Dżiz pafeu i tak każdy wie, że te ryryryry z Madzią to na żarty. Prawdy nie oszukasz.Pawel wrote:Wypraszam sobie ;]IrRed wrote:Ej no chłopaki już bez żalu ... i tak wiadomo, że cały PGS to kryptogeje ;p ... już niedługo dzień strażaka, pobawicie się sikawkami
Walentynki
Walentynki

Walentynki
Czemu akurat musiales mi to mowic w ten cudowny dzień? Echh, ide po line...Coof wrote:Dżiz pafeu i tak każdy wie, że te ryryryry z Madzią to na żarty. Prawdy nie oszukasz.Pawel wrote:Wypraszam sobie ;]IrRed wrote:Ej no chłopaki już bez żalu ... i tak wiadomo, że cały PGS to kryptogeje ;p ... już niedługo dzień strażaka, pobawicie się sikawkami

Walentynki
wypraszam sobie...IrRed wrote:Ej no chłopaki już bez żalu ... i tak wiadomo, że cały PGS to kryptogeje ;p ... już niedługo dzień strażaka, pobawicie się sikawkami

Walentynki
http://img18.imageshack.us/my.php?image ... ckohm5.jpgIrRed wrote:Ej no chłopaki już bez żalu ... i tak wiadomo, że cały PGS to kryptogeje ;p ... już niedługo dzień strażaka, pobawicie się sikawkami
Walentynki
i w tym momencie -> http://www.youtube.com/watch?v=lWY6DaVrenc&hl=plPawel wrote:Czemu akurat musiales mi to mowic w ten cudowny dzień? Echh, ide po line...Coof wrote:Dżiz pafeu i tak każdy wie, że te ryryryry z Madzią to na żarty. Prawdy nie oszukasz.Pawel wrote:Wypraszam sobie ;]IrRed wrote:Ej no chłopaki już bez żalu ... i tak wiadomo, że cały PGS to kryptogeje ;p ... już niedługo dzień strażaka, pobawicie się sikawkami

Walentynki
haha
... widzę oficjalny protest
... no to z czystej złośliwości :
:****: dla PałekGiętkichSkrętnych z okazji Walentynek
...
... i tak wiem, że się cieszycie
:****: dla PałekGiętkichSkrętnych z okazji Walentynek
... i tak wiem, że się cieszycie

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Walentynki
eeeeee, wole KingusiaIrRed wrote:haha... widzę oficjalny protest
:****: dla PałekGiętkichSkrętnych z okazji Walentynek...
Walentynki
no tak ... sprawdzony towar ... ehhh ... no ale próbować mogłemdamianhhh wrote:eeeeee, wole KingusiaIrRed wrote:haha... widzę oficjalny protest
:****: dla PałekGiętkichSkrętnych z okazji Walentynek...

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Walentynki
caluski także Typowym Chuja Walacych se penisa 
Walentynki
Wy wszyscy jesteście pedalami^^ a ja w walentynki się najebalem od rana sialalala teraz dopiero wytrzezwialem;d a co do walentynki to mam ;d

Walentynki
powiem krotko ;DD
Wyprawa nocna czy Ty tam byles ?? Wyprawa nocna czy dobrze się bawiles ?
ja się za***iscie bawilem :DDD !
Wyprawa nocna czy Ty tam byles ?? Wyprawa nocna czy dobrze się bawiles ?
ja się za***iscie bawilem :DDD !
Walentynki
Teraz ja sobie wypraszam...RaDuS wrote:Wy wszyscy jesteście pedalami^^
Walentynki
meg tez jest pedalem, w koncu lubi chlopcow ;D
Walentynki
wybacz, ale to było kierowane do meskiej czesci tego forumMeg* wrote:Teraz ja sobie wypraszam...RaDuS wrote:Wy wszyscy jesteście pedalami^^

Walentynki
podążając Twoim tokiem myslenia powiem "niezłe spostrzeżenie lesbijko"envy wrote:meg tez jest pedalem, w koncu lubi chlopcow ;D

Walentynki
dzięki qf