Problem ze skinem.
-
KorkiTacher
- Samochodowy prawiczek
Problem ze skinem.
Witam wszystkich. Mam pytanie. Co muszę zrobić aby inni gracze widzieli mój skin. Proszę aby ktoś napisał krok po kroku co muszę zrobić (gdzie wklejać pliki i takie tam). Z góry dziękuje za pomoc.
P.S. Skiny ścągam z CarParku jeżeli to jest istotne.
P.S. Skiny ścągam z CarParku jeżeli to jest istotne.
Problem ze skinem.
http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=4533
Czytaj faq zanim o coś zapytasz
I tak ci sporo pomogłem
Czytaj faq zanim o coś zapytasz
I tak ci sporo pomogłem
Problem ze skinem.
Z tego co wiem musisz mieć TMUF
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
-
KorkiTacher
- Samochodowy prawiczek
Problem ze skinem.
Tak się składa że czytałem to 1000 razy. Chodzi mi o to, że ściągnąłem i TMU i TMUF i nie wiem co potem. Trzeba zrobić coś jeszcze czy wystarczy póżniej tylko ściągnąć skina i go wkleić.
Problem ze skinem.
TMUF jest płatna i na piracie nie będzie widać skinaKorkiTacher wrote:Tak się składa że czytałem to 1000 razy. Chodzi mi o to, że ściągnąłem i TMU i TMUF i nie wiem co potem. Trzeba zrobić coś jeszcze czy wystarczy później tylko ściągnąć skina i go wkleić.
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

Problem ze skinem.
nie zauwazyles slowa "kupic", ktore specjalnie pogrubilem dla mało spostrzegawczych?3. Dlaczego inni nie widzą mojego avatara/auta (skina)?
musisz kupic trackmanie united i wtedy dopiero sciagnac tmuf
-
KorkiTacher
- Samochodowy prawiczek
Problem ze skinem.
Dobra. Myślałem że ściągając będę miał ten sam efekt. W takim razie będę musiał sobie kupić TMU. Ale jak mi nie wyjdzie z tym skinem to wbije komuś nóz w plecy. Dzięki za pomoc.
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Problem ze skinem.
kupując tmuf, tak naprawdę płacisz za klucz do rejestracji i aktywacji konta, bo całą grę możesz ściągnąć z neta. więc będzie działać.
Problem ze skinem.
byle nie z eMule itp.Mały wrote:kupując tmuf, tak naprawdę płacisz za klucz do rejestracji i aktywacji konta, bo całą grę możesz ściągnąć z neta. więc będzie działać.
jak chcesz ściągnąć to z www.trackmania.com
Problem ze skinem.
kupując jakąkolwiek grę płacisz za klucz!! grę możesz ściągnąć z p2p, p2m (torrenty, emule) etc....tylko poco ją ściągać?? jak jest razem z kluczem w opakowaniu 
Timiko4 dałeś linka w którym się kupuje TM za
29.99 € to nie lepiej na allegro za 30 zł, i zassać patcha??
inna sprawa jest ze steam gdzie kupujesz seriala i grę ściągasz...
Timiko4 dałeś linka w którym się kupuje TM za
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

Problem ze skinem.
Myślałem że tam jest bezpośredni downloadtyta` wrote:kupując jakąkolwiek grę płacisz za klucz!! grę możesz ściągnąć z p2p, p2m (torrenty, emule) etc....tylko poco ją ściągać?? jak jest razem z kluczem w opakowaniu
Timiko4 dałeś linka w którym się kupuje TM za29.99 € to nie lepiej na allegro za 30 zł, i zassać patcha??
poprawka