Statystyki Neobux
Statystyki Neobux
a mi chyba tez się wliczaja ;p a jaka kurde mam wlaczony te c4c i .... nic mi nie wykrywa ;/
Edit: hahahahah jaki loool 3 reklamy pod rzad po 0.01 :DDDD
Edit: hahahahah jaki loool 3 reklamy pod rzad po 0.01 :DDDD
Statystyki Neobux
qurde mi się tylko 2 pokazaly:) ale jest dobrze. Widze ze odswiezanie musze na mniej ustawic bo do tej pory mialem na 1 minute, a teraz chyba na 30 sek dam.
Statystyki Neobux
ja dzisiaj już 10 reklam wyklikalem, tylko ze na konto hacka 
Statystyki Neobux
ja tylko 7 ;/ ale jak tak patrze w swoje statystyki to chyba Lox mial racje bo mi się tez nie wliczaja do klikniec te po 0.005
Statystyki Neobux
przed chwila były 3reklamy po 0.01 
Statystyki Neobux
Chciałem tylko powiedzieć, że coś gorsza frekwencja dzisiaj jest 
Mało osób klika.
Z 65, 25 osób nie kliknęlo dzisiaj, a zawsze było to koło 8 osób.
Mam nadzieję że to tylko chwilowy kryzys ^^
Obecnie jest 1,4$.
I szkoda że dzisiaj niektórzy nie klikali bo było pełno dodatkowych reklam o czym się niektórzy przekonali w 100%, także im więcej zaangażowania tym szybciej będą widocznie efekty.
Pozdroo...
Mało osób klika.
Z 65, 25 osób nie kliknęlo dzisiaj, a zawsze było to koło 8 osób.
Mam nadzieję że to tylko chwilowy kryzys ^^
Obecnie jest 1,4$.
I szkoda że dzisiaj niektórzy nie klikali bo było pełno dodatkowych reklam o czym się niektórzy przekonali w 100%, także im więcej zaangażowania tym szybciej będą widocznie efekty.
Pozdroo...
Statystyki Neobux
ja kurcze klikac nie mogę jakiś blad musze tam napisac i zrobić porzadek... jak na dziś 0 klikniec

Statystyki Neobux
a mi się darmowa reklama nie chce włączać wyskakuje error że za długie adowanie i klikam tylko te 4 
była dodatkowa i ch*j k**wa.,..
była dodatkowa i ch*j k**wa.,..
Last edited by Kinguś on 21 March 2009, 22:26, edited 1 time in total.
Statystyki Neobux
Ja tam swoje wyklikałem, ale 5 godzin siedziałem przy kompie i tylko jedną dodatkową reklamę złapałem ;f. Jeszcze będzie lepiej.
Statystyki Neobux
Bo jeżeli ktoś wykupuje reklame na 200 kliknięć to pomyślcie sobie że z 3 milionów ludzi zarejestrowanych, 100 tysięcy ma program C4C i klika w tą reklamę.
Ogólnie - kto pierwszy ten lepszy
Czasem ktoś wykupi reklame na 5000 kliknięć to wtedy prawie każdy kliknie. Zależy jaka reklama i kto wystawia
@Kamilos
Tak jak mówiłem napisz do supportu i opisz im problem.
Ogólnie - kto pierwszy ten lepszy
Czasem ktoś wykupi reklame na 5000 kliknięć to wtedy prawie każdy kliknie. Zależy jaka reklama i kto wystawia
@Kamilos
Tak jak mówiłem napisz do supportu i opisz im problem.
Statystyki Neobux
kurdeeee no ja tez mam nadal problemy ;///
ustawilem wszytko tak samo jak Krolik mowił i ch** nadal wyskakuje mi ze jes jakas zmiana a tu nagle biala strona się robi
ale to już wkurzajace co 4 minitu tak mam teraz ;//
ustawilem wszytko tak samo jak Krolik mowił i ch** nadal wyskakuje mi ze jes jakas zmiana a tu nagle biala strona się robi
ale to już wkurzajace co 4 minitu tak mam teraz ;//
Statystyki Neobux
Biała jest zawsze wieczorkiem ... Ustawcie sobie na 31 sekund, najcześciej po 31-33 sekundach wszystko wraca do normy, czasem jest błąd Gateway i trzeba poczekac ze 3 minuty zeby wszystko było ok.
Wiem wkurzające... Ale cóz poradzić.
Ja dzisiaj kliknąłem w 2 dodatkowe tylko
czyli razem 6.
Podsumowanie o 22:30 jak zawsze:)
Wiem wkurzające... Ale cóz poradzić.
Ja dzisiaj kliknąłem w 2 dodatkowe tylko
czyli razem 6.
Podsumowanie o 22:30 jak zawsze:)
Statystyki Neobux
no wwwwrrrrrrr a ja tylko 4
i ciagle ten glupi komunikat ale zobacze zmiejszylem czastotliwosc odswierzania to może już tak nie będzie 
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Statystyki Neobux
Mógłbyś zamieszczać codziennie ranking najaktywniejszych a co niedzielę cała listę klikających 
Statystyki Neobux
Statystyki na dzień 22, godzina 22.00
Referrals
Direct: 65
Rented: 26
Advertisement Clicks
Yours: 730
Referrals: 3003
Account
Main Balance: $2.6
Wygląda to fajnie
Co tu dużo będę mówił
Wykupieni klikają tak jak trzeba, jak dojdziemy do 14$ to sobie kupimy już 50 poleconych
Także
KEEP CLICKING !! I łapać dodatkowe reklamy
Poza tym, wiadomo ciągle można się dołączyć do klikania i zarejestrować
I klikać Ci co nie klikają regularnie !! :-P Regularność bardzo ważna w tym jest !!
(Dodano Nie Mar 22, 2009 10:58 pm)
Cała lista
A od jutra najlepiej klikający i najlepsza średnia kliknięć. Również najgorsza średnia kliknięć ^^ :-P
Referrals
Direct: 65
Rented: 26
Advertisement Clicks
Yours: 730
Referrals: 3003
Account
Main Balance: $2.6
Wygląda to fajnie
Co tu dużo będę mówił
Także
KEEP CLICKING !! I łapać dodatkowe reklamy
Poza tym, wiadomo ciągle można się dołączyć do klikania i zarejestrować
I klikać Ci co nie klikają regularnie !! :-P Regularność bardzo ważna w tym jest !!
(Dodano Nie Mar 22, 2009 10:58 pm)
Ok, od następnej niedzieli będą wszyscy klikającyPlayerGrid wrote:Mógłbyś zamieszczać codziennie ranking najaktywniejszych a co niedzielę cała listę klikających
A od jutra najlepiej klikający i najlepsza średnia kliknięć. Również najgorsza średnia kliknięć ^^ :-P
Statystyki Neobux
a mam jeszce pytanko co do zakupy tych poleconych. tam zauwazylem ze pierwsz 2 wykupienia sa taniej czyli jak dojde do 0.75 mogę wykupic 3 przy czym wyczytalem ze wykupuje ich tylko na miesiac tak? ale mogę tez ustawic opcje ze codziennie placac jakos 0.009 mogę pzredluzac za dzień.
Statystyki Neobux
1.Tak, pierwsze dwa zakupy są tańsze.
2.Tak, na miesiąc wypożyczamy sobie poleconych, których możemy przedłużyć, jeżeli dobrze klikają, a tych co nie klikają możemy wymieniać.
3. Ja osobiście nie włączam AutoPay. Po prostu przy dużej ilości poleconych przez link jest niepotrzebne.
2.Tak, na miesiąc wypożyczamy sobie poleconych, których możemy przedłużyć, jeżeli dobrze klikają, a tych co nie klikają możemy wymieniać.
3. Ja osobiście nie włączam AutoPay. Po prostu przy dużej ilości poleconych przez link jest niepotrzebne.
Statystyki Neobux
czyli jeśli mi będzie ktos ładnie klikal to pewnie to AutoPay będzie mozna wlaczyc a ten co slabo to poprostu po 30 dniach odejdzie ze tak powiem.
Statystyki Neobux
Tak jest.