 

<- Drzwi