LAN KARTY 6 MARCA 2009 W POZNANIU
dobra, to lecimy
, dawać kto jest z poza Pozn (Słowik, etc) pisać o której przyjedziecie na jaki dworzec to was odbierzemy i gitara 
...
ja się melduje o 16:18 w poznaniu (Słowik tez równo ze mna będzie raczej) jeszcze może NBlast dojdzie na dworzec i mamy ekype która ruszy przez poznan 
aha po lan kartach mam czas gdzies do 22-23 i potem musze albo wyladowac na kosmonautow albo pod jakims kiciakiem czy jak to tam się nazywa wiec kto powie jak tam trafic ew. może ktos podprowadzi ?
aha po lan kartach mam czas gdzies do 22-23 i potem musze albo wyladowac na kosmonautow albo pod jakims kiciakiem czy jak to tam się nazywa wiec kto powie jak tam trafic ew. może ktos podprowadzi ?

to tak wcześnie my nie będziemy, więc kierujcie się na stare Kinepolis a obecne CINEMA CITY, tam kartingi są na dole, czekajcie na nas w barze przy wypożyczalni strojów. aha zapłaćcie za kartę i kominiarkę bo to trzeba kupić i przy tym się zrejestrowac tak żeby już było z głowy
, widzimy się wieć około 17-17.30 w barze 
...
jeśli do tej godziny after-karting się skonczy to mogę Cie nawet odprowadzic (autobusem) na kosmonautów, bo zatrzymam się tam na after-after-party u znajomych.Outsid3r wrote:ja się melduje o 16:18 w poznaniu (Słowik tez równo ze mna będzie raczej) jeszcze może NBlast dojdzie na dworzec i mamy ekype która ruszy przez poznan
bylbym bardzo wdziecznycobham wrote:jeśli do tej godziny after-karting się skonczy to mogę Cie nawet odprowadzic (autobusem) na kosmonautów, bo zatrzymam się tam na after-after-party u znajomych.Outsid3r wrote:ja się melduje o 16:18 w poznaniu (Słowik tez równo ze mna będzie raczej) jeszcze może NBlast dojdzie na dworzec i mamy ekype która ruszy przez poznan
powiedzcie jeszcze gdzie dokładnie idziecie/idziemy po lan karty ;]
Last edited by Outsid3r on 05 March 2009, 16:13, edited 1 time in total.

Ja mogę po kogoś wyjść jak będzie grzeczny. Mam do PKP całe pierdolone 500 metrów.

z checią bym poszalał z Wami...
tylko pamiętajcie posta Shada - pozabijacie się w innym przypadku :X
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
o ile się nie myle to na mini gp może być max 8 osob
A chyba zapowiada się wiecej

si si Herr Majkel, ale robimy 2x8
, any more questions??
(Dodano 05 marca 2009, 18:06)
, herzlich welcome naszewo Przyjaciela
, do jutra zdążysz hehehe dojechać 
(Dodano 05 marca 2009, 18:06)
dawaj FredziqFRED wrote:z checią bym poszalał z Wami...
...
ze co ***** znowu ja?FRED wrote:z checią bym poszalał z Wami...
niiiic, niic....damianhhh wrote:ze co ***** znowu ja?FRED wrote:z checią bym poszalał z Wami...
@Scrapp - ja wieem, że przyjąłbyś mnie z otwartymi ramionami... Ale sytuacja nie nie daje mi takiej możliwości, żeby być z Wami
GL&HF, don't drink too much! ;p BIAAAAACZ
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Faba będzie obowiązkowo!
Majkel luźno, mamy rezerwacje 2 x 7 
chyba herbata mi zasłoniła horyzont
, ide spac i jestem jutro w POZNAIU 
...
Słowiki i inne ludzie, zdeklarujcie się czy mam po Was przyjść czy nie na ten PKP.
Zresztą jakby co to call me 726 199 995

narazie nie mamy takiej potrzeby bo jeszcze musimy zahaczyc drugi koniec Poznania ale thx za propoStaR wrote:Słowiki i inne ludzie, zdeklarujcie się czy mam po Was przyjść czy nie na ten PKP.

haha no i po. Thx wam ludzie 
Star zajebisty kwadrat masz ^^
Szkoda ze tak szybko się musiałem zawinąc ale dałem rade
Gadałem ze kare dostane a tymczasem kara na kompa umorzona i dziś go odzyskuje
haha jeszcze raz dzięki ^^
Star zajebisty kwadrat masz ^^
Szkoda ze tak szybko się musiałem zawinąc ale dałem rade
Gadałem ze kare dostane a tymczasem kara na kompa umorzona i dziś go odzyskuje
haha jeszcze raz dzięki ^^
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
hehe, THX everybody
fotki niebawem powinny być (mam nadzieje, ze nie tak jak film ostatnio). Zabawa była fajna ale trochę zabrakło luzu pod koniec jak mnie sędzia rozwalił.... ale i tak 2 czas wykręciłem ;D buhaahahaha
afterparty skończyliśmy na kwadracie u Stara - masz pan śliczny kwadrat i w dobrym punkcie
. Wiem że nasze asy po tym jak pojechałem już do Łodzi poszły w kominiarkach kartingowych do skelpu i się nadziali na POLICJE
, buahahahahah, opowiadać bo kurna doczekć się nie mogę !!!
@Biluś - nie kumam czemu taka decyzja?? no ale full respect ...
@Faba - next time jak autem przyjedziesz to będziesz jeździł na jednym gokarcie ze mną - z tym że ty pod spodem
@Gansta Maper - pamiętaj że mapy mają być mapami a nie mapami do szukania na mapie drogi
@Ulik - thx za transportation and sacrifizing
@rest - thx very much
afterparty skończyliśmy na kwadracie u Stara - masz pan śliczny kwadrat i w dobrym punkcie
@Biluś - nie kumam czemu taka decyzja?? no ale full respect ...
@Faba - next time jak autem przyjedziesz to będziesz jeździł na jednym gokarcie ze mną - z tym że ty pod spodem
@Gansta Maper - pamiętaj że mapy mają być mapami a nie mapami do szukania na mapie drogi
@Ulik - thx za transportation and sacrifizing
@rest - thx very much
...
tu macie super zdjecie... Jak się postarac to nawet twarze widac ;D http://img9.imageshack.us/img9/1656/060320091069k.jpg

Nom było zajefajnie. Kto nie był a mogl niech zaluje ^^.
Ale fajna tez byla sytuacja jak szlismy z tych nieszczesnych kosmonautow i my ze Slowikiem marudzimy zeby taxowke wziac a tam ni chuja pod marketami taxowek nie było, wiec Bilus przejal inicjatywe i powiedzial : "o tam chodzcie do przystanku" no wiec poszlismy, idziemy,idziemy,idziemy,idziemy,idziemy, i w końcu doszlismy (+/- 2km zrobilismy), klnac na Bilusia w końcu dotarlismy szczesliwie do Kinepolis.
Mam pomysl na nastepny LAN KARTY:
Poznan- piatek przed eswc - może się wiecej wiary zjedzie ^^
@Bilus pauo trza było jeździć
Ale fajna tez byla sytuacja jak szlismy z tych nieszczesnych kosmonautow i my ze Slowikiem marudzimy zeby taxowke wziac a tam ni chuja pod marketami taxowek nie było, wiec Bilus przejal inicjatywe i powiedzial : "o tam chodzcie do przystanku" no wiec poszlismy, idziemy,idziemy,idziemy,idziemy,idziemy, i w końcu doszlismy (+/- 2km zrobilismy), klnac na Bilusia w końcu dotarlismy szczesliwie do Kinepolis.
Mam pomysl na nastepny LAN KARTY:
Poznan- piatek przed eswc - może się wiecej wiary zjedzie ^^
@Bilus pauo trza było jeździć