dodałem do galerii zdjecie 74 pkt
w czym to wycinaliście? ja w ps, ale mi się coś zjeb**o i wyszlo jak wyszło ;D
jakby co to login dawid-dada
btw - moj nick jest, jaki jest bo zapomnialem passów ;D
Najpierw chcę aby zaupał swoją gre. Nie chce mi się wierzyć, że akurat ON wyrobił tyle pkt.
Linka do mojej gry wysłałem Ci na pw. Nie chcę aby inni ściągali mi coś co ma ponad 100 Mb i zużywali mi limit transferu. Dobrzeby było gdybyś ściągnął dzisiaj, bo mi akurat zerują transfer .
Last edited by kamyl on 31 March 2009, 21:20, edited 1 time in total.
Najlepiej jakbyś nagrał kamerą jak wchodzisz w grę i wchodzisz w ranking albo chociarz zrobił aparatem pod lekkim kątem zdjęcie z czymśharakterystycznym w tle (np tmpl) .
nie szaleje, po prostu mnie to denerwuje, takie czekanie i szukanie dziury w calym... sam bym chetnie wzial w tym udzial, ale niestety jakos nie wyszlo, bo przez weekend ledwo się z lozka moglem podniesc ;/
kamyl wrote: Nie chce mi się wierzyć, że akurat ON wyrobił tyle pkt.
@kamyl:
Hmm... a może nie pomyślałeś, że ja lubie w takie gry grać?
@muck:
zrobiłem wynik i gre wywaliłem
(tzn. jak zrobilem moje 77, bo grałem w to od początku konkursu)
na dysku mam jedynie gre spakowana w rarze
spróbuje coś zrobić, powtorzyc ten wynik czy coś, wtedy wysle...
jak nie to trudno...
ta gra zapamietuje wyniki nawet jak ją skasujesz i znowu zainstalujesz
ile masz w końcu 77 czy 74?
na youtube umiescilem przyklad wzorcowy filmu weryfikacyjnego odpalasz strone internetową z zegarem np onet.pl, obejmujesz kamerą date ze strony, nastepnie wyniki z gry i daty a na koncu pokazujesz pasek zadan z uruchomionymi aplikacjami
@Dawid:
Hmm, żadego odpowiedzi, potwierdzenia? Lepiej przemilczeć w takiej sytuacji, nieprawdaż?
Ja ze swojej strony dałem conajmniej kilka różnego rodzaju dowodów, że nie oszukiwałem. Na takim jednolitym tle to mogę sobie zaraz zrobić 1000 pkt, oczywiście w gimpie.
Nom dokładnie kamyl, zgadzam się z Tobą doceniam twoje starania wrzuciles parę zdjec, myslalem ze coś może jednak Dawid nam pokaze dlatego czekalem na niego, napisz mi na priv to ci wysle te miedziaki.
Serdeczne podziękowania dla osób, ktore przyłaczyły się do wspolnej zabawy.
Testowy konkurs wśród forumowiczów trackmanii uwazam za zakonczony.