Mecz o pierwsze miejsce PL7 już w niedzielę! [UPDATE]
A to łobuz. Ninja-podglądacz ;p
heh ja nie wiedzialem ze my taka fajna Ciocie mamy 

A twarzy nie pokaże? ;d.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
I tutaj widać, że wszystkie oskarżenia, że PGS to nołlajfy, że liczy się dla nich tylko gra, żenie dbaja o REAL LIFE, że to GEJE!!!! jakubowe to jedna wielka BZDURA!!!Psikuta wrote:
a to mój![]()
od razu mówię, to ma być żartobliwe i nikogo nie chce obrazić ;p
Albowiem jak widać na wyżej zamieszczonym obrazku, MY - to jest D-Link PGS.tmnf, poswiecamy mecz, aby moc zajrzec Cioci Wiesi pod SPODNICE !!!

Mat a jak wygracie ten mecz, to znaczy ze jesteście nołlajfy i wszystki te okreslenia co wymienilesmat154 wrote:I tutaj widać, że wszystkie oskarżenia, że PGS to nołlajfy, że liczy się dla nich tylko gra, żenie dbaja o REAL LIFE, że to GEJE!!!! jakubowe to jedna wielka BZDURA!!!
Albowiem jak widać na wyżej zamieszczonym obrazku, MY - to jest D-Link PGS.tmnf, poswiecamy mecz, aby moc zajrzec Cioci Wiesi pod SPODNICE !!!
![]()
![]()

A i tu nie masz racji, g*wno Panie wiesz, g*wno prawisz 
Gdyż, iż, ponieważ nasz kochany ;*** cl jakup, zalatwil nam z PGSem, ze jak wygramy z TCW to dostaniemy tyle kasiory, ze bez mniejszych problemow wykupimy Ciocie Wiesie z tego waszego kurwidołka
Gdyż, iż, ponieważ nasz kochany ;*** cl jakup, zalatwil nam z PGSem, ze jak wygramy z TCW to dostaniemy tyle kasiory, ze bez mniejszych problemow wykupimy Ciocie Wiesie z tego waszego kurwidołka

A co jeśli TCW przegra mecz i Ciocia założy spodnie ?
heh umowcie siena remis, po krawacie i po gaciach, razem się nachlejcie a morolo wkreci stringi w koła i drift na parkiecie odwali
tak czy siak zawsze znajdzie się jakiś EMO
(nowe okreslenie ostatnio)
pozdro dla wszystkich przy okazji
siema
tak czy siak zawsze znajdzie się jakiś EMO
pozdro dla wszystkich przy okazji
siema
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram cie,ziom.Mam dokładnie to samo zdanie
@Szrama- Ciocia by nam tego nie zrobila
Przynajmniej mam taka nadzieje 
@Mat- Ciocia nie leci na kase
A zwlaszcza na kase od Pgs-u 
@Mat- Ciocia nie leci na kase

@Fefan
Szacując po wyglądzie zewnętrznym, ubiorze, stwierdzam, że Ciocia, aby dalej moc nalezycie dbac o siebie, swoje zdrowie, jak i poped otaczajacych ja mezczyzn potrzebuje PIENIĘDZY, ktore my jesteśmy jej w stanie zapewnic albowiem jak dobrze wiesz w zwiazku z tym, ze Polska najmniej ucierpiala w dobie KRYZYSU, a nasza organizacja D-Link PGS pozbyła się ostatnimi czasy wielu graczy, miedzy innymi Paladyna.
W zwiazku z tym oswiadczam wszem i wobec, ze mozemy zapewnic takie warunki, ze klekajcie narody(a raczej Ciocie), tak wiec proces transferu w takim wypadku jest nieunikniony, a nawet powiem wiecej NIEZBEDNY.
Szacując po wyglądzie zewnętrznym, ubiorze, stwierdzam, że Ciocia, aby dalej moc nalezycie dbac o siebie, swoje zdrowie, jak i poped otaczajacych ja mezczyzn potrzebuje PIENIĘDZY, ktore my jesteśmy jej w stanie zapewnic albowiem jak dobrze wiesz w zwiazku z tym, ze Polska najmniej ucierpiala w dobie KRYZYSU, a nasza organizacja D-Link PGS pozbyła się ostatnimi czasy wielu graczy, miedzy innymi Paladyna.
W zwiazku z tym oswiadczam wszem i wobec, ze mozemy zapewnic takie warunki, ze klekajcie narody(a raczej Ciocie), tak wiec proces transferu w takim wypadku jest nieunikniony, a nawet powiem wiecej NIEZBEDNY.

- OrdonekQ7
- Moderator
D-Link zmieni nazwę na Team Cioci PGS? ;f

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Mat- Cioci u nas niczego nie brakuje. Urzadzamy regularne skladki, aby zapewnic jej wszystko to, co posiadac powinna
jeżeli tak bardzo chcecie Ciocie w PGS-ie, to mozecie wziac tylko jej namiastke, czyli mnie
Szadol przepraszam ze spamuje w tym temacie, ale Mat mnie do tego namawia mawiac, ze będziesz szczesliwy, jak pod Twoim newsie będzie sporo komentarzy
Szadol przepraszam ze spamuje w tym temacie, ale Mat mnie do tego namawia mawiac, ze będziesz szczesliwy, jak pod Twoim newsie będzie sporo komentarzy

no cóż mat154, wsadziłeś pan kij w g*wno 
OK TCW z kurwidołka
, jak wygracie z PGS i PL7 to wujek Scrappler nie poskąpi nagród!!! Wiem, że PGS Dlink śmink itp rozdaje kasę wychowankom noliferowm
etc etc więc proponuje dla składu TCW grającego z PGS i wygrywającego cały mecz z nimi:
1- krawaty
w wersji wybranej z tego topica 
2- super satisfaction
3- coś tam coś tam dla zespołu + herbata i mega bomba

i życzę miłej zabawy w PL7
OK TCW z kurwidołka
1- krawaty
2- super satisfaction
3- coś tam coś tam dla zespołu + herbata i mega bomba
...
To BZDURA!!! Na zalaczonym obrazku widac, ze Ciocia trzyma rece w kieszeniach, a co za tym idzie jest Jej zimno w RECE!!! Mozliwosci sa dwie:Fefan wrote:Mat- Cioci u nas niczego nie brakuje. Urzadzamy regularne skladki, aby zapewnic jej wszystko to, co posiadac powinnajeżeli tak bardzo chcecie Ciocie w PGS-ie, to mozecie wziac tylko jej namiastke, czyli mnie
![]()
-albo nie stac was na ogrzanie jej mieszkania, co my bez problemy bysmy byli w stanie jej zapewnic
-lub teznie stac was na kupienie jej porzadnych zimowych rekawiczek, co również bysmy mogli zalatwic, na stronie PGSu jest nawet konkurs mozna wygrac czapke z logo Razera

Szkoda, że tak o mnie nie dbacieFefan wrote:Mat- Cioci u nas niczego nie brakuje. Urzadzamy regularne skladki, aby zapewnic jej wszystko to, co posiadac powinnajeżeli tak bardzo chcecie Ciocie w PGS-ie, to mozecie wziac tylko jej namiastke, czyli mnie
![]()
straciłeś zwolenników scrapler?chcesz się wkupić w łaski?wiem co pisze ^^
Zarowno krawaty, jak i super satisfaction, jak i herbata + mega bomba nie będą w stanie zapewnic Cioci domowego ciepła fizycznego oraz mentalnego, ktore gwarantujemy.scrappler wrote:no cóż mat154, wsadziłeś pan kij w g*wno
OK TCW z kurwidołka, jak wygracie z PGS i PL7 to wujek Scrappler nie poskąpi nagród!!! Wiem, że PGS Dlink śmink itp rozdaje kasę wychowankom noliferowm
etc etc więc proponuje dla składu TCW grającego z PGS i wygrywającego cały mecz z nimi:
1- krawatyw wersji wybranej z tego topica
2- super satisfaction
3- coś tam coś tam dla zespołu + herbata i mega bomba![]()
![]()
![]()

@wina
, zmieniłeś lekarza?? jak nie to szybko zmień bo ten cię okłamuje 
...