DUUUŻO punktów
DUUUŻO punktów
Cześć
wczoraj pisałem na ten temat ale polecam 2 raz serwer boerde-lan.de DUUUUUUUUUUUŻo punktów do zdobycia - wczoraj przez 2 godziny uciułałem 266,5 pkt w tym raz 99,99 nareszcie zszedłem poniżej 20000 miejsca w klasyfikacji ogólnej no i wreszcie w pierwszej 40 w polish ladder u was
wczoraj pisałem na ten temat ale polecam 2 raz serwer boerde-lan.de DUUUUUUUUUUUŻo punktów do zdobycia - wczoraj przez 2 godziny uciułałem 266,5 pkt w tym raz 99,99 nareszcie zszedłem poniżej 20000 miejsca w klasyfikacji ogólnej no i wreszcie w pierwszej 40 w polish ladder u was
DUUUŻO punktów
to powinno być w temacie servery czy jakos tak, jakby każdy pisal ile dostal pkt...to trochę by było tego
DUUUŻO punktów
dobra dobra wiem ale to tylko informacyjnieFatality wrote:to powinno być w temacie servery czy jakos tak, jakby każdy pisal ile dostal pkt...to trochę by było tego
DUUUŻO punktów
Jak nazwa wskazuje .de czyli niemcy
ale mi tam niestety wchodzi na poltorej minuty przed koncem i to nie oficjalnie także ja tam zadnych punktów nie będę mial 

DUUUŻO punktów
Czy każdy gra w tą gre dla punktów? Gry służa do zabawy i rozwywki ;/
Trackmania Nations ESL Admin
-
miszczuuuuu
- Jeździ konno
DUUUŻO punktów
trasy bajecznie proste, już wole mniej punktów ale wiekszy hardkor 
DUUUŻO punktów
na pewno nie każdy, ale to nie znaczy, ze zdobywanie punktów nie jest zabawa czy rozrywka, jeśli ktos lubi taka rywalizacje, to czemu nie?Bartek_H wrote:Czy każdy gra w tą gre dla punktów? Gry służa do zabawy i rozwywki ;/
oczywiście dopoki nie przeradza się w to chec zwyciestwa za wszelka cene ale to już inna sprawa...
mi na przyklad granie na przepelnionych serwerach i nabijanie punktów punktów się już dawno znudzilo, ale nie widze w tym nic zlego, poza tym, jak wiadomo nie musi wcale swiadczyc o umiejetnosciach.
tak tylko imvho
DUUUŻO punktów
jeśli chodzi o punkty to mam pytanko... dzisiaj gralem na FRA Only boost ladder i zdobylem ok 200 pts ale okazalo się ze nie zaliczylo mi ich :/ w grze pokazywalo ze je dostaje... wie ktos co się stalo?
DUUUŻO punktów
wczoraj padł prawdopodobnie serwer nadeo, ja nie mogłem się zalogować przez 4 godziny, też mi niezaliczył pkt!!!!!!
DUUUŻO punktów
Tak widze wszystko im szlak trafiło ...!! co jakiś czas można się zalogować ale punkty nie sa naliczane a rankingi szaleją ... najlepsze bedize jak całkowitego restarta zrobią ranków ... :/
DUUUŻO punktów
najlepiej pkt nabijac na jamlan.de mnostwo : pkt ale z drugiej strony masakra z lagami :? ,przynajmniej ja tak mialem :/ pzdr
DUUUŻO punktów
na jamslanie ? gdzie na trasach nadeo roznica miedzy 20 a 1 miejscem to 0,03 s ?
a idz pan w ch** z takim zartem
a idz pan w ch** z takim zartem
DUUUŻO punktów
Zgadzam się z tymi roznicami ale i tak i tak pkt jest masa,i lepiej może pisać bez przeklenstw bo inni czuwaja :>
DUUUŻO punktów
czuwaja 
bez przeklenstw dużo lepiej
bez przeklenstw dużo lepiej
DUUUŻO punktów
człowieku ty myslisz ludzie ktorzy maja 15000 pkt co by zrobili ja mam beke z Ciebie najpierw pomysl pozniej napiszScary wrote:Tak widze wszystko im szlak trafiło ...!! co jakiś czas można się zalogować ale punkty nie sa naliczane a rankingi szaleją ... najlepsze bedize jak całkowitego restarta zrobią ranków ... :/
DUUUŻO punktów
gra na jamslanie sprowadza się do schematu
a) wyjedz z jebanego startu
b) wejdz IDEALNIE w jeden zakret
c) dojedz do mety raz majac czas 13.05, innym razem 14.05 nie wiedzac skad k**wa ta roznica (przeciez przejechales identycznie)
dla mnie po chuju zabawa
a) wyjedz z jebanego startu
b) wejdz IDEALNIE w jeden zakret
c) dojedz do mety raz majac czas 13.05, innym razem 14.05 nie wiedzac skad k**wa ta roznica (przeciez przejechales identycznie)
dla mnie po chuju zabawa
DUUUŻO punktów
Słuchaj : dla pazyry nie liczy się czas a punky
pozdro dla Ciebie bo piszesz prawdę (prawie)
DUUUŻO punktów
ja lubie wygrywac, bo punktów na jamslanie i tak nie dostane i tak
i pi***olę to ze dojade z 2-3 czasem, jak jeszcze 20 osob ma taki sam i jestem gdzies na chujowej pozycji
wiec w ogole nie wchodze na nadeo, nie gram, pi***olę po calosci
i pi***olę to ze dojade z 2-3 czasem, jak jeszcze 20 osob ma taki sam i jestem gdzies na chujowej pozycji
wiec w ogole nie wchodze na nadeo, nie gram, pi***olę po calosci