PITMC - Zakończenie
PITMC - Zakończenie
A wy nadal masło maślane 
były kiedyś indywidualne mistrzostwa polski ? NIE
Byla kiedyś liga druzynowych mistrzostw polski ? TAK 7 razy
Nie było nigdy indywidualnego mistrza Polski bo po prostu nikt tego nie organizowal, byli tylko 2 zwyciezcy indywidualnego pucharu a wy się sprzeczacie.
nastepne PITMC - dajcie jako Polish Individual Trackmania Champion a nie Cup
nie było - nie ma
a reszte sobie rysujecie i się sprzeczacie
notabene PL - Polish League - to tez jest tylko turniej drużyna nie mistrzostwa polski drużyn
Jedynie co nalezy zrobić to
1. Pozamieniac te idiotyczne nazwy angielskie turniejow - nie PITMC tylko IMP TM 2009, nie PL x tylko DMP TM 2009 - raz na rok oba z finalami na Lanie (mozna polaczyc oba te finaly)
2. Finaly druzynowe robić na Lanach - wynajac jakiś osrodek (hale, latem letnisko) zwiezc kompy switcha posadzic i grać w grupie każdy z każdym
a tak to nadal będą tylko turnieje
i nie ma nie było indywidualnego mistrza polski i druzynowego mistrza polski, byli zwyciezcy turniejow
tyle
(Dodano Wto Mar 31, 2009 1:50 pm)
cholera edycji nie ma
Byla kiedyś liga druzynowych mistrzostw polski ? NIE
był puchar indywidualny ? TAK 2 razy
był turniej druzynowy ? TAK 7 razy
(Dodano Wto Mar 31, 2009 1:51 pm)
I jeszcze jeden edit
Byli zwyciezcy turniejow sponsorowanych
ALE IMP i DMP nigdy w trackmanie nie było
były kiedyś indywidualne mistrzostwa polski ? NIE
Byla kiedyś liga druzynowych mistrzostw polski ? TAK 7 razy
Nie było nigdy indywidualnego mistrza Polski bo po prostu nikt tego nie organizowal, byli tylko 2 zwyciezcy indywidualnego pucharu a wy się sprzeczacie.
nastepne PITMC - dajcie jako Polish Individual Trackmania Champion a nie Cup
nie było - nie ma
a reszte sobie rysujecie i się sprzeczacie
notabene PL - Polish League - to tez jest tylko turniej drużyna nie mistrzostwa polski drużyn
Jedynie co nalezy zrobić to
1. Pozamieniac te idiotyczne nazwy angielskie turniejow - nie PITMC tylko IMP TM 2009, nie PL x tylko DMP TM 2009 - raz na rok oba z finalami na Lanie (mozna polaczyc oba te finaly)
2. Finaly druzynowe robić na Lanach - wynajac jakiś osrodek (hale, latem letnisko) zwiezc kompy switcha posadzic i grać w grupie każdy z każdym
a tak to nadal będą tylko turnieje
i nie ma nie było indywidualnego mistrza polski i druzynowego mistrza polski, byli zwyciezcy turniejow
tyle
(Dodano Wto Mar 31, 2009 1:50 pm)
cholera edycji nie ma
Byla kiedyś liga druzynowych mistrzostw polski ? NIE
był puchar indywidualny ? TAK 2 razy
był turniej druzynowy ? TAK 7 razy
(Dodano Wto Mar 31, 2009 1:51 pm)
I jeszcze jeden edit
Byli zwyciezcy turniejow sponsorowanych
ALE IMP i DMP nigdy w trackmanie nie było
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
PITMC - Zakończenie
jakubku jest indywidualny mistrz Polski online, ktorym jest Foxy i mistrz Polski offline - Lechu
co do druzynowych to mamy tylko mistrza online, bo offline trudno byloby zorganizowac (najwyzej sam final jak np. PGS - TCW)
co do druzynowych to mamy tylko mistrza online, bo offline trudno byloby zorganizowac (najwyzej sam final jak np. PGS - TCW)
PITMC - Zakończenie
Przelewy pieniążków poszły. Adresy do wysyłek też zostały przekazane, także wysyłki nagród zapewne ruszą na dniach. Pendrive'y do mnie idą, więc jak je dostanę to przekażę dalej
. Eta wsjo 

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
PITMC - Zakończenie
Ludzie kłucicie się o byle pierdołe, wystarczy ustalić jaki turniej będzie przez większość nazywany mistrzostwami polski online i po sprawie.
A tak na marginesie, dla mnie każdy jest mistrzem Polski kto potrafi się bawić nawet jeśli przegra i odejdzie z podniesioną głową a nie zacznie kopać pod pozostałymi.
A tak na marginesie, dla mnie każdy jest mistrzem Polski kto potrafi się bawić nawet jeśli przegra i odejdzie z podniesioną głową a nie zacznie kopać pod pozostałymi.
PITMC - Zakończenie
Bax dobrze gada, należy tą grę traktowac jako grę.... a Polskie jest lepsze .... herbata też 
Bax, napisz coś od siebie
aha mam nadzieję, że Redziq coś tam namodził i powie o co chodzi!!!
Bax, napisz coś od siebie
aha mam nadzieję, że Redziq coś tam namodził i powie o co chodzi!!!
...
PITMC - Zakończenie
Modzi modzi ... spokojna głowascrappler wrote: aha mam nadzieję, że Redziq coś tam namodził i powie o co chodzi!!!

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj