F1 Rynek transferowy
F1 Rynek transferowy
MOŻE będzie. ja tam jestem sceptyczny.
F1 Rynek transferowy
A może warto by trochę, odejść od realizmu. Niech "nasza" Honda zostanie uratowana w przypadku, gdyby było dużo chętnych do gry.
Co do ForceIndia: Pytam narazie obecnych zawodników teamu, czy chcą przedłużyć "kontrakt"... co do ew. wolnych miejsc poinformuje na TMPL ja lub mój następca.
Co do ForceIndia: Pytam narazie obecnych zawodników teamu, czy chcą przedłużyć "kontrakt"... co do ew. wolnych miejsc poinformuje na TMPL ja lub mój następca.
F1 Rynek transferowy
tyle, że właśnie chętnych mało jest. bmw i rbr praktycznie są puste.
F1 Rynek transferowy
Ordon, Petrobras miał im pomóć, ale zdementowali plotki, więc nic nie wiadomoOrdonekQ7 wrote:Lol przecie już od tygodnia wiadomo, że Honda będzie w F1 (tym prawdziwym). ;d
F1 Rynek transferowy
Honda ------> RBR
W razie jak wszystkie zespoły będą pełne aktywnych graczy to uruchomi się na nowo Hondę i tyle. I lox zrób tak jak Ci mówiłem, że wymażesz wszystkie zespoły (wcześniej przepisując składy). Niech liderzy zgłoszą się wyrażą gotowość do jazdy, wtedy przywrócisz skład danego zespołu. Bo naprawdę nie ma sensu, żeby miejsca zajmowały osoby które nawet nie zaglądają do tego działu.
Żeby nie było, RBR jeździć będzie, zostawić mój skład w spokoju ;d.
W razie jak wszystkie zespoły będą pełne aktywnych graczy to uruchomi się na nowo Hondę i tyle. I lox zrób tak jak Ci mówiłem, że wymażesz wszystkie zespoły (wcześniej przepisując składy). Niech liderzy zgłoszą się wyrażą gotowość do jazdy, wtedy przywrócisz skład danego zespołu. Bo naprawdę nie ma sensu, żeby miejsca zajmowały osoby które nawet nie zaglądają do tego działu.
Żeby nie było, RBR jeździć będzie, zostawić mój skład w spokoju ;d.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
F1 Rynek transferowy
Tak , chcemyNBlast wrote: Co do ForceIndia: Pytam narazie obecnych zawodników teamu, czy chcą przedłużyć "kontrakt"... co do ew. wolnych miejsc poinformuje na TMPL ja lub mój następca.
Pikus do nas dolaczy
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

F1 Rynek transferowy
Ja już mam koncept jak to będzie wyglądało, tylko najpierw muszę się z paroma osobami skontaktować.
Robimy tak: w tej chwili kontaktuję się z liderami zespołów i nie tylko, żeby zrobić listę wolnych miejsc, poda się ją, i osoby chętne do ligi zamiast pisać tu "kto mnie weźmie, no kto" i nie doczekiwać się odpowiedzi, się po prostu skontaktują z kimś z zespołu z wolnymi miejscami. Również kapitanowie szukają we własnym zakresie.
Co do Hondy - na chwilę obecną jej nie ma. Miejsca w niej będą dostępne, jeśli inne zespoły będą pełne, a chętni do ligi dalej będą.
Robimy tak: w tej chwili kontaktuję się z liderami zespołów i nie tylko, żeby zrobić listę wolnych miejsc, poda się ją, i osoby chętne do ligi zamiast pisać tu "kto mnie weźmie, no kto" i nie doczekiwać się odpowiedzi, się po prostu skontaktują z kimś z zespołu z wolnymi miejscami. Również kapitanowie szukają we własnym zakresie.
Co do Hondy - na chwilę obecną jej nie ma. Miejsca w niej będą dostępne, jeśli inne zespoły będą pełne, a chętni do ligi dalej będą.
F1 Rynek transferowy
No to ja chce zapisać nowy team
-Foxy
-Flagg
-Fatal
Zaklepujemy BMW jeżeli jest puste, lub RBR jeżeli Honda przetrwa. lub Honde jeżeli obecni jej gracze pójda do RBR, lub jakikolwiek wolny team
W razie jakby takiego nie było mówcie jak najwczesniej.
Pozdro.
-Foxy
-Flagg
-Fatal
Zaklepujemy BMW jeżeli jest puste, lub RBR jeżeli Honda przetrwa. lub Honde jeżeli obecni jej gracze pójda do RBR, lub jakikolwiek wolny team
W razie jakby takiego nie było mówcie jak najwczesniej.
F1 Rynek transferowy
patrz pierwsza strona. honda będzie w razie rezerwy, póki co wolne (prawie) jest bmw, co prawda jest tam słowik, ale on jeździ rzadko i powinniście się z nim dogadać ;]
F1 Rynek transferowy
Lox, dopisz Śliwę do STR 
F1 Rynek transferowy
nadal szukam zespolu, wszystko jedno na którego kierowce
F1 Rynek transferowy
nie pisz, że szukasz, tylko luknij na pierwszą stronę i popytaj ludzi z zespołów, gdzie miejsca są ;p
lista jest aktualizowana na bieżąco.
lista jest aktualizowana na bieżąco.
F1 Rynek transferowy
BMW Sauber
-Foxy
-Flagg
-Fatal
-Słowik
Nie ma lidera, wszytskie decyzje zapadają demokratycznie
-Foxy
-Flagg
-Fatal
-Słowik
Nie ma lidera, wszytskie decyzje zapadają demokratycznie
F1 Rynek transferowy
Potwierdzam mamy ekipe na mistrza !!!!!!!!! sialalallaa
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
F1 Rynek transferowy
Force India się rozpada chyba 
Ja rezygnuje, a NBlast wspominal gdzies ze tez odpada
szykaj tam envy
Ja rezygnuje, a NBlast wspominal gdzies ze tez odpada

F1 Rynek transferowy
Jak to się rozpada?
Jest Spy, Pikuś i JA!
Wymyslilem nowy sposob, ze każdy będzie jezdzil co 2 tygodnie
...wiec czekamy na 4 kierowce
Jest Spy, Pikuś i JA!
Wymyslilem nowy sposob, ze każdy będzie jezdzil co 2 tygodnie
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

- OrdonekQ7
- Moderator
F1 Rynek transferowy
Tomerq do Scuderii. Jako 4-ty kierowca.
myślę, że Maćkowi nie będzie to przeszkodą. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
F1 Rynek transferowy
SZUKAM czegoś
Macie wolne miejsca?
F1 Rynek transferowy
A co z tym superrealistycznym modem?