w takim razie to jest popierdoloneJakub wrote:wlasnie ze nie, szopek.
zobacz, to zkopiowalem akurat z tmpolska:
Drużyny otrzymują od 0 do 3 dużych punktów oraz od 0 do 21 małych punktów za każdy mecz.
Najważniejsze są duże punkty (wygrane mapy). W przypadku remisu pośród dwóch pozycji w tabeli rozstrzygnięciem będą wygrane mecze. Jeśli sytuacja nadal nie będzie wyjaśniona, o ostatecznej kolejności zadecydują małe punkty (wygrane rundy).
PGS jednak górą nad TCW
PGS jednak górą nad TCW
PGS jednak górą nad TCW
ja tam nie wnikam w rozkminy, co i gdzie jest napisane w ergulaminie, ale Shadow, wez łaskawie edytuj tego posta: ja chce widziec swoja druzyne na 4 miejscu w tabeli 
PGS jednak górą nad TCW
GoGo P4G !!!! wystarczy 2 : 1 z H5F ;d 
PGS jednak górą nad TCW
tja sory, zakrecilem się trochę z druga liga;pKiciak wrote:Cosworth chyba powinien być na 4 miejscu bo ma 3 duze pkt a NS tylko 2
Eh znow 666 postow...
PGS jednak górą nad TCW
Nie wiem Redzik skad to wziales, przeciez jest news OSTATECZENY REGULAMIN i ten sam ostateczny regulamin znajduje się na tmpolska;]IrRed wrote:tyle znalazłem w regulaminie ... ma się to nijak to tego co jest faktycznie, chyba, że jest gdzieś inny regulaminWix wrote: Punktacja:
Drużyny otrzymują od 0 do 21 dużych punktów za każdą wygraną rundę w meczu.
Najważniejsze w tabeli są duże punkty (wygrane rundy w meczach).
W przypadku remisu pośród zespołów w tabeli rozstrzygnięciem będzie różnica rozegranych map.
Jeśli i to nie pomoże w wyłonieniu zwycięzcy, ostatecznie zadecyduje wynik bezpośredniego starcia pomiędzy tymi drużynami
może to ktoś wyjaśnić
@Jakub, przeciez gadalismy jeszcze o tym na TSie, poza tym napisalem to w newsie - tcw wygrywa 3;0 ff i nam wystarczy 2;1 z rbf.
PGS jednak górą nad TCW
Aha okej. Ja szukałem w dziale Polish League i tylko taki regulamin znalazłem. Pamiętałem, że były zmiany, ale właśnie nie mogłem się doszukać gdzie ten zmieniony regulamin był.damianhhh wrote:
Nie wiem Redzik skad to wziales, przeciez jest news OSTATECZENY REGULAMIN i ten sam ostateczny regulamin znajduje się na tmpolska;]
@Jakub, przeciez gadalismy jeszcze o tym na TSie, poza tym napisalem to w newsie - tcw wygrywa 3;0 ff i nam wystarczy 2;1 z rbf.
W takim razie wszystko w PL7 może się jeszcze zdarzyć

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
PGS jednak górą nad TCW
jak TCW i my przegramy 0-3, to FF będzie mistrzem.
sa różne warianty jeszcze.
jedyne co już jest pewne, ze my mamy w najgorszym wypadku 100% 2. miejsce, bo TCW i FF nie moga nas już przegonic oba.
no ale będziemy się starac o 1. miejsce, a na to starczy 2-1 z RBF, choć 3-0 byloby milej widziane.
sa różne warianty jeszcze.
jedyne co już jest pewne, ze my mamy w najgorszym wypadku 100% 2. miejsce, bo TCW i FF nie moga nas już przegonic oba.
no ale będziemy się starac o 1. miejsce, a na to starczy 2-1 z RBF, choć 3-0 byloby milej widziane.
PGS jednak górą nad TCW
byscie musielibyc uchlani na 2,5 promila wszyscy
zeby 0-3 przegrac 
ale historia poprzednich pl czesto zaskakiwala w ostatniej rundzie kiedy faworyci mieli już wszystko w d*pie
dlatego do boju chlopaki i nie lekcewazyc RBF bo zrobia wynik ani się spodziewacie 
pozdro
ps. zajebsty mecz wczoraj
ale historia poprzednich pl czesto zaskakiwala w ostatniej rundzie kiedy faworyci mieli już wszystko w d*pie
pozdro
ps. zajebsty mecz wczoraj
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
PGS jednak górą nad TCW
to jest praktycznie pewne że PGS wygra ale wszystko się może zdarzyć
PGS jednak górą nad TCW
ehh, 4 miejsce mamy bez wzgledu na wszystko :/
w TL2: P4G ftw! :}
w TL2: P4G ftw! :}
PGS jednak górą nad TCW
peXg już raz pokonalo PGS 2:1!!
Wierze w Was misiaki!! Dacie rade!! :**
Foxy masz zapierdalac jak szalony to dostaniesz prezent w szkole
)
Wierze w Was misiaki!! Dacie rade!! :**