O co tutaj chodzi ? :shock:
Czyzby nowa gra nadeo? :shock:
było jeszcze takie coś ja shootmania :The fps by nadeo
1) Die Domains questmania.com & shootmania.com weisen beide das Nadeo-Logo aus.
2) Florent Castelnerac, Nadeo Chefentwickler, hat die Domains auf den Firmennamen registriert.
3) Die beiden Webseiten wurden am 11.08 registriert und zuletzt am 10.02 editiert.
4) Bei societe.com sind beide Spiele seit JULI 2008 auf Nadeo’s Firmenprofil eingetragen.
5) Auf der societe.com-Seite ist auch Maniaplanet, einer der Nachfolger-Running-Gags eingetragen
6) Im Footer steht der Hinweis “© 2009: Quest(Shoot)mania is a registered trademark of NADEO” - Solche Markeneintragungen kosten Geld, das macht man nicht aus Jux!

To ty woogole pijesz myslalem ze ty chlejesz tylkoJakub wrote: nie pije w tygodniu
hmmm, ale czy to znaczy odpuszczenie sobie serii TM, czy po prostu rozwój w innym kierunku ?! oto jest pytanie. Aczkolwiek bardzo ciekawy jestem cóż to będą za (s)tworyJakub wrote: ogolnie wydaje mi się, ze jak trackmania jest jeden wielki swiat grych wyscigowych, gdzie mozna się scigac, budowac trasy itp, to questmania i shootmania mogli by być coś takiego w rpg i shooterach.
ciekawy pomysl, zobaczymy co (jak w ogle) z tego wyjdzie.
Powieś sobie taką kartkę nad łóżkiem, nad biurkiem, nad szafą, nad szufladą z gaciami ... generalnie fszendzieJakub wrote: @olo
nie pije w tygodniu

wydaje mi się, ze po prostu kolejne zwyczajne gry od Nadeo, a nowa TM wypuszcza za parę latIrRed wrote:hmmm, ale czy to znaczy odpuszczenie sobie serii TM, czy po prostu rozwój w innym kierunku ?! oto jest pytanie. Aczkolwiek bardzo ciekawy jestem cóż to będą za (s)twory
podpisuje się pod tym zyczeniemmy wish: implement a FPS into the TM environments, so people can overrun some FPS people and FPS people can shoot at TM cars at the same time.. maybe drivers+shooters can build teams and start wars.. i'd love to get chased by rocket propeller grenades in my car

Popieram. Fajnie ,by było. Tylko jak ludzie ,by wygladaliJakub wrote: ogolnie wydaje mi się, ze jak trackmania jest jeden wielki swiat grych wyscigowych, gdzie mozna się scigac, budowac trasy itp, to questmania i shootmania mogli by być coś takiego w rpg i shooterach.
ciekawy pomysl, zobaczymy co (jak w ogle) z tego wyjdzie.
07-05-2008 | QUESTMANIA
26-03-2008 | TRACKMANIA TM (semi-figurative)
27-11-2007 | SHOOTMANIA
12-06-2003 | Track Mania TM (semi-figurative)