szukam
szukam
Mój login i nick to Suwak
Gram 2 lata z przerwami .
Szukam Teamu.
Poprzednie Teamy: DF,DS,FBN,RBF,NUDE,peXg,FM może coś jeszcze nie pamiętam.
Jeśli ktoś by chciał mnie w druzynie proszę o kontakt na gg 5490005.
Jak najbardziej jestem chetny na gre w pl7 i będę starał się jak najlepiej pomóc druzynie która mnie przyjmnie.
jeśli czytasz tego posta a niechcesz lub poprostu nie szukasz zawodnika przepraszam za zabranie Ci czasu.
Gram 2 lata z przerwami .
Szukam Teamu.
Poprzednie Teamy: DF,DS,FBN,RBF,NUDE,peXg,FM może coś jeszcze nie pamiętam.
Jeśli ktoś by chciał mnie w druzynie proszę o kontakt na gg 5490005.
Jak najbardziej jestem chetny na gre w pl7 i będę starał się jak najlepiej pomóc druzynie która mnie przyjmnie.
jeśli czytasz tego posta a niechcesz lub poprostu nie szukasz zawodnika przepraszam za zabranie Ci czasu.
Last edited by suwak on 30 December 2008, 19:03, edited 1 time in total.
szukam
Suwak cho do RH, fajnie będzie ;D.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Re: szukam
biaczsuwak wrote:pomuc
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
szukam
Jak co w XX też może znalazłoby się miejsce.Przyznam, że teraz przez to max 15 osób w składzie nowy gracz trochę nam utrudni sytuacje ale jakieś rozwiązanie można znaleść.Jak co pisz na gg....
szukam
Ja pierdziele jak mnie wkurza takie bicie się o gracza, napisaliscie raz to starczy i nękajcie go potem na gg. Wszyscy macie problem bo z tmpl robi się śmietnik a sami złomiarzami jesteście. Macie Radusa ooo i Słowika coool, nice i w ogóle fajnie ;]
szukam
i sam robisz offtop... co do tego ze maja RaDuSia to co z tego, przeciez nie chciałeś mnie w klanie;)Szampon wrote:Ja pierdziele jak mnie wkurza takie bicie się o gracza, napisaliscie raz to starczy i nękajcie go potem na gg. Wszyscy macie problem bo z tmpl robi się śmietnik a sami złomiarzami jesteście. Macie Radusa ooo i Słowika coool, nice i w ogóle fajnie ;]

-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
szukam
Rozumiem, że poszukiwania zakończone?RGS
1. Wiśnia
2. Darek
3. Majhal
4. Suwak
5. Szumik
6. Scrappler
szukam
glooch due all rispect nie sadze ze xx upadloby tak nisko aby przyjac kogos kto pisze "pomuc" :shock:nomercy wrote:Jak co w XX też może znalazłoby się miejsce.Przyznam, że teraz przez to max 15 osób w składzie nowy gracz trochę nam utrudni sytuacje ale jakieś rozwiązanie można znaleść.Jak co pisz na gg....