"ze srednim teamem nie ma co się brac do MG"
a jak ma nie być średnich teamów jak wszystkie boty pakujesz w 1 team ?
na meczach jeździ 3-4 osoby Ty masz około 14 botów z czego 70% repry jak nie więcej . Słuchaj ja nie mam nic do Ciebie ani do Twojego działania bo często gęsto też tak próbuje robić , tylko wszystko w granicach rozsądku , ale zaskakuje mnie co piszesz tutaj ze
"nikogo bym do teamu nie wzial, kogo uwazam za glupka"
a przecież wszyscy wiedzą co o foxie myślisz i co mówiłeś ;];];] , a już kilka razy próbowałeś go dziabnąć

:D:D:D
albo ostatnia propozycja w naszą strone która jakby doszła do skutku to rbf by też znikło nie tylko xx a zaraz potem piszesz:
"jak to jest mozliwe, ze my rozbijamy teamy?"
poprostu tego nie rozumiem , dlaczego piszesz jedno a robisz drugie .
A poza tym co innego jest skubnąć gracza teamowi tak jak TCW z flagiem a co innego skubnąć gracza teamowi pogrążonemu w kryzysie ( patrz byłe XX )
To jest tylko moje zdanie , zdanie prostego nooba nieczującego klimatu

Tak jak mówiłem wszystko musi mieć umiar.
I jeszcze tak mi się przypomniało porównywałeś wcześniej tą sytuacje do polskiej piłki : LOL : to może teraz ja porównam ;
wyobraź sobie ze wisła ściągnie wszystkie inne boty do siebie z ligi a inne zespoły się porozpadają i zostanie sama wisła ( to ma byś dobre dla polskiej piłki ? ) bedą odnosić sukcesy w LM , UEFA czy gdzieśtam ale jaki poziom będzie w polsce

? No ale to tak btw
Nie chce się kłócić i nie będę ;] poprostu Twoje postępowanie i rozumowanie jest dla mnie niezrozumiałe , tyle ode mnie.
Jeszcze raz powodzenia PGS-ki
I powodzenia Diablosku ;]