szukam teamu-exgige :)

Jeżeli poszukujesz klanu, załóż tutaj temat
Post Reply
exgige_pl
Jeździ konno

Post by exgige_pl »

czesc taj jak w temacie

-gram w TM 1,5 roku
-ranking swiatowy LP 60456
-login/nick exgige
-poprzednie klany MD*
-odczekuje od klanow dobrej atmosfery i forum
-pamietam ze czas na PL7-shadow- B mialem czas 58x

-czekam na odp :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

shadow-b, to jak się orientuje poprzednia kolejka pl7, piszac "mialem czas" masz na mysli pb czy regular? reg w meczach PL7 wynosil 53:xx

gl w szukaniu
Szynpol
Pirat drogowy

Post by Szynpol »

Napisz do mnie na gadu: 3430081 to pogadamy jutro ;)
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Jeśli twoje pb po 1.5roku grania to 58.xx to nie wiem jakiego teamu szukasz. Ja ze "stażem" 14dni zrobiłem 56:61 i wiem że szukanie teamu z takim czasem nie ma sensu.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Phil08
Doświadczony driver

Post by Phil08 »

popracuj nad swoim czasem Exgige, tyle Ci powiem:)
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

skt7 wrote:Jeśli twoje pb po 1.5roku grania to 58.xx to nie wiem jakiego teamu szukasz. Ja ze "stażem" 14dni zrobiłem 56:61 i wiem że szukanie teamu z takim czasem nie ma sensu.

a co to za roznica kto ile gra ? ja gram od poczatku tm a pawel kilka miesiecy a zobacz jaka roznica :) wiec hmmm? nie pierdol :D
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

No nie mów mi że nie ma różnicy skilla odnośnie stażu gry(i to szczególnie między 1.5roku a 14dniami) jeśli obydwoje zawodników przykłada się do gry tak samo
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

staz gry gdzies już po miechu nie ma znaczenia, jak już osiagniesz pewien prog, granice swoich mozliwosci to za chuja nie będziesz lepiej jezdzil po kolejnym miesiacu czy dwoch
Arthas
V.I.P.

Post by Arthas »

Mi się wydaje że cały czas doskonali się swoje umiejętności.
Image
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Sranie tam, każdy ma inne maksimum i to jest fakt - ja gram od dwóch lat, czyli więcej od teraźniejszej większości botów a wcale nie jestem lepszy od nich. Po miesiącu-dwóch częstej gry się limit kończy ;)
Image
Image
Image
[ladderbar]
ksdfan
Doświadczony driver

Post by ksdfan »

Zgadzam się z przedmówcami. Po miesiącu, góra dwóch osiąga się chyba raczej maximum swoich możliwości.
Image
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Imo to jest g*wno prawda, ciągle da się coś dopracować, nie ma czegoś takiego jak maximum możliwości, zawsze można coś poprawić.
/Nie chodziło mi o przejazd na trasie, że zawsze da się coś poprawić, ale o to że można coś poprawić w swoim skillu(owszem da się dojść do momentu gdzie po prostu nie ma możliwości aby cokolwiek poprawić bo się idealnie wchodzi w każdy zakręt),a już na pewno po 2miesiącach gry. Może i mało wiem o tej grze, to jest tylko moje zdanie, więc wyluzuj.
Nie rozumiem czemu niektórzy na tym forum tak się spinają...
eot.
Last edited by skt7 on 08 March 2009, 7:44, edited 4 times in total.
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

skt7 wrote:Imo to jest g*wno prawda, ciągle da się coś dopracować, nie ma czegoś takiego jak maximum możliwości, zawsze można coś poprawić.
to już skończ z takimi ocenami jak tak mało wiesz o grze. Jest mapka i jest jakiś max który da się zrobić jak ktoś pojedzie mm od bandy zajebisty drift bezbłędny przejazd to będzie to max wiec nie pieprz bzdur że zawsze da się poprawic ;/ Co do stażu też g*wno wiesz gram prawie 2 lata, a jest setka graczy która gra o połowe albo nawet więcej niż połowe krócej a robią czasy dla mnie niewyobrazalne. Tyle na ten temat
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
tomczyk69
Jeździ konno

Post by tomczyk69 »

nie ma takiej opcji ze po 2 miesiacach gry osiagasz max swoich mozliwosci, bo wiem jak gralem po 2 miesiacach gry i wiem jak gram teraz i ciagle się poprawiam bo widze ze robię coraz lepsze czasy, nie chodzi o staz gry tylko o trening. Faktem jest tylko to ze niektorzy szybciej lapia od innych.
P4GTomczyk
wiśnia
Doświadczony driver

Post by wiśnia »

a gdzie Ty Tomczyk zjebałeś co? Scrap nie mial kogo ograć na short80 xD
łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.
Nothing
ESWC.pl&WCG.pl 2k10 Winner

Post by Nothing »

skt7 ma rację, gram w TM 7-8 miesięcy i jestem co raz lepszy gdybym po 2 miesiącach nie podnosił już swojego skilla, to teraz nikt by mnie nie znał. A tak to cały czas szlifuje swoje umiejętności i jestem co raz bliżej czołówki.
tomczyk69
Jeździ konno

Post by tomczyk69 »

Gadalem z x-roc Marvinem i powiedzial ze po 2 miesiacach gry osiagniecie idealnego poziomu gry jest niemozliwe, ale mozliwe jest po 6 miesiacach :P, poza tym ja zauwazylem ze przez 10 miesiecy trenowalem ale w trochę zly sposob, poniewaz robilem przejazdy tak zeby dojechac ładnie i jak najlepiej ale czesto mi się zdarza puszczac gaz na power driftach wtedy kiedy nie trzeba. Musze zmienic sposob jazdy i pewnie z pol roku będę się musial uczyc driftowac tak zeby było dobrze :/, stracone 10 miesiecy gry :P
P4GTomczyk
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

to tylko takie wrazenie, poziom skilla caly czas się podnosi, nawet moj ;)
tylko niektorzy szybciej się ucza od innych
Post Reply

Return to “Szukam klanu”