TMPL ma już 3 lata!
TMPL ma już 3 lata!
Gratuluje wszystkim, którzy stworzyli tą świetną stronę! Cóż, myślę, a nawet stwierdzam fakt, że gdyby nie powstało CDD, to polska scena nie byłaby dziś tak zaawansowana...
TMPL ma już 3 lata!
może z tej okazji uaktualnicie zakładkę linki?
Ale Sto lat dla naszego tmpl.info
Ale Sto lat dla naszego tmpl.info

TMPL ma już 3 lata!
MOCNE GZ za całokształt!!! obroniliście się przed nudą, obroniliście się przed tendencją, naprawdę mega poziom. Ta zabawa w tmn jest przecież niekomercyjna, więc ci co inwestują w nią muszą mieć wielkie serca. TMPL to dla mnie już swoisty symbol, znak czasów. Brawo. Brawo dla wszystkich którzy tą stronę wspierali od początku, bo to jedyna taka strona dla wszystkich nas bez wyjątku. Marginalne próby przejęcia tematu, zostały obronione z wielką klasą i rozsądkiem. Warto o tym wspomnieć, bo dziś można śmiało powiedzieć; www.tmpl.info was, is, will be the official, best, funiest, nicest, ałerst, łebsajt dla tej zabawy 
MOCNE GZ!!!
MOCNE GZ!!!
...
TMPL ma już 3 lata!
Cóż więcej można rzec? Happy Bersdej!
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
TMPL ma już 3 lata!
Najs łork. Można by wspomnieć (tylko k**wa kiedy to było) powstanie 1 dedykowanego servera - [POL] Nadeo 
Gratz
Gratz
TMPL ma już 3 lata!
Good Job !
Ja bym tam dodał, coś o założycielach #p~S czyli Silverze i Scarym
były to super chwile związane z tą grą, a im się zajebiście chciało z nią coś robić tak samo jak Yardowi i innym osobom
.
Ja bym tam dodał, coś o założycielach #p~S czyli Silverze i Scarym
TMPL ma już 3 lata!
dzięki wszystkim za komentarze 

zrobiliśmy właśnie lifting tmpl, uaktualnione jest menu, linki, download, faq i parę nowych rzeczy na głównej, na wersję 2.0 trzeba trochę poczekać, ale jest w planach ciągleZaX' wrote:może z tej okazji uaktualnicie zakładkę linki?
TMPL ma już 3 lata!
Fajnie opisane. Szkoda, że nie zarejestrowałem się na tmpl w czasie gdy rozpocząłem swoją przygodę z TMN czyli 8 luty 2006 rok
I nawet mało osób wie, że jestem jednym z pierwszych polskich graczy trackmani. Dokładnej daty nie znam, ale to było gdzieś w styczniu 2005 roku. Ale do tej pory pamiętam jak zaczynali grać niektórzy gracze np. Jakub, Janusz czy kalosz
Dobra wszystko ładnie pięknie, ale jedna rzecz mi się nie podoba, to że parę osób dostało dziś prawa moderatora (chyba, że mi się coś przewidziało) a moim zdaniem nie powinno ich mieć.

TMPL ma już 3 lata!
pierdu pierdu pierdu diavel 
A ja pamiętam, że jak pierwszy raz wlaczylem trackmanie online to mnie obraził jakiś [POL]Gawron ch** i wyłączyłem. I o!
A ja pamiętam, że jak pierwszy raz wlaczylem trackmanie online to mnie obraził jakiś [POL]Gawron ch** i wyłączyłem. I o!

TMPL ma już 3 lata!
a o kogo chodzi, bo wydaje mi się, że dzisiaj nikt moda nie dostał?Diav3l wrote:Dobra wszystko ładnie pięknie, ale jedna rzecz mi się nie podoba, to że parę osób dostało dziś prawa moderatora (chyba, że mi się coś przewidziało) a moim zdaniem nie powinno ich mieć.
edit: już wszystko wyjaśnione
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
TMPL ma już 3 lata!
Bardzo ładna i fajna historia się utworzyła w przeciągu tych 3 lat.Żałuje również, że nie wpadłem na TMPL gdy zaczynałem gre tylko dopiero rok temu 
TMPL ma już 3 lata!
haha to był oldschool! ;pszopek wrote:hehe ja to pamietam jeszcze czasy jak tmpl było "zielone")
ładne podsumowanko Yard!
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
TMPL ma już 3 lata!
a o mnie to dziadu nie napisales
zul roku 2007 to nie lada wyczyn prawda?
nie no joke, nice łork
nie no joke, nice łork

- KonradM
- Doświadczony driver
TMPL ma już 3 lata!
gj! 
Oby kolejny był jeszcze lepszy
Oby kolejny był jeszcze lepszy
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
TMPL ma już 3 lata!
Aż się łezka w oku kręci. Piękne podsumowanie
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
TMPL ma już 3 lata!
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę edytować postów a jeszcze chciałem napisać coś niezwykle istotnego, o czym Yard nie wspomniał.
Nie wiem czy o tym wiecie, ale to właśnie Yard odkrył jednego z najsłynniejszych graczy TM - Zooza. Kiedyś, kiedy CDD poszukiwało graczy do kolejnej edycji LE Yard natrafił na serwerze na pewnego gracza, który grał w drugim składzie słynnego klanu TM Power Up o nazwie CS i zaproponował mu przejście do CDD. Początkowo w TM Power Up Zooz nie prezentował jakiegoś super skilla, ale odkąd wyszła TM Sunrise chłopak po prostu eksplodował. W tych czasach CDD zajmowało TOP 5 w ladderze TMS, a genialne wyniki Zooza przyciągały do klanu coraz lepszych graczy. Po powstaniu TMU, ja-lider CDD, Racztuning-lider MD jak i QuikSilver-lider CM połączyliśmy nasze teamy i powstało Crazy Machine Chicks, obecnie najlepszy team w TrackMania United. Jednak tak naprawdę głównym łącznikiem tych teamów był Zooz, który grał w określonych turniejach w każdym z wyżej wymienionych klanów.
Czy ten chłopak zaszedłby tak daleko, gdyby nie Yard, który go tak naprawdę wypromował?
Czy teraz istniałby klan CMC?
Yard odegrał nie tylko ważną rolę na scenie polskiej, ale miał prawdopodobnie także wielki wpływ na rozwój i przebieg wydarzeń na scenie światowej. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że to dzięki niemu mamy teraz na scenie TM, Zooza.
Nie wiem czy o tym wiecie, ale to właśnie Yard odkrył jednego z najsłynniejszych graczy TM - Zooza. Kiedyś, kiedy CDD poszukiwało graczy do kolejnej edycji LE Yard natrafił na serwerze na pewnego gracza, który grał w drugim składzie słynnego klanu TM Power Up o nazwie CS i zaproponował mu przejście do CDD. Początkowo w TM Power Up Zooz nie prezentował jakiegoś super skilla, ale odkąd wyszła TM Sunrise chłopak po prostu eksplodował. W tych czasach CDD zajmowało TOP 5 w ladderze TMS, a genialne wyniki Zooza przyciągały do klanu coraz lepszych graczy. Po powstaniu TMU, ja-lider CDD, Racztuning-lider MD jak i QuikSilver-lider CM połączyliśmy nasze teamy i powstało Crazy Machine Chicks, obecnie najlepszy team w TrackMania United. Jednak tak naprawdę głównym łącznikiem tych teamów był Zooz, który grał w określonych turniejach w każdym z wyżej wymienionych klanów.
Czy ten chłopak zaszedłby tak daleko, gdyby nie Yard, który go tak naprawdę wypromował?
Czy teraz istniałby klan CMC?
Yard odegrał nie tylko ważną rolę na scenie polskiej, ale miał prawdopodobnie także wielki wpływ na rozwój i przebieg wydarzeń na scenie światowej. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że to dzięki niemu mamy teraz na scenie TM, Zooza.
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki