D-Link PGS na prowadzeniu PL7!
to daj mapki teraz
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
pisząc tego posta Shad... była 22.45 czyli ni hooya nie wstaniesz albo śpiąc piszesz na forumdamianhhh wrote:Grono wrote: to az taki problem ci robi zeby podac mapki o 24?
nom, bo ide spac i wstaje przed 6.30 a potrzebne mi 8 godzin snu Exclamation

Shad da kiedy wróci ze szkoły, bo nie mógłby zniesc, że ktos te mapki trenił iles tam godzin więcej niż on.

Re: D-Link PGS na prowadzeniu PL7!
Xarduś był, ale nie grał. Poza tym, mówiąc jako obserwator meczu, nie powiedziałbym, że właśnie ten fakt zadecydował o końcowym wynikudamianhhh wrote:"podopieczni" Cioci Wiesi zdominowali mecz z dywizją HardPlay. W składzie tej drugiej ekipy zabrakło dwóch świetnych graczy - Foxy'ego oraz Xardasa i najprawdopodobniej ten fakt głównie zadecydował o końcowym wyniku spotkania
Wyniki meczów de facto nie zaskoczyły. GG all
Co do XX to nie bójta się. PGS wiedział, że umiecie jeździć i my też to wiemy

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
był nie grał bo zjebał kwali na które nie trenił, bo mu się życie popierdoliło i dodatkowo TMn nie działało i byłem 5 na kwali i ch** w dupe jestem wkurwiony sialalala dajcie mapki i ch** ( napisałem podobnie do jakuba?IrRed wrote:Xarduś był, ale nie grał. Poza tym, mówiąc jako obserwator meczu, nie powiedziałbym, że właśnie ten fakt zadecydował o końcowym wynikudamianhhh wrote:"podopieczni" Cioci Wiesi zdominowali mecz z dywizją HardPlay. W składzie tej drugiej ekipy zabrakło dwóch świetnych graczy - Foxy'ego oraz Xardasa i najprawdopodobniej ten fakt głównie zadecydował o końcowym wyniku spotkania... no ale mniejsza z tym
Co do XX to nie bójta się. PGS wiedział, że umiecie jeździć i my też to wiemy.
True true ... 
tak taknawias wrote:wyniki wynikami, a gracze pgsu i tak maja slabe ranki...
ps. gratki dla zwyciezcow 1 kolejki i pozdro dla wszystkich
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
znaczy się w chuja leci ...Coof wrote:Shad da kiedy wróci ze szkoły, bo nie mógłby zniesc, że ktos te mapki trenił iles tam godzin więcej niż on.

ale Ty się jarasz masakra1X4rd451 wrote:był nie grał bo zjebał kwali na które nie trenił, bo mu się życie popierdoliło i dodatkowo TMn nie działało i byłem 5 na kwali i ch** w dupe jestem wkurwiony sialalala dajcie mapki i ch** ( napisałem podobnie do jakuba?IrRed wrote:Xarduś był, ale nie grał. Poza tym, mówiąc jako obserwator meczu, nie powiedziałbym, że właśnie ten fakt zadecydował o końcowym wynikudamianhhh wrote:"podopieczni" Cioci Wiesi zdominowali mecz z dywizją HardPlay. W składzie tej drugiej ekipy zabrakło dwóch świetnych graczy - Foxy'ego oraz Xardasa i najprawdopodobniej ten fakt głównie zadecydował o końcowym wyniku spotkania... no ale mniejsza z tym
), chętnie pokaże jaka zemnie ciota w next meczu ;/ gl hf
a Ty męczysz świnki morskieszopek wrote:ale Ty się jarasz masakra1X4rd451 wrote:był nie grał bo zjebał kwali na które nie trenił, bo mu się życie popierdoliło i dodatkowo TMn nie działało i byłem 5 na kwali i ch** w dupe jestem wkurwiony sialalala dajcie mapki i ch** ( napisałem podobnie do jakuba?IrRed wrote:Xarduś był, ale nie grał. Poza tym, mówiąc jako obserwator meczu, nie powiedziałbym, że właśnie ten fakt zadecydował o końcowym wynikudamianhhh wrote:"podopieczni" Cioci Wiesi zdominowali mecz z dywizją HardPlay. W składzie tej drugiej ekipy zabrakło dwóch świetnych graczy - Foxy'ego oraz Xardasa i najprawdopodobniej ten fakt głównie zadecydował o końcowym wyniku spotkania... no ale mniejsza z tym
), chętnie pokaże jaka zemnie ciota w next meczu ;/ gl hf