Są one wg mnie dosyć subiektywne i pełne dziwnych błędów, ale myślę, że warto poczytać czekając na premierę
Linki do zapowiedzi:
- gry.onet.pl
- giery.eu
- Miasto Gier
edit: czwarta zapowiedź
[src="http://techland.pl]Techland[/src]
Ale mam wrazenie ze Allor dał oceny za Solo ^^ (to już by było lekkie przegięcieWally wrote:Allor ma ostatnio tendencje do odgrzewanych kotletow
Swoja droga fajnie by było jakby przy pisaniu recki znalazl nasza strone
Mysle ze ta rzesza wiernych graczy wplynelaby pozytywnie
Coz do tego powyzszego fragmentu recenzji to powiem ze kolo chyba zaliczyl Trackmanie do produkcji takich jak "Terrorist Takedown" lub gral po prostu na solo
Coz może i oceny trackmanii nie były super hiper, ale za to za grywalnosc zawsze ocenka byla spoooooora
Albo ETmor_olo wrote:To tak jakby ocenic CS za tryb solo

"W grze niestety nie można w żaden sposób oszukiwać;). Raz wypadłem z toru i znalazłem się od razu przy mecie. Jednak nie przejechałem bramek. Przez co nie mogę ukończyć wyścigu nie chcę się cofać więc klikam „Enter” przenoszę się w miejsce ostatniej przejechanej bramki. Odradzam oszukiwanie i jazdę na skróty. Nie ma takiej opcji. Jest to bardzo duży plus. Producenci dopracowali to po mistrzowsku"
no co za k**wa pleb to testował, albo ja się nie znam albo ten gosciu chyba nigdy nie grał w sieci, nie wspaminając już o trackmani, chyba ktos z 2f2f jest tam testerem"Jeżeli osiągniemy czas w pierwszej piątce to zostajemy wpisani na listę graczy, ponieważ nasz czas zostanie wysłany na serwer i będzie on dostępny dla wszystkich graczy. Każdy będzie widział Nasz nick po ukończeniu wyścigu. Świetny bajer. Pierwszy raz spotkałem się z taką nowinką. Sam miałem nie mała chrapkę aby zaistnieć w sieci. Jednak pomimo prób nie udała mi się ta sztuka."