resistance' rekrutacja!!
resistance' rekrutacja!!
Witam. No wiec powstal team o nazwie resistance. Jest nowy na scenie tm i poszukujemy ludzi z conajmniej srednim skillem ktorzy byliby chętni dla niego jeździć. Mamy dwa serwery i poki co trzech czlonkow (ja, wiorek i arek). Nasza strona to: http://epxg.cba.pl/ ale może ulec zmianie. Na serwerze sa dwie mapki na których rekrutujemy. Obiecujemy czeste sparingi, mila atmosfere i udzial we wszelkiego rodzaju rozgrywkach na wysokim (a może w przyszlosci najwyzszym) poziomie (np. kolejne edycje PLS, OUT czy ESL). Po wiecej info proszę pisać do mnie na gg (3430081). Zapraszamy wszystkich chętnych 
resistance' rekrutacja!!
http://www.us.playstation.com/PSP/Games ... etribution
nieładnie kraść logo, to nie wróży za dobrze... powodzenia tak czy siak.
nieładnie kraść logo, to nie wróży za dobrze... powodzenia tak czy siak.
resistance' rekrutacja!!
Logo wiorek dal byle jakie zeby resistance pisalo.
resistance' rekrutacja!!
To jeśli wiórek jest u Was, tym bardziej życzę i na dobre, i na Złe. A logo, jeśli chcieliście byle jakie, trzeba było painta otworzyć, naskrobać i voila!, a nie kraść... oj oj, nieładnie, panowie, nieładnie.
resistance' rekrutacja!!
Eh ajem. Wiorek poprostu wpisal w grafice w googlach resistance i walnal byle co. Nie rob nam antyreklamy już na wstepie 
resistance' rekrutacja!!
No ja wam dobrze życzę, ale wiorek powinien się w sumie lepiej postarać a nie iśc na łatwiznę, z resztą, w gimpie jest coś takiego jak script- fu tam wystarczy wpisać jakikolwiek tekst i poddać obróbce "alfa na logo" i są ciekawe gotowce
masz łeb i ch.. to kombinuj

masz łeb i ch.. to kombinuj

resistance' rekrutacja!!
dzięki wielkie PIT :*
resistance' rekrutacja!!
Cóż, życzę powodzenia.
Widzę Szynka, że zmienny jesteś. Najpierw tak się kłóciłeś o PL7 w RH, a później odszedłeś żeby zrobić własny team ;d.
Widzę Szynka, że zmienny jesteś. Najpierw tak się kłóciłeś o PL7 w RH, a później odszedłeś żeby zrobić własny team ;d.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
resistance' rekrutacja!!
powodzenia szyneczko w użeraniu się z wiórkiem. ;d
resistance' rekrutacja!!
Czasem dziala, czasem nie (nie wiadomo czemu ;/)
A to ze mało na niej jest to tylko dlatego ze jesteśmy nowym teamem i jeszcze nie ma za bardzo co na niej zamieszczac
A to ze mało na niej jest to tylko dlatego ze jesteśmy nowym teamem i jeszcze nie ma za bardzo co na niej zamieszczac
resistance' rekrutacja!!
Życzę powodzenia:)
A co do logo, to na waszym miejscu bym odpalil gimpa i zrobil to co napisał pit i zapisac w rozmiarze takim jak wasz banner bo ten co teraz macie wyglada szpetnie gdy polowa nie jest zapelniona
A co do logo, to na waszym miejscu bym odpalil gimpa i zrobil to co napisał pit i zapisac w rozmiarze takim jak wasz banner bo ten co teraz macie wyglada szpetnie gdy polowa nie jest zapelniona
resistance' rekrutacja!!
heheh szynka może chcesz żeby ci to zrobić większe
no i żeby te kąty rogów nie były takie przycięte bo to się w moje oczęta jak coś rzuca że cień jest ścięty, ale to na początku nowego tygodnia, bo teraz mam w głowie tylko X.Fi. 
resistance' rekrutacja!!
POki co team przechodzi małą re..... coś tam ;P