Szczesliwego nowego roku! :)
Wszystkiego najlepszego, aby ten Nowy był jeszcze lepszy, no i zdrówka ma się rozumieć ! 
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
forsy góry i miłości,
mnóstwa uniesień po zmroku,
życzę Wam w Nowym Roku.
forsy góry i miłości,
mnóstwa uniesień po zmroku,
życzę Wam w Nowym Roku.
to ja żem myślał że będzie chu.....(już tego nie napisze), a tu kurczątko starzy bibę odwalają, miałem stracha że żenua, a jednak nie....niby po 40....a gorzej jak dzieci
jakieś kuźwa święto mam zamiar wejść na ts tylko proszę o przypomnienie adresu....
jakieś kuźwa święto mam zamiar wejść na ts tylko proszę o przypomnienie adresu....
Najlepszego wszystkim!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
mery heppi nju jer.. i takiej imprezy jak u Pita [Rabarbar :*] kazdemu zycze.

Wszystkiego najlepszego w nowym roku!
już tylko parę minut......
[ Dodano 01 stycznia 2009, 0:22 ]
I mamy już 2009 Rok!!!!
już tylko parę minut......
[ Dodano 01 stycznia 2009, 0:22 ]
I mamy już 2009 Rok!!!!

═╦═╔╦╗
2009 i ch** 
sialala hepi niu jer sialalala
Yooo Biczeeeeee bawic się do huja ! impreeeeeza trwa w najlepsze ! wszystkich pozdrawiam. wszystkich bez wyjatku bawic się poki noc młoda ahoooj ludzie !!! rok 09 nalezy do tm. i niema huja wee wsi

k**wa najepleszego!!!!!!!111111 Kamilos się spil piwem i wodą muahahhahahahahdfsdg k**wa zbieramy suchary dla Shymka cohdzcie na tmnf...
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Najlepszego, wszystkim TManiakom !! Zdrowia, szczęścia i inne takie duperele..... Nitra w bolidzie ,lepszych opon do driftu i żeby pier***ni cziterzy się nie wrąbali do gry !!! Żeby Polska wygrała ESL-a, NC5, żeby PGA było udane, żeby wydali zajebiszczego patcha do TM i żeby tworzyć jak najmniej LOL-ów. I...
WSZYSTKIEGO CO CHCECIE !!!
WSZYSTKIEGO CO CHCECIE !!!
jeb** 2009.
jeb** loxa ! zarujje ; 8 ;*
2009 jest super owogle kuul wypasnie i gites! ide spac
2009 jest super owogle kuul wypasnie i gites! ide spac
i przez dertego całą zbiórkę szlag trafił...Maciek wrote:kur** najepleszego!!!!!!!111111 Kamilos się spil piwem i wodą muahahhahahahahdfsdg kur** zbieramy suchary dla Shymka cohdzcie na tmnf...
Ale 43 paczki to dobry wynikLoxley wrote:i przez dertego całą zbiórkę szlag trafił...Maciek wrote:kur** najepleszego!!!!!!!111111 Kamilos się spil piwem i wodą muahahhahahahahdfsdg kur** zbieramy suchary dla Shymka cohdzcie na tmnf...
e tam, miała być setka...
aaaaa jak ja was koham kuzwa dajcie coś na popite bo nie dam rady iii kuzwa siic sobie uuuuuaa ale to kude wsio gupie jes, kuzwa musze na lan psiechac, i was poznac tyykle tu pisie a was nie znam na liva, i jakba poznac
i radka i marte i ijama i mary freda i seqai was kuzwa noo
i radka i marte i ijama i mary freda i seqai was kuzwa noo