RSWC - czyli spełniamy marzenia.
[teaser=http://www.tmpl.info]http://www.tcwclan.net/downloads/rswc.png[/teaser] Coś nowego, coś pożyczonego i nie koniecznie coś niebieskiego. Nie nie, to nie jest kolejny poradnik dla przyszłej panny młodej, to zapowiedź emocji, które już wkrótce możesz przeżyć.
Red & Scrapp Wicked Cup to coś czego wcześniej na naszej scenie nie było. Turniej z niezwykłym zakończeniem, który da Ci szansę zasiąść nie za wirtualną, a za prawdziwą kierownicą LEGENDY światowej motoryzacji i pomknąć nią po niemieckim Autobahn. Brzmi nieprawdopodobnie ?! Takie też będą emocje. Szczegóły już wkrótce, ale już dzisiaj możesz zapisać się do turnieju. Wystarczy, że w komentarzach tego news'a podasz swój wiek, nick i loginTM. Zapraszamy !
Uwaga! Pamiętaj, że wyjazd za granicę i prowadzenie samochodu wymagać będzie od Ciebie odpowiednich dokumentów! Dla graczy nieletnich odebranie nagrody, czyli wyjazd za granicę, będzie wymagało pisemnej zgody prawnych opiekunów.
Red & Scrapp Wicked Cup to coś czego wcześniej na naszej scenie nie było. Turniej z niezwykłym zakończeniem, który da Ci szansę zasiąść nie za wirtualną, a za prawdziwą kierownicą LEGENDY światowej motoryzacji i pomknąć nią po niemieckim Autobahn. Brzmi nieprawdopodobnie ?! Takie też będą emocje. Szczegóły już wkrótce, ale już dzisiaj możesz zapisać się do turnieju. Wystarczy, że w komentarzach tego news'a podasz swój wiek, nick i loginTM. Zapraszamy !
Uwaga! Pamiętaj, że wyjazd za granicę i prowadzenie samochodu wymagać będzie od Ciebie odpowiednich dokumentów! Dla graczy nieletnich odebranie nagrody, czyli wyjazd za granicę, będzie wymagało pisemnej zgody prawnych opiekunów.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
wszystko si Sir Redziq! się załatwia już nawet co nieco
Może to nie wyjazd do Los Angeles ale zawsze coś

...
Cały turniej będzie rozegrany w trybie 1 vs. 1 do 7 na dwóch mapach, które zostaną Wam zaprezentowane po świętach. Rozgrywki wystartują 18.04, a jak dokładnie zostanie ułożona drabinka zależy od tego ile osób zechcę wziąć udział w zabawie.ACE wrote:czekam na wiecej szczegolow
Co do nagrody to w terminie dogodnym dla organizatorów i top2 turnieju zorganizowany zostanie dwudniowy wypad Łódź->Poznań->Berlin->Poznań, podczas którego będzie można zasiąść za kierownicą Porsche 911
Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to zadawajcie je tutaj.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
dodam, że nieletni i Ci bez prawa jazdy będą mogli być jedynie pasażerami....Porsche:), natomiast pełnoletni.... no cóż
, myślę że się pobawimy 
...
19 , maticrx , maticrx 
hmmm... pierw myślałem że to jakiś Lan ale skoro turniej online to i tak się zapisze
16(prawie) , Psikuta , _psikuta_ lub gobis
16, Kaktus, kaktus16
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
no może przy okazji zrobimy 2 dniowego lana na przykład, pojeździmy i wrócimy pierwszego dnia i lecimy z lanikiemPsikuta wrote:hmmm... pierw myślałem że to jakiś Lan ale skoro turniej online to i tak się zapisze
bardzo proszę ludziska nie zadawajcie pytań na gg, piszcie tu bo ja potem tu odpowiadam a nie wiadomo jakie pytanie było, tak będzie wygodniej dla wszystkich myślę.
...
16, Szynpol, szynpol
17(no za 14dni 18stka
) skt7, skt7
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
16 (za 9 dni 17
) Envy, Seque_PL
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
18 Maxer maxerrr
16 dertas dertas
A się zapiszę, dwa dni temu prawko odebrane