FM rekrutuje
FM rekrutuje
Z okazji ze FM się odradza to werbujemy nowych graczy;d trasa to NC2-Kirz wybralem ja dlatego iz to znak rozpoznawczy FM;d czas jaki trzeba osiagnac to 58 sekund czas autora wynosi 58.88 przynajmniej go pobic trzeba;)
trasa do sciagniecia
http://wyslijto.pl/plik/4o8kepecb2
dziekuje za uwagę
w razie pytan proszę pisać:
gg: 4772703
e-mail: rudi-14@o2.pl
trasa do sciagniecia
http://wyslijto.pl/plik/4o8kepecb2
dziekuje za uwagę
w razie pytan proszę pisać:
gg: 4772703
e-mail: rudi-14@o2.pl

FM rekrutuje
no ciekawe ciekawe, nie grał w tmn za czasów FM ale słyszałem dużo dobrego i w ogóle, "niezapomniany". Pewnie niezła śmietanka się zbierze chociaż większość pro elo graczy już gra w najlepszych polskich "timach".
GL&HF
GL&HF
FM rekrutuje
nie lepiej by było zebrac stary sklad? ;]
FM rekrutuje
nie da rady, mam tylko parę osob ze starego skladu: Ruffy, Tranq, Diablo i Hazyl no i ja ;p a reszta już nie wroci raczej;) ale i tak ich kocham;d
Diav3l wpierdolic Ci?:D
Diav3l wpierdolic Ci?:D

FM rekrutuje
ja Ciebie tyż kofciam Radeczku:*
i życzę z całego serca, żeby wypaliło i wróciło stare dobre ~FM~:)
i życzę z całego serca, żeby wypaliło i wróciło stare dobre ~FM~:)
FM rekrutuje
powodzenia Radus z reaktywacja FM.
Chybeck: stare dobre FM, ale mam nadzieje ze bez Chybecka
FM rekrutuje
tak Fefan, Chybe zostaje u Was;) i reszta graczy także chyba ze ktos będzie chciał dolaczyc do FM ja nie namawiam tylko przypomnialem im o sobie co zrobia nalezy do ich roli, z Chybusiem gadalem i zostaje u Cioci;)Fefan wrote:powodzenia Radus z reaktywacja FM.

FM rekrutuje
Radus, a nie lepiej dołączyć do BQ? ;> Slu, Tranq, Ruff już tu są, jeszcze jak Ty dołączysz będzie gitara ^^
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
FM rekrutuje
FM zna każdy, a BQ zna garstka, więc się nie dziwie, że Radus do was nie chce 
Jak wrócicie do dawnej świetności to będę naprawdę pod sporym wrażeniem ;] GL w reaktywacji ;]
Jak wrócicie do dawnej świetności to będę naprawdę pod sporym wrażeniem ;] GL w reaktywacji ;]
FM rekrutuje
Hehe pamiętam jak męczyliśmy Kirza jak w NAR byłeś
(to były czasy
) Sprawdziłem w autosaves pb 56 98 także wymagania spełniam, ale zostaje w NAR
Powodzenia życzę.
FM rekrutuje
Lewy wrote:Hehe pamiętam jak męczyliśmy Kirza jak w NAR byłeś(to były czasy
) Sprawdziłem w autosaves pb 56 98 także wymagania spełniam, ale zostaje w NAR
Powodzenia życzę.
to se zostan;p i tak już pytalem się kogos czy może Ty bys doszedl ale z gory mi orzekl ze nie;p

FM rekrutuje
Czemu chyba każdy temat w tym dziale nadaje się na spam topic? W każdym tego typu temacie jest masa postów typu "powodzenia" itp 
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
FM rekrutuje
to ja też się dorzucę, powodzenia ;d