Oficjalny koniec |GT|
Oficjalny koniec |GT|
Z racji braku czasu, chęci i zaangażowania oraz pomniejszych braków w składzie oficjalnie klan |GT| przestaje istnieć
Dlatego jeśli spotkacie kogoś z tym tagiem to znaczy, że podróbka ;]
(choć pewnie przez jakiś tydzien mogą się trafić "stare" egzemplarze z tagiem xd)
Tutaj możecie składać kondolencje ;ddd
EDIT
Z łaski swojej usuńcie wpis w drużynach ;d
Bo oczywiście ja nie mogę nie wiem czemu...
Dlatego jeśli spotkacie kogoś z tym tagiem to znaczy, że podróbka ;]
(choć pewnie przez jakiś tydzien mogą się trafić "stare" egzemplarze z tagiem xd)
Tutaj możecie składać kondolencje ;ddd
EDIT
Z łaski swojej usuńcie wpis w drużynach ;d
Bo oczywiście ja nie mogę nie wiem czemu...
Oficjalny koniec |GT|
czyli jeden ze starszych klanuf nie istnieje

Oficjalny koniec |GT|
skladam kondolencje 
a tak serio to ten GT jedna wielka sztuka historii TMN, bo z tego co pamietam chyba 3. team który w ogóle był zalozony na polskiej scenie.
kojarze go z ripem, misim (oba zal gracze
), ale także z dobrymi graczami jak np gronem, maxerem i fredem, ktorzy teraz graja w FF.
niestety ripek pamietam raczej te negatywne rzeczy, np wasza 1. strone, gdzie brales graczy, bo umja stawiac serwer, lub prubowanie psucia turnieju 1. MP Nadeo. w ogole byles strasznym bucem na poczatku.
i nie wazne co mi napiszesz, wiem dokładnie, ze podziwiales rankingi w ladderze graczy teamu [POL]
no ale mysle, ze teraz już dojrzales trochę, jesteś 3 lata starszy, i nie mam ci nic za zle.
oczywiście były tez fajne strony dzialanie GT, ale to już raczej w pozniejszej historii teamu.
np wasz wygrany mecz z BVG na poczatek PL5 na HSTV.
ostatnio graliscie tylko na TMUF z tego co wiem, o tym czasie nie jestem w stanie nic powiedziec, bo nie gram, ale może napisz krotka historie GT tak na dowidzenia.
ps: kiedy się wrescie doczekamy twojej fotki, rip?
a tak serio to ten GT jedna wielka sztuka historii TMN, bo z tego co pamietam chyba 3. team który w ogóle był zalozony na polskiej scenie.
kojarze go z ripem, misim (oba zal gracze
niestety ripek pamietam raczej te negatywne rzeczy, np wasza 1. strone, gdzie brales graczy, bo umja stawiac serwer, lub prubowanie psucia turnieju 1. MP Nadeo. w ogole byles strasznym bucem na poczatku.
i nie wazne co mi napiszesz, wiem dokładnie, ze podziwiales rankingi w ladderze graczy teamu [POL]
no ale mysle, ze teraz już dojrzales trochę, jesteś 3 lata starszy, i nie mam ci nic za zle.
oczywiście były tez fajne strony dzialanie GT, ale to już raczej w pozniejszej historii teamu.
ostatnio graliscie tylko na TMUF z tego co wiem, o tym czasie nie jestem w stanie nic powiedziec, bo nie gram, ale może napisz krotka historie GT tak na dowidzenia.
ps: kiedy się wrescie doczekamy twojej fotki, rip?
Oficjalny koniec |GT|
Czy to działanie GTJakub wrote: oczywiście były tez fajne strony dzialanie GT, ale to już raczej w pozniejszej historii teamu.
*... i wszystko jasne.
Oficjalny koniec |GT|
A Brzerz?Jakub wrote:kojarze go z ripem, misim (oba zal gracze), ale także z dobrymi graczami jak np gronem, maxerem i fredem, ktorzy teraz graja w FF.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Oficjalny koniec |GT|
Szkoda Ripek fajny team był. GL dla was
Oficjalny koniec |GT|
ja pamietam był kiedyś taki gracz w gt - reV
on mnie zapraszal do gt jak jeszcze nie bylem w pol
on mnie zapraszal do gt jak jeszcze nie bylem w pol

Oficjalny koniec |GT|
no wiem, ze brzerz i shadow tez byli w GT, ale na szczescie dalo ich się "uratowac" na dobra strone mocy 
coof tam tez gral przeciez.
ale te trojke akurat jakos nie kojarze tak za bardzo z GT, raczej z [POL] czy tam Wilda czy tam PGS.
przeciez irreda tez się nie kojarzy z 2F2F mimo, ze tam gral, no nie?
hehe, musialem to napisac, irredzik
nie no, jak sobie wyobrazam, jak master dawal irredzikowi "rozkazy", to nie mogę MUAHAHAHA!!!
coof tam tez gral przeciez.
ale te trojke akurat jakos nie kojarze tak za bardzo z GT, raczej z [POL] czy tam Wilda czy tam PGS.
przeciez irreda tez się nie kojarzy z 2F2F mimo, ze tam gral, no nie?
nie no, jak sobie wyobrazam, jak master dawal irredzikowi "rozkazy", to nie mogę MUAHAHAHA!!!
Oficjalny koniec |GT|
Ale na poczatek PL5 GT wygralo z TCW i nie było HSTV wtedymor_olo wrote:Czy to działanie GTJakub wrote: oczywiście były tez fajne strony dzialanie GT, ale to już raczej w pozniejszej historii teamu.
np wasz wygrany mecz z BVG na poczatek PL5 na HSTV..... Ja bym powiedział ze to słynny regular shadowa
Oficjalny koniec |GT|
taaa ... to były czasyJakub wrote: przeciez irreda tez się nie kojarzy z 2F2F mimo, ze tam gral, no nie?
Właściwie to przez dojście do 2F2F mam teraz taką ksywkę, bo żeby dodać tag $w$i$fff2F2F musiałem skrócić swojego pierwotnego nicka
Mimo wszystko nie porównywałbym |GT| i 2F2F
Szkoda |GT| bo praktycznie od początku TMN kojarzyło mi się z tą grą i widokiem na liście serwerów |GT|Funtrax
wydaje mi się, że chodziło o mecz |GT| vs. EM na poczatku PL4damianhhh wrote:Ale na poczatek PL5 GT wygralo z TCW i nie było HSTV wtedymor_olo wrote:Czy to działanie GTJakub wrote: oczywiście były tez fajne strony dzialanie GT, ale to już raczej w pozniejszej historii teamu.
np wasz wygrany mecz z BVG na poczatek PL5 na HSTV..... Ja bym powiedział ze to słynny regular shadowa

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Oficjalny koniec |GT|
Szkoda, na początku jak zaczynałem grać, to chciałem do was dojść, ale nie pytałem nawet o to, bo wiem, że byłem wtedy za cienki :d Rip, pamiętasz mecz KD - GT w PL2 ? ;d
Oficjalny koniec |GT|
Ale na prezentację się załapałeśIrRed wrote:taaa ... to były czasyJakub wrote: przeciez irreda tez się nie kojarzy z 2F2F mimo, ze tam gral, no nie?
nie no, jak sobie wyobrazam, jak master dawal irredzikowi "rozkazy", to nie mogę MUAHAHAHA!!!... cały tydzień czy dwa, chyba ;p ... chociaż rozkazów jako takich nie pamiętam ;] ...
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Oficjalny koniec |GT|
oj było się w |GT|
no coż,fajni ludzie bardzo dobry zespół jak jeszcze na starej trackmani graliśmy.Rip daj fotke,to złoże kondolencje;d
Oficjalny koniec |GT|
Ja też byłem w |GT|. Uhuhuhu ale jestem fajnyJakub wrote:no wiem, ze brzerz i shadow tez byli w GT

Oficjalny koniec |GT|
mi GT będzie się kojarzyc z:
- nie wpuszczaniem mnie na ich serv treningowy, jeszcze w TMN, jak bylem w fbn/rbf i nie mielismy serva
- misim, który tez nigdy foty nie dal
- ripcia, który umie jeździć na wszystkich srodowiskach procz stadium :F
- dużo iloscia mapmakerów, zawsze w PL (od PL4) byla co kolejke jakas mapka loonego, maxera, freda itd.
A przede wszystkim będę pamietal serv |GT|Funtrax, który mial być reaniowany po PL4, ale nigdy tego nie uczyniono; tam poznalem chybcia, sebe i cala reszte ludzi z fbn i rbf
- nie wpuszczaniem mnie na ich serv treningowy, jeszcze w TMN, jak bylem w fbn/rbf i nie mielismy serva
- misim, który tez nigdy foty nie dal
- ripcia, który umie jeździć na wszystkich srodowiskach procz stadium :F
- dużo iloscia mapmakerów, zawsze w PL (od PL4) byla co kolejke jakas mapka loonego, maxera, freda itd.
A przede wszystkim będę pamietal serv |GT|Funtrax, który mial być reaniowany po PL4, ale nigdy tego nie uczyniono; tam poznalem chybcia, sebe i cala reszte ludzi z fbn i rbf
Oficjalny koniec |GT|
JAK ONI MOGLI??? ŚWINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!envy wrote:- nie wpuszczaniem mnie na ich serv treningowy, jak bylem w fbn/rbf

Oficjalny koniec |GT|
Coś się konczy, coś zaczyna.... (nie? :F)
pamiętam te czasy... naprawdę wspaniale wspominam ten okres - zawsze teamspirit był na wysokim poziomie
Pozdro dla Ripka i Misiego, bijaaaacz!!!
pamiętam te czasy... naprawdę wspaniale wspominam ten okres - zawsze teamspirit był na wysokim poziomie
Pozdro dla Ripka i Misiego, bijaaaacz!!!
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Oficjalny koniec |GT|
Fajnie się grało w LE10 w TMUF, ale trzyosobowym składem nie da się dłużej ciągnąć ;]
Z pewnoscią się będzie dziwnie grało z nickiem bez magicznego tagu ;p
Z pewnoscią się będzie dziwnie grało z nickiem bez magicznego tagu ;p
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Oficjalny koniec |GT|
Rip, nubie cholerny
mnie się zawsze |GT| będzie kojarzylo z Misiem , który robil w ch** dużo a nie był CL bo Rip się zawsze opierdalal
no i zajebistym teamspirit, to było coś mega. zawsze motywacja obojetnie czy to np był mecz sparingowy czy jakiś mecz turniejowy, np PL.
|GT| ja nie zapomne nigdy
no i zajebistym teamspirit, to było coś mega. zawsze motywacja obojetnie czy to np był mecz sparingowy czy jakiś mecz turniejowy, np PL.
|GT| ja nie zapomne nigdy

<- Drzwi