Mor_olo ale to dopiero nasz 2 raz w 2 lidze ;P no ale dobra dzięki że nam kibicujesz (mogłeś pomóc na kwali taki maly przywilej *)
PS. Zarejestrowałeś sobie już * jako znak firmowy czy można go używać ?:P
Te dwa zdania to sprzecznośćKażda drużyna miała jedno podejście.
News nie pojawiał się długo ze względu na ekipę RGS - jeden gracz musiał ponawiać swój przejazd i... dzięki temu jego zespół awansował do 1 ligi!

Takie rzeczy to tylko dla RGSkyzzn wrote:Ej, jak każdy może robić co chce, to ja tez chce, aby nam, P4G, zaliczono przejazd, który zrobilismy dziś od 20:01 do 20:11, kiedy zrobilismy lacznie 3:35:64, a nie ten drugi przejazd(oba w obecnosci sedziego
)

Ostatnio zapadłem w sen zimowy i spie po 13h na dobePsikuta wrote:Tunerowi w polowie wypierdolila klawiatura chce powtórki bla bla bla bla
Mor_olo ale to dopiero nasz 2 raz w 2 lidze ;P no ale dobra dzięki że nam kibicujesz (mogłeś pomóc na kwali taki maly przywilej *)
PS. Zarejestrowałeś sobie już * jako znak firmowy czy można go używać ?:P

szopek wrote:buahahaha jak czytam to mi się geba smieje od ucha do uchaludzie to jest tylko gra ;d nie ma zadnych nagrod wiec nie wiem o co się klocicie i nie gadac mi ze zmarnowamy czas na trening bo nikt was nie zmuszal do tego
) dziwna sprawa to fakt z tymi powtorkami wiec proponuje dla tych 2 teamów powtorzyc kwali i tyle skoro to dla was tak wazne jest
@ rada dla zbytnio napalonych na gre, ja za czasów [CDD] [K&D] oraz [POL] tez siedzialem i loiłem caly dzień w tmn, po co ? teraz sam nie wiem nic z tego nie mam i nie mam zamiaru poswiecac temu tyle czasu co kiedyś ludzie wyjdzcie na dwor za oknem tekstura się nie konczy !