LAN KARTY POZNAŃ 03.02.09 (jutro :D)
Ja w Gdańsku już jeździłem, ale tam bardzo łatwy jest tor, myślałem, że się pomęcze, a tymczasem trochę nudziło mi się, no ale teraz zmienili konfigurację, więc pójdę tam niedługo pojeździć
Fajna zabawa, naprawdę! 
LAN KARTY 2
heh, robimy niedługo jeszcze jedną taką imprezkę jak będą chętni. tą zrobiliśmy na próbę i dla rozpoznania tematu. Jak ktoś będzie chętny na takie LAN KARTY w Poznaniu to proszę pisać, zobaczymy ile ludu w ogóle się tym zainteresuje. Ja jestem chętny, dowalę Basenowi, rozjadę Coba (i bez zatrzymania przez sędziego
) i w ogóle 
...
ahahahahaah ja nie zapomne jak bylem pierwszy raz na gokartach z 4 lata temu (na odpowiedzialnosc ojca) to jechalem jechalem nagle kask mi na oczy się zjebal i na pelnej pizdzie przyjebalem w ojca i opony i rozjebalem 2 gokarty 
Jeśli na Karty nie ma ograniczenia wiekowego jak i przebywanie z wami oraz zaproszenie to ja się na to piszę. Tylko musiałbym znać dokładną datę i koszty. Pozdro
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
w KRK jest bardzo fajny tor
nawet próbowałem wall banga z driftem
,
byłeś Irred
? (chyba są 2 w krk, ale ten co ja byłem taki zamknięty w hali takiej dłużej
nie pamiętam jak się nazywał) no ale byłem w KRK tydzień to codziennie z braćmi tam jeździliśmy 
a do Poznania mam jakieś 500km więc raczej się nie wybiorę ;f
może przy okazji eswc jeśli tam będzie ;P
byłeś Irred
lol. wyjde z siebie i stane obok.cobham wrote:Ludziska! zamiast przepijac cale kieszonkowe na browary lepiej poszukajcie w okolicy torów kartingowych - warto.

Janiemoge, a wczoraj się nudziłem.
Piszcie może o takich rzeczach tydzień wcześniej, jest większe prawdopodobieństwo że Poznaniacy zobaczą ;d.
Piszcie może o takich rzeczach tydzień wcześniej, jest większe prawdopodobieństwo że Poznaniacy zobaczą ;d.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Była kiedyś Daytona, drugi był na Kazimierzu. Oba zadaszone i obu już nie ma ;/ ... jakoś pod koniec października nas z kumplem wzięło na karty, ale jedyne jakie znaleźliśmy były pod M1 i to baaardzo chujowe ;pPsikuta wrote:w KRK jest bardzo fajny tornawet próbowałem wall banga z driftem
,
byłeś Irred? (chyba są 2 w krk, ale ten co ja byłem taki zamknięty w hali takiej dłużej
nie pamiętam jak się nazywał) no ale byłem w KRK tydzień to codziennie z braćmi tam jeździliśmy

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
to chyba ten Daytona , tam były zaparkowane koło tej hali ciężarówki ok. 50-100
w grafiti cala hala była
ale skoro ich nie ma to żal... ;< akurat chciałem do brata do krk w następnym tyg. pojechać między innymi na gokarty ;/ ehhh trudno...
a jeszcze dotyczące głupich wypadków to na Węgrzech nie zauważyłem flaggi i nie zjechalem do boxu wypad do mnie dziadek i dar ryja 10 min a ja nic nie rozumiałem
i mimo że jeszcze kilka dni na Węgrzech byłem, to już się tam nie pojawiłem 
ale tamten tor był dużo większy
ok .40s chyba było okrążenie
a w krk chyba coś koło 23s 
dobra to czekam na filmik z "głowy" Scrappa ;P
@down przeszukałem google i tylko :
http://www.wrt-karting.pl
trochę drożej niż na daytona bo tam pamiętam coś koło 20zł za 15min było w promocyjnych godzinach
no ale jak już będę w krk to pewnie się wybiore
ale skoro ich nie ma to żal... ;< akurat chciałem do brata do krk w następnym tyg. pojechać między innymi na gokarty ;/ ehhh trudno...
a jeszcze dotyczące głupich wypadków to na Węgrzech nie zauważyłem flaggi i nie zjechalem do boxu wypad do mnie dziadek i dar ryja 10 min a ja nic nie rozumiałem
ale tamten tor był dużo większy
dobra to czekam na filmik z "głowy" Scrappa ;P
@down przeszukałem google i tylko :
http://www.wrt-karting.pl
trochę drożej niż na daytona bo tam pamiętam coś koło 20zł za 15min było w promocyjnych godzinach
Last edited by Psik on 04 February 2009, 18:17, edited 1 time in total.
na forum mymoto.pl znalazłem taki komentarz apropos Daytony:

być może zatem działa jeszcze ... w październiku był nieczynnyTor chwilowo zamknięty ale dyskutować o nim możemy Smile

Daytona, jeśli mowimy o tym samym torze, jest zaraz obok mnie. Widzę z okna budynekIrRed wrote:na forum mymoto.pl znalazłem taki komentarz apropos Daytony:być może zatem działa jeszcze ... w październiku był nieczynnyTor chwilowo zamknięty ale dyskutować o nim możemy Smile

No tak, na Pachońskiego
. Czyli, że to jeszcze działa ? Hmmm ... to może się spikniemy tam ??
... co na to ludziki z Krakowa i okolic ? 

Nie mam pojecia, czy działa.IrRed wrote:No tak, na Pachońskiego. Czyli, że to jeszcze działa ? Hmmm ... to może się spikniemy tam ??
... co na to ludziki z Krakowa i okolic ?

kurna nie rozwalać mi topicu
, ja tu mówię o kartach w Poznaniu
pisać kto z Poznania i okolic??? spoko zrobimy LAN KARTY 2 za jakiś czas, będzie dużo ogłoszeń, by nie było tak jak to bywa, że pisze ktoś potem że ŁOMATKO żebym to ja wiedział dzień wcześniej
, także luzik,pisać kto z Poznania i okolic chętny????
pisać kto z Poznania i okolic??? spoko zrobimy LAN KARTY 2 za jakiś czas, będzie dużo ogłoszeń, by nie było tak jak to bywa, że pisze ktoś potem że ŁOMATKO żebym to ja wiedział dzień wcześniej
...
ja k**wa ;d
Z Poznania tylko potrzebowałbym kilku szczegółów i ogolnego zarysu jak to ma wygladac...
Z Poznania tylko potrzebowałbym kilku szczegółów i ogolnego zarysu jak to ma wygladac...

Me too chętny jeśli Scrapp mnie zaprosi ^^ No i muszę koszty znać ^^scrappler wrote:kurna nie rozwalać mi topicu![]()
, ja tu mówię o kartach w Poznaniu
![]()
![]()
pisać kto z Poznania i okolic??? spoko zrobimy LAN KARTY 2 za jakiś czas, będzie dużo ogłoszeń, by nie było tak jak to bywa, że pisze ktoś potem że ŁOMATKO żebym to ja wiedział dzień wcześniej, także luzik,pisać kto z Poznania i okolic chętny????
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
a czy Herr Słowik będzie nadużywał herbaty???
bo klasa robotnicza Herrowi Słowikowi już raz zaufała .........
, więc jak?
...
Różnie to można zinterpretować ;]scrappler wrote:a czy Herr Słowik będzie nadużywał herbaty???bo klasa robotnicza Herrowi Słowikowi już raz zaufała .........
, więc jak?
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
ja chyba wiem o co Scrapplerowi chodzi
Chętnie bym wpadł.. no ale jak to w szkole bywa wszystko na ostatnią chwile się załatwia. Pozdro ekipa kartingowców :]
Herrr Słowik ostatnio dał na luz i się mocno ogranicza albo w ogóle wstrzymuje ^^scrappler wrote:a czy Herr Słowik będzie nadużywał herbaty???bo klasa robotnicza Herrowi Słowikowi już raz zaufała .........
, więc jak?
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało