maximum czyli najwyżej.. czyli 58:50 i więcej nie możesz...
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Kaktus wrote:czyli jak na longue zrobie 58:49 to już dołączyć nie mogę?
AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAAA :D:D:D:D:D:D:D:d:D:d:d:d:d:d czytanie ze zrozumieniem rlz
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
ludzie czytajcie ze zrozumieniem max czyli maximum 58.50 tak więc wszystkie wartości mniejsze od 58.50 się kwalifikują. Max jak samo znaczenie wyrazu wskazuje jest górną granicą a nie dolną (min), ale to może zbyt skomplikowane co dla niektórych
Co jest większe 58.49 czy 58.50 więc sami teraz napiszcie co tu będzie maximum
Maximum = maksymalny z tego co wiem maksymalny bardziej się odnosi do starań czyly max = najlepszy czas jaki robisz a minimum czyli minimalna ilość umijętności teamów. Jeżeli piszecie maximum to wychodzi na to że ten kto ma lepszy czas już do was dołączyć nie może ;/
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
Chyba żartujecie Jak się pisze że przyjmują ludzi z czasem max 58:50 tzn. że najwyższy czas to 58:50, to chyba zrozumiałe?
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
ja pi***olę!
Normalnie mowi/pisze się MINUMUM xx.xx czyli to NAJGORSZY czas który mozna osiagnac zeby się kwalifikowac.
Maximum mogloby zmylic kogos, ale każdy chyba powinien wiedziec o co chodzi... Żaden team nie robi górnej (najlepszej) granicy czasów.
gracz x jedzie na Lounge 58.51 i jest w NAR po czym bije PB na 58.49 i co powiedzieliby mu wy****dalaj jesteś za dobry? ^^ idź do XX (^^) czy innych TCW tam Cie przyjmą? głupota Lox ;D
a co do tego nieporozumienia... to są ludzie i taborety, stołki i parapety ^^ ale żeby się klamką urodzić? ^^ pomyślcie zanim śmiejecie się z czegoś bo to może tak sympatycznie pokazać wasz poziom inteligencji :-P
DiabloS_CRB wrote:to by było głupie bo wtedy by było coś takiego
gracz x jedzie na Lounge 58.51 i jest w NAR po czym bije PB na 58.49 i co powiedzieliby mu wy****dalaj jesteś za dobry? ^^ idź do XX (^^) czy innych TCW tam Cie przyjmą? głupota Lox ;D
pfff.... TCW przyjmuje dopiero poniżej... zaznaczam: poniżej 58.48
Last edited by Fefan on 20 April 2009, 22:25, edited 1 time in total.
Człowiek banda
Zrobiliście z tego posta taki chaos że już z niego nic nie wynika jeżeli to było waszym celem aby rozmowa zeszła na tematy waszych interpretacji zapisu to gratuluje. Tylko nie wiem czy zauważyliście, że miał być to post dotyczący rekrutacji prowadzonej przez NAR a nie waszych przemyśleń na temat czy max można zamienić z min bo jeżeli nie potraficie tego zrozumieć to proponuję powtórzyć podstawówkę. Interesuje mnie, że żadna ze starszych wykształconych osób nie ma problemów ze zrozumieniem tego zapisu tak więc może zamiast dyskutować tutaj idźcie poczytać o dziale matematyki, który nazywa się logika i wyrażeniach logicznych.