Kręciłem w Xfire, Edytowałem w Movie makerze.. Sami oceńcie
Trackmania 4ever by Knight(Youtube)
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=-YQu-3Wu3_Y
Imo jeżeli robić film z tych krótkich tras(nie wiem, czy to było nadeło czy co) to lepeij dać jakieś idealne przejazdy, wr bo nawet zwykłe przejazdy, nie żadne wr na np. trasach pl7 są o wiele bardziej ciekawe oraz miłe dla oka..
Nie chciałem cię urazić tym co napisałem, w twoim filmie podoba mi się kamera, ale nie trasy:) pozdro.
Nie chciałem cię urazić tym co napisałem, w twoim filmie podoba mi się kamera, ale nie trasy:) pozdro.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
techno ssie, reszta ujdzie
Zgadzam się z Tobą młody człowieku z tym techno, ale lepiej by było trochę popracować nad MT. Because ja takie cuś też potrafię, więc dla mnie żadna rewelacja. 4,5/10envy wrote:techno ssie, reszta ujdzie
Głównie zależało mi na tym filmiku by pokazać cały Fun Trackmanii ;] A te Kamery były tak fajne, że to sprawiało jeszcze większą zachętę do grania w Trackmanie 
Nie chciałem tutaj pokazać swój skill(Tera jest o wiele lepszy
)
Nie chciałem tutaj pokazać swój skill(Tera jest o wiele lepszy
Zawsze miałem wielki respekt do ludzi którzy coś tworzyli, czy film czy mapy/trasy, bo wiem że trochę wysiłku trzeba w to włożyć. Do takiego filmu nagranego przez xfire może nie tak dużo, ale jednak.
Jest dużo filmów na np. youtube pokazujących tą gre, oraz skill jednych z najlepszych zawodników w pl i na świecie, więc chyba nie trzeba tworzyć nowych filmów bez żadnych wr'ów(jeśli chodzi o nadeo).
Nie chciałem tym postem cię zahamować, lub obrazić. Powodzenia w dalszej grze/robieniu filmów.
Jest dużo filmów na np. youtube pokazujących tą gre, oraz skill jednych z najlepszych zawodników w pl i na świecie, więc chyba nie trzeba tworzyć nowych filmów bez żadnych wr'ów(jeśli chodzi o nadeo).
Nie chciałem tym postem cię zahamować, lub obrazić. Powodzenia w dalszej grze/robieniu filmów.
Człowiek banda
Zacznijmy od tego, że to nie techno:)envy wrote:techno ssie, reszta ujdzie
a ogólnie filmik fajny:)
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
knight, na naszej scenie showvid nie jest ogólnie dobrze przyjmowany
Wiem, po filmiku zrobionym dla Hacka jakiś czas temu. Możesz sobie podejrzeć, jeśli chcesz. http://www.tm-tube.com/video/3026/hack--by-iam-
A filmy, tzw: skillvid to najbardziej rozpowszechniona forma przekazu interesującego zjawiska, jakim jest Trackmania. Sam też nie doceniałem na początku tej monotonnej kamery, jednak daje to dużo więcej przyjemności, dy dłużej się pojeździ w TM. A mistrzostwo w tego typu tworzeniu filmików w Polsce osiągnął Vegas, zachęcam do obejrzenia Jego filmiku, najlepszego filmu roku 2008:
http://www.youtube.com/watch?v=BblxYHtVanY
Wiadomo, nie musisz się kierować wytycznymi, które rządzą "przemysłem filmowym" Trackmanii w Polsce (co udowodnił Cobham swoim psychodelicznym filmikiem). Twój wybór, a filmiku nie oceniam, bo nie znam się na tym
A filmy, tzw: skillvid to najbardziej rozpowszechniona forma przekazu interesującego zjawiska, jakim jest Trackmania. Sam też nie doceniałem na początku tej monotonnej kamery, jednak daje to dużo więcej przyjemności, dy dłużej się pojeździ w TM. A mistrzostwo w tego typu tworzeniu filmików w Polsce osiągnął Vegas, zachęcam do obejrzenia Jego filmiku, najlepszego filmu roku 2008:
http://www.youtube.com/watch?v=BblxYHtVanY
Wiadomo, nie musisz się kierować wytycznymi, które rządzą "przemysłem filmowym" Trackmanii w Polsce (co udowodnił Cobham swoim psychodelicznym filmikiem). Twój wybór, a filmiku nie oceniam, bo nie znam się na tym
Filmik fajny ale twoja jazda pozostawia wiele do życzenia.Jezdzisz jak Jakub ;f Co do muzy to chyba E-Type ?
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
@Iam - wcale ten moj film nie jest taki rewelacyjny, mimo wszystko dzięki za oddane glosy.
@Knight - A mi się to nawet podobało. Sporo pracy miałes w MT, momentami ciekawie to wyszło np. 2:46-51, wiele innych tez jest ok. Tylko lepiej by się wszystko prezentowało gdybyś, moim zdaniem, czasem podpasował muzyke pod przejazd. A nutę się przyjemnie słucha... byle byś nie walnął jakiegoś metala bo zniszczysz film... a wręcz go spalisz
Popracuj nad jakims wjazdem i wyjazdem filmu, wiecej dynamiki, zrób to z pomysłem.
Pozdro
@Knight - A mi się to nawet podobało. Sporo pracy miałes w MT, momentami ciekawie to wyszło np. 2:46-51, wiele innych tez jest ok. Tylko lepiej by się wszystko prezentowało gdybyś, moim zdaniem, czasem podpasował muzyke pod przejazd. A nutę się przyjemnie słucha... byle byś nie walnął jakiegoś metala bo zniszczysz film... a wręcz go spalisz
Popracuj nad jakims wjazdem i wyjazdem filmu, wiecej dynamiki, zrób to z pomysłem.
Pozdro
mikohn_vegas -> Prawda Metal okropnie psuje film ;/ Jak słysze metal to odrazu wyłączam filmik albo przyciszam i wpuszczam swoja ulubioną Muzę
(Nie lubię metala 
)
Leon - Tak to E-type Rain
Lubię ten Kawałek ;]
Thx za opinie all
)
Leon - Tak to E-type Rain
Thx za opinie all
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Filmik raczej slaby. Nie jest on jakos super zrobiony a do tego przejazdy wyglądają na słabe. A nie oszukujmy się o jazde w duzej mierze tutaj chodzi 
zawsze uwazalem, ze muzyka powinna być idealnie dobrana do filmu, bez wzgledu na jej gatunek
jeśli walniesz techno-podobny shit, tylko dlatego, ze Tobie się podoba to raczej ten element będzie kulal w twoich filmach knight
metal psuje film? proszę bardzo oto krotki trailer Fallen Empires (30sec) z muzyka Lamb of God: http://www.youtube.com/watch?v=zEbU-DspSfg
i niech jakiś znawca napisze, ze nie pasuje ;F
jeśli walniesz techno-podobny shit, tylko dlatego, ze Tobie się podoba to raczej ten element będzie kulal w twoich filmach knight
metal psuje film? proszę bardzo oto krotki trailer Fallen Empires (30sec) z muzyka Lamb of God: http://www.youtube.com/watch?v=zEbU-DspSfg
i niech jakiś znawca napisze, ze nie pasuje ;F
Jestem za envym, ale to też zależy od podgatunku muzy np. Black Metal czy Trash kompletnie by nie pasował.
Envy, mam piękny film z gry nad którą spędzilem ładnych parę lat, tutaj jest naprawdę dobrze dobrana muzyka imo
http://www.youtube.com/watch?v=tCqPYF0qy1w
http://www.youtube.com/watch?v=tCqPYF0qy1w
Człowiek banda