PITMC 24h Stadiumance by Sebik

Newsy ze strony glównej
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

[teaser=http://www.tm-cup.pl]http://www.tm-cup.pl/images/pitmcsign.png[/teaser]Myślałeś, że organizator PITMC 2009 jest szalony?! Posądzasz go o zagubienie piątej klepki?! Czy zwyczajnie przechodzisz na drugą stronę ulicy gdy widzisz go w oddali?! Być może wszystko co napisałem powyżej jest zgodne z prawdą, ale na pewno nie brakło mi jeszcze pomysłów ;).

Szalony wyścig, szalone zasady i największa mapa w historii polskich turniejów TM stworzona przez wszystkim znanego 'Gangsta Mappera', Sebika. To wszystko w najdłuższym wyścigu TrackManii jaki widziałeś.

Już dzisiaj o północy otwarty zostanie serwer PITMC-Stadiumance, gdzie przez kolejne 24h będzie można walczyć o miano najbardziej wytrwałego gracza polskiej sceny TM i o 5 dyszek, które wskoczy do kieszeni zwycięzcy.

Zasady?! Wyścig trwa 24 godziny, czyli do jutra do północy. Może wziąć w nim udział każdy kto stawi się na serwerze. Ten kto uzyska najwięcej punktów do tego czasu, wygrywa. Proste. Punkty przyznawane są w systemie motogp, timeout na ukończenie mapy przez wszystkich graczy wynosi 90sek., dlaczego tak długo zobaczycie :D.

Wymiany haseł do kont i granie 'za kogoś' nie wchodzą w grę. Po meczu sprawdzimy wszystkie logi. Nie warto naprawdę. Grajcie sami. Za oszustami nie przepada chyba nikt.

Hasło na serwer w rozwinięciu news'a:

[more]
pw: gogo24
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
hack
Team Poland

Post by hack »

Łihihuhi ^^ :D Ale zajaweczkę dostał Admin ^^

Kułcza paka, jutro mam taki zapierdziel że ciężko mi będzie pograć sobie w tym turnieju ;)

GL Wszystkim ! :) Have FAN & FEFAN ^^
Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Fefan »

heh my już z Diavelem cuta szukamy :D
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

jakbym się postaral to bym wygral bo do 5 rano nie mam nic do roboty i od 8 rano do 24 siedze w domu :P ale nie popierdolilo mnie jeszcze az tak xD
Diav3l
Emerytowany Admin

Post by Diav3l »

Ja też bym mógł wygrać, ale do szkoły i do roboty trzeba iść :) Zresztą po paru przejazdach mam dość :D A tak btw. pobiłem AT i pobiłem wra :D:D 6.21.xx :D:D Myślę, że przez jakąś godzinę się utrzyma :)
Image
ImageImage
Grono
Pirat drogowy

Post by Grono »

niech tylko kamilos się obudzie to z tego serwera nie wyjdzie dzisiaj :D
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Red z toba wszystko porzadku ;) gorzej z przyszlym zwyciezca tego eventu ;)
*... i wszystko jasne.
wiśnia
Doświadczony driver

Post by wiśnia »

Grono Wysłany: 41 minut temu Temat postu:

niech tylko kamilos się obudzie to z tego serwera nie wyjdzie dzisiaj

hahah ^^
łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

Diav3l utrzymał się 20 minut xD nie mogłem się powstrzymać wyyybacz :*
Image
Image
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

UWAGA UWAGA! Wielki Czerwony Admin znów oszalał :twisted: ! Nie tylko zwycięzca, a CAŁE PODIUM zarobi po 5 dyszek . Co Wy na to ?! Szukacie mi już specjalisty ?! :D ... Lepiej wbijajcie na serwa, żeby mi chociaż jedną wizytę opłacić :D! GOGO24! ;P
Image
Image
Image
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

NN~Norco przed 7mą rano ma już 1056 pkt. Co daje min. 43przejazdy(pewnie było ich powyżej 50)
Musiał grać ponad 4.5h a mamy dopiero 7rano :E Ja podziękuje.

(Dodano 24 marca 2009, 8:13)
Czemu tu nie można edytować :|
4.5h bo wziąłem 43x 6.5min :p żeby niebyło :D
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Lox
Moderator

Post by Lox »

pomysł kozak, no i och, ta mapa! przy całej tej długości to jest sama przyjemność z jazdy, wielki szacun dla sebika!
Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Fefan »

IrRed wrote:UWAGA UWAGA! Wielki Czerwony Admin znów oszalał :twisted: ! Nie tylko zwycięzca, a CAŁE PODIUM zarobi po 5 dyszek . Co Wy na to ?! Szukacie mi już specjalisty ?! :D ... Lepiej wbijajcie na serwa, żeby mi chociaż jedną wizytę opłacić :D! GOGO24! ;P
ja Ci znajde specjaliste, bo tak pozno o tym mowisz!!! zebym wiedzial to bym spac nie poszedl :D
Lewy
V.I.P.

Post by Lewy »

No to zobaczymy komu przypadnie tytuł największego No Lifa :P Traska nawet całkiem całkiem ale długo na niej nie zabawię bo więcej niż 50 dych za zwycięstwo w robocie dziś zgarnę :).
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

Lewy wrote:ale długo na niej nie zabawię bo więcej niż 50 dych za zwycięstwo w robocie dziś zgarnę :).
coś podobnego sobie wlasnie tez pomyslalem, lewy :)
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Jakub wrote:
Lewy wrote:ale długo na niej nie zabawię bo więcej niż 50 dych za zwycięstwo w robocie dziś zgarnę :).
A co ma piernik do wiatraka :?:
Image
Image
Image
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Redzik, im chyba chodzi o to, że nie warto startować i się męczyć, bo tyle kasy to mogą za dniówkę wyłapać ;)
A co do samej inicjatywy: to bardzo fajnie, tylko myślę, że przez weekend byłoby lepiej, bo wtedy ma więcej osób wolne niż w dni powszednie ;)
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

IrRed wrote:
Jakub wrote:
A co ma piernik do wiatraka :?:
ze pewnie strasznie dużo czasu trzeba byloby pograc, aby miec szanse na podium, co się nie oplaca, jak kwote za wygrana, mozna w krotszym czasie zarobic np w pracy (no chyba, ze ktos nazwie to zabawa, grać 10 godzin/dzień na jednej trasie). poza tym jest to typowy przyklad, gdzie będzie się liczyl spedzony czas na serwie, a nie skill.

nie obrazaj się od razu, przeciez nie kazdemu musi pasowac takiego typu gra, która zaobowiazuje na gre przez wiele godzin.
wcale nie chciałem Ciebie krytykowac irred, super sobje dajesz rade z tym PITMC i wszystkimi z nim wspolnymi miniturniejami.
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

To jest tylko zabawa :). Jeśli ktoś chce zarabiać pieniądze na TM to jest niespełna rozumu ;). Kaska to tylko mały motywatorek.

Ja zdaję sobie sprawę z tego, że nie każdemu będzie pasować taki model meczu, ale cóż, jak to mówią: próba nie strzelba nie musi wypalić ;). Inna forma turnieju daje szanse innym graczom.

Jakby na to patrzeć tak jak mówicie to nie opłaca się trenować kilkanaście miesięcy po to, żeby zgarnąć marne 6 stówek za PITMC ;). W ogóle się nie opłaca nic robić ;).

Ja się nie obrażam, tylko wydaje mi się, że taka uwaga była nie na miejscu. Sic ;)
Image
Image
Image
Kamilos
Team Poland

Post by Kamilos »

Grono wrote:niech tylko kamilos się obudzie to z tego serwera nie wyjdzie dzisiaj :D
pff ja się tam w to nie bawie :P mam na glowie final PITMC :)
Image
Image
Post Reply

Return to “News”