PAD vs. Klawiatura
PAD vs. Klawiatura
tak jak w temacie . głosujcie
Dla niezorientowanych PAD to takie coś nowego czym można zastąpic klawe i sterowac samochodzikiem w grze. Proszę uzasadniac odpowiedzi. Pozdrawiam
PAD vs. Klawiatura
Klawa. Mam pada ale mi się niewygodnie gra 
PAD vs. Klawiatura
dwa lata się przymierzam do kupna pada (głównie do pes-a), ale jakoś mi nie wychodzi ;d
PAD vs. Klawiatura
Do FPSów - klawiatura/myszka
Do jakichś sportowych pokroju FIFA/PES - pad
Do samochodówek typu NFS/GRID etc. - kierownica

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
PAD vs. Klawiatura
A do TMNF - Klawiatura ^^Coof wrote:Do FPSów - klawiatura/myszka

PAD vs. Klawiatura
Najlepsi gracze na świecie Trackmani grają na padzie i na to wygląda, że on jest lepszy.
Ja gram na klawiaturze, ale mam zamiar się przerzucić na pada. Pewnie jeszcze przed ESWC.
Ja gram na klawiaturze, ale mam zamiar się przerzucić na pada. Pewnie jeszcze przed ESWC.

PAD vs. Klawiatura
jak przyzwyczaisz się do grania na padzie to on jest o niebo wygpdniejszy!! od klawy!
już nie będą cie bolaly palce szczegolnie na turniejach jeśli masz skłonność do wciskania mocno przyciskow gdy grasz o wysojka stawke.
sam myslalem o przerzucenieu się na pada ale pozyczuylkem kiedyś od kumpla jakiegoś za 5dychi samego kombonowania z ustawieniami byloi tyle ze mi się odechciualo a tez jażdą nie zachwycałem .
redzik pisał ze są takie pady co same ustawaiją się dobrze, kurcze przydalby mi się ^^
już nie będą cie bolaly palce szczegolnie na turniejach jeśli masz skłonność do wciskania mocno przyciskow gdy grasz o wysojka stawke.
sam myslalem o przerzucenieu się na pada ale pozyczuylkem kiedyś od kumpla jakiegoś za 5dychi samego kombonowania z ustawieniami byloi tyle ze mi się odechciualo a tez jażdą nie zachwycałem .
redzik pisał ze są takie pady co same ustawaiją się dobrze, kurcze przydalby mi się ^^

PAD vs. Klawiatura
w moim od razu było dobrze 
PAD vs. Klawiatura
z tego co pamietam to carl, xeno - klawiatura
frostbeule - pad
sandder - pad
sam tez gram na padzie
polecam, tylko mi się już popsula galka od pesow nhlow itd, ale jeszcze daje rade 
frostbeule - pad
sandder - pad
sam tez gram na padzie
PAD vs. Klawiatura
Szacun dla Ciebie Wally wiesz o tym :* :-PWally wrote:z tego co pamietam to carl, xeno - klawiatura
frostbeule - pad
sandder - pad
sam tez gram na padziepolecam, tylko mi się już popsula galka od pesow nhlow itd, ale jeszcze daje rade
+ ta kamera
PAD vs. Klawiatura
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
PAD vs. Klawiatura
My to na łatwizne nie idziemy xDD tak generalnie to od poczatku ustawiłem tą dalsza i tak zostałohack wrote:Szacun dla Ciebie Wally wiesz o tym :* :-PWally wrote:z tego co pamietam to carl, xeno - klawiatura
frostbeule - pad
sandder - pad
sam tez gram na padziepolecam, tylko mi się już popsula galka od pesow nhlow itd, ale jeszcze daje rade
+ ta kamerabosz... Jarek tez na niej jeździ was pogieło :-P
a dla mnie klawa jest ok

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
PAD vs. Klawiatura
To nieźle się wyżywacie na klawach swoich
^^
Ja tam szanuje
W sumie bardzo spokojnie prowadzę
Ja tam szanuje
W sumie bardzo spokojnie prowadzę
PAD vs. Klawiatura
ja tez gram na 1 kamerze
Ty hack jesteś tylko pojebany 
PAD vs. Klawiatura
Przecież na 1 kamerze nie da się graćh0lus wrote:ja tez gram na 1 kamerzeTy hack jesteś tylko pojebany

PAD vs. Klawiatura
na dwojce nie widac trasy ;d jedynka jest dokladniejsza imo 

phoi potrafi co tydzien nowa kupowachack wrote:To nieźle się wyżywacie na klawach swoich^^

- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
PAD vs. Klawiatura
Wczoraj zakupiłem sobie pada żeby na stałe się na niego prerzucić i po drugim dniu gry musze przyznać, że będę musiał z miecha conajmniej grać żeby mieć jakieś ogranie.Sama gra na padzie jednak daje mi więcej frajdy i drifty wydaje mi się, że robi się z większą łatwością i swobodą.Niewątpliwie pierwszy kontakt z padem może trochę zniechęcić i opanowanie jazdy na padzie może dla niektórych być trudniejsze niż na klawie ale imo po opanowaniu pad wydaje się wygodniejszy.
PAD vs. Klawiatura
Ja tam widzę doskonale trasę. Zresztą po co ci widzieć lepiej skoro po 1 przejeździe i tak wiesz gdzie jechać.Majkel wrote:na dwojce nie widac trasy ;d jedynka jest dokladniejsza imo![]()
Na 2, kamera kręci się równo z bolidem co też bardzo ułatwia, a na 1 stoi jak hmmm no nie ważne jak co

PAD vs. Klawiatura
tez cykam na 2
)
PAD vs. Klawiatura
Przynajmniej szopka i Diava nie jest mi żal 
Eeee nuda taka że ide spać.
Dziś już 13 piątek buhahahaha
:-P
Eeee nuda taka że ide spać.
Dziś już 13 piątek buhahahaha
:-P