przespałeś pl6 ?:Dmor_olo wrote:To KD/H5F to zawsze się łapie na mistrza 2 ligi
Czy wy się boicie być na końcu 1 ligi ??:D ***
Wyniki kwali i rozstawienia ligowe PL7! (zamknięty)
a ja wiem i powiedziec wam???? YoYo weszła na serva podczas kwali RGS jeden z graczy miał nieznany nie będący na liście Nick wiec zwróciła na to uwagę na co On napisał ze go rozproszyła i chce powtarzac i to był powód powtarzania!!!!!
slyszalem ze ktos w RGS powtarzal przejazd, jest to wbrew zasadom proszę adminow o sprostowanie tej sytuacji

eeej ludzie ja do rgs nic nie mam tak ogółem patrząc ale dlaczego ktoś ma mieć specjalny przywilej, jeszcze nie udokumentowany, a kto wie czy uzasadniony :?
no ojej, rozproszyła. też mi coś.
zgadzam się i podpisuję rekami i nogamiJakub wrote:slowik, ja nic niewiem.
ale ze ktos mogl "poprawic" czas, czy "powtorzyc" przejazd, to bardzo mi się nie podoba.
o co chodzi ? wyjaśnijcie to proszę

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
RH zostało w bambuko zrobione ;E
- OrdonekQ7
- Moderator
STRAJK k**wa! POWTARZAMY KWALI! ^^

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Szczerze?
Ten gąszcz kurw jest bardziej zasadny niż kiedykolwiek.
Chyba wiadomo, że TRZEBA powiedzieć DLACZEGO się takie rzeczy dzieją? Oo
Ten gąszcz kurw jest bardziej zasadny niż kiedykolwiek.
Chyba wiadomo, że TRZEBA powiedzieć DLACZEGO się takie rzeczy dzieją? Oo
Jeżeli to co słowik mówi to prawda, to ja chce żeby liczył się stary czas RGS, bo to jest po prostu nieuczciwe.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
zrobmy po prostu 1 ligę na 8 zespolow i po klopocie
No i? W czasie gry RH Szadou puścił bąka co zdeprymowało Kiszon! CHce poprawić czas!Słowik wrote:a ja wiem i powiedziec wam???? YoYo weszła na serva podczas kwali RGS jeden z graczy miał nieznany nie będący na liście Nick wiec zwróciła na to uwagę na co On napisał ze go rozproszyła i chce powtarzac i to był powód powtarzania!!!!!
PITMaN wrote:eeej ludzie ja do rgs nic nie mam tak ogółem patrząc ale dlaczego ktoś ma mieć specjalny przywilej, jeszcze nie udokumentowany, a kto wie czy uzasadniony :?
a tak w ogóle to on dostał ten ktoś jedną próbe przejazdu czy jakiś okreśłony czaas
Śmiech na sali. Czy podczas PL6 też było tyle hałasu?

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
-
Wizard_The_One
- Jeździ konno
Dziekujemy bardzo za ukaranie przeciez wszyscy sędziowie po za ziomem byli na serwie i widzieli jak wyglądało kwali tak wiec kara jest jak najbardziej zasadna. To ze były problemy z serwerem już mniej się liczy no nie ?:) tak wiec gratuluje gronu sędziowskiemu za ukaranie nas za to że zakonczylismy kwali minute po 18.30 gratulacje. Jak dzisiaj usłyszałem od jednego z sedziów ta liga jest 4fun i po tym to włanie widac. tak wiec 4fun przerodziło się w zarzuty które nie miały miejsca. Skałdam protest i uwazam ze nasz czas powinien być zaliczony lub wnioskuje o kolejny termin przejazdu kwali
[ Dodano 11 stycznia 2009, 22:32 ]
Dziekujemy bardzo za ukaranie przeciez wszyscy sędziowie po za ziomem byli na serwie i widzieli jak wyglądało kwali tak wiec kara jest jak najbardziej zasadna. To ze były problemy z serwerem już mniej się liczy no nie ?:) tak wiec gratuluje gronu sędziowskiemu za ukaranie nas za to że zakonczylismy kwali minute po 18.30 gratulacje. Jak dzisiaj usłyszałem od jednego z sedziów ta liga jest 4fun i po tym to włanie widac. tak wiec 4fun przerodziło się w zarzuty które nie miały miejsca. Skałdam protest i uwazam ze nasz czas powinien być zaliczony.
[ Dodano 11 stycznia 2009, 22:32 ]
Dziekujemy bardzo za ukaranie przeciez wszyscy sędziowie po za ziomem byli na serwie i widzieli jak wyglądało kwali tak wiec kara jest jak najbardziej zasadna. To ze były problemy z serwerem już mniej się liczy no nie ?:) tak wiec gratuluje gronu sędziowskiemu za ukaranie nas za to że zakonczylismy kwali minute po 18.30 gratulacje. Jak dzisiaj usłyszałem od jednego z sedziów ta liga jest 4fun i po tym to włanie widac. tak wiec 4fun przerodziło się w zarzuty które nie miały miejsca. Skałdam protest i uwazam ze nasz czas powinien być zaliczony.
Dobrze mówisznawias wrote:zrobmy po prostu 1 ligę na 8 zespolow i po klopocie