PITMC - Zakończenie

Newsy ze strony glównej
IrRed
Emerytowany Admin

PITMC - Zakończenie

Post by IrRed »

[teaser=http://www.tm-cup.pl]http://www.tm-cup.pl/images/pitmcsign.png[/teaser] Polish Individual TrackMania Cup 2009 dobiegło końca. Miano on-line'owego mistrza Polski należy się Foxy'emu zwycięzcy turnieju. Również pozostałej trójce finalistów: Paweł, Hack, Kamilos, chciałem serdecznie pogratulować umiejętności jakie pokazaliście w czasie trwania turnieju. Jako elita polskich polskich graczy TMNF pokazaliście jak emocjonującą może być gra w TM. Każdemu z Was należą się serdeczne gratulacje!

Teraz, jeśli można, kilka słów na zakończenie PITMC 2009:
[more]
Przede wszystkim chciałem podziękować ludziom, którzy umożliwili mi organizację tego turnieju. Sam na pewno nie dałbym sobie rady, zatem chciałbym bardzo podziękować następującym osobom:

- Kamili i Ulykowi z tmpolska.com - za naprawdę świetną, jeśli nie wzorową współpracę. naprawdę spełniali oni wszystkie moje prośby związane z serwerami, dzięki czemu wszystko mogło iść sprawnie. Zaufali mi w dużej mierze i dali sporą swobodę działania. Także za zorganizowanie nagród dla graczy.

- Vipkowi - za serwer TV

-Scrapplerowi, Baserowi, wiadp1 - za zorganizowanie, myślę, bardzo fajnych nagród o które warto było walczyć i starać się, by zawsze być na topie.

-Shadowowi - za sprawne sędziowanie w meczach i za to, że namówił mnie i naciskał ciągle na zorganizowanie tego turnieju

- Gutsowi - za graficzkę na stronkę PITMC ;)

-Baserowi, h0lusowi, Loxleyowi, Scooter Foxy'emy, Kamilosowi, Fefanowi - za sprawne sędziowanie meczów

a także każdemu który w jakikolwiek sposób przyczynił się do zaistnienia tego turnieju. Dziękuję wszystkim, którzy udzielali mi rad, szczególnie Wally, Khasius, wiadp1 i Jarecki. Starałem się je wszystkie wykorzystać jak najlepiej.

W końcu dziękuję tym, bez których nie byłoby tego turnieju, czyli Nas/Was graczy. To Nasz turniej i mam nadzieję, że każdy bawił się w nim dobrze. Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz ;). Ja mam uczucie, że było warto zrobić ten turniej, mam nadzieję, że Wy też tak myślicie ;)

PS. kolejność wymienionych ludzików jest zupełnie przypadkowa ;)

PS.2 Dość ważny ;p - adresy do wysyłki i numery kont bankowych proszę jak najszybciej przesłać na adres irred@tcwclan.net

Pozdro all ;)
Last edited by IrRed on 29 March 2009, 22:42, edited 1 time in total.
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
ShaDDy
Emerytowany Admin

Re: PITMC - Zakończenie

Post by ShaDDy »

IrRed wrote:[teaser=http://www.tm-cup.pl]http://www.tm-cup.pl/images/pitmcsign.png[/teaser]
PS.2 Dość ważny ;p - adresy do wysyłki i numery kont bankowych proszę jak najszybciej przesłać na adres irred@tcwclan.net
Dom Dziecka Wojska Polskiego 6, 83-100 Tczew, jak obiecalem :)
Bilus
Moderator

PITMC - Zakończenie

Post by Bilus »

A co z serverem TV? Wywaliło w pewnym momencie, a później nie sprawdzałem czy działał.
Ale tak czy inaczej gratki, wyjebisty turniej. Na pewno wielu go zapamięta. No i te mini turnieje, zwłaszcza z mapką Sebika. Wielkie gratki.

Przy głosowaniu w PTMA w kategorii na najlepszy polski turniej online głosujemy tylko od miejsca drugiego, bo pierwsze i tak wiadomo co będzie miało...
Image
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

damianhhh wrote:
IrRed wrote:[teaser=http://www.tm-cup.pl]http://www.tm-cup.pl/images/pitmcsign.png[/teaser]
Dom Dziecka Wojska Polskiego 6, 83-100 Tczew, jak obiecalem :)
że niby chcesz im wysłać słowniki? xD muszę Ci przypomnieć że słuchawki przejebałeś ze mna xD
Image
Image
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

DiabloS_CRB wrote: że niby chcesz im wysłać słowniki? xD muszę Ci przypomnieć że słuchawki przejebałeś ze mna xD
chyba przydadza się bardziej niz mnie, a za sluchawki masz wpierdol
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

PITMC - Zakończenie

Post by DiabloS_CRB »

Shadow nie płacz to nie moja wina ze nie umiesz jeździć na dircie xD
Image
Image
Image
Wally
Team Poland

PITMC - Zakończenie

Post by Wally »

Podsumowujac turniej, mysle ze był bardzo bardzo udany.

Wielkie dzięki Red za zaangazowanie i zainteresowanie, i choć nic nie udalo mi się wygrac, to i tak mialem wielka frajde z rywalizowania i w turnieju jak i w fantastycznych dodatkowych mini cupach ! :)

co do rad na przyszlosc, proponuje, by zmienic system eliminacji, bo widac było jak niesamowicie podniosl nam się poziom sceny.
wielkie brawa się naleza
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Lox
Moderator

PITMC - Zakończenie

Post by Lox »

Organizacja świetna, poziom wysoki myślę, mnóstwo pobocznych turniejów. Co tu dużo mówić, szkoda że to już koniec. ;]
iam
Admin Mniejszy

PITMC - Zakończenie

Post by iam »

Ja za dużo powiedzieć o samej rozgrywce nie mogę, ale:
Organizacja wyśmienita;
Nagrody mobilizujące;
Poziom niesamowity;

Oby więcej takich turniejów :>
Ale dołączam się do prośby Wally'ego: Eliminacje w inny sposób przeprowadzone. Jaki? Nie wiem. Ale dojdziemy do tego ;d
Scrappler
Yo MaDaFaKa

PITMC - Zakończenie

Post by Scrappler »

MOCNE GZ!! Panie Red :), thx wszystkim uczestnikom, gratuluje poziomu, zabawy, nagród. Obiecuje, że next time się też pojawię w stałej roli :D i dotego może poboce trochę :D hiehie :)

i to było by na tyle moje miłe krokodyle, bo herbatke se wychyle aż zobacze dziś motyle :D...JAJA :D
...
LECHU
Team Poland

PITMC - Zakończenie

Post by LECHU »

ja rownież chciałem Redowi podziekowac i pogratulowac tak swietnie zorganmoizowanego turnieju jakim był niewatpliwie pitmc 2k9

bardzo fajnie mi się graLo z oponentami, poziom był wysoki, serwy sprawne.
gj :)
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

PITMC - Zakończenie

Post by Jakub »

dzięki irred Tobie za super zabawe.
pro-orga, od poczatku do konca i zawsze jakiś nowy pomysl z tymi turniejami for fun kolo glownego turnieju pitmc2.
nawet jak bylem zawsze w tyle, super się bawilem.

jedna uwaga: tytul "mistrza polski" wygrywa się na ESWC.
kyzzn
Ostra jak żyleta

PITMC - Zakończenie

Post by kyzzn »

Redzik! Ja tam sobie stalam i stoje caly czas z boku PITMC, ale musze przyznac, ze naprawdę bardzo, bardzo, bardzo dobrze dales wszystkiemu rade! Gratuluje organizacji, pomyslow, ich realizacji oraz dopiecia wszystkiego na ostatni guzik - SUPER! :D :D :D
ImageImageImage
KonradM
Doświadczony driver

PITMC - Zakończenie

Post by KonradM »

jedna uwaga: tytul "mistrza polski" wygrywa się na ESWC.
Cholera, kłócił bym się :) Jak to rozwiążemy w wypadku, gdyby w stosunkowo krótkim rozstępie czasowym wypadł polski odcinek WCG (na którym załóżmy że była by i TM), polski odcinek ESWC i jakiś zajebisty turniej online (z potężnymi nagrodami, i większą ilością osób biorących udział w eliminacjach online niż oba turnieje powyżej)? Temat rzeka :)
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Fan
Zaczyna szaleć na ulicach

PITMC - Zakończenie

Post by Fan »

Heh, Jakub, podobnie jest z PL7, kiedy pytałeś, dlaczego PGS jest "nieoficjalnym" mistrzem Polski :)

Tytuł mistrza Polski powinno się zdobywać na Mistrzostwach Polski, a że takich nie ma... ;]
iam
Admin Mniejszy

PITMC - Zakończenie

Post by iam »

Jakubowi chyba chodzi o to, że mistrzem Polski jest ten, który wygra w najbardziej prestiżowym turnieju. Aczkolwiek WCG - WORLD cyber games, ESWC - Electronic sports WORLD cup. Czyli nijak nie Polskie :> Można według mnie powiedzieć, że zwycięzca PL jest drużynowym Mistrzem Polski, a PITMC - indywidualnym. Ale takie jest moje zdanie, czy je podzielacie, czy nie, to już Wasza sprawa ;d
IrRed
Emerytowany Admin

PITMC - Zakończenie

Post by IrRed »

Zatem nazwijmy zwycięzcę 'on-line'owym mistrzem Polski' ... nazwa co prawda może niezbyt zgrabna językowo, ale wyraża to o co właściwie chodziło.

PS. Thx all za komentarze ;)
Image
Image
Image
wasciu
Jeździ konno

PITMC - Zakończenie

Post by wasciu »

chodzi mu o to, że nie wygrała osoba z pgs ;)
Image
Image
Image
IrRed
Emerytowany Admin

PITMC - Zakończenie

Post by IrRed »

wasciu wrote:chodzi mu o to, że nie wygrała osoba z pgs ;)
Bardzo proszę o nie dyskutowanie w tym tonie, bo znowu będzie kłótnia na 100 stron. Jakubowi chodziło o to o co mu chodziło. Bez insynuacji i teorii spiskowych proszę.
Image
Image
Image
Fistashi
Pirat drogowy

PITMC - Zakończenie

Post by Fistashi »

Noo, gdyby wygrał ktoś z PGSów to przez następne dwa lata by było noszenie z tym, że mają Mistrza Polski. Myśle że PITMC można nazywać mistrzostwami polski, ponieważ startuje o wiele lepszych zawodników którzy na lany np. nie mogą czasem przyjechac ;)
Image
Image
Image
[ladderbar]
Post Reply

Return to “News”