ModLap Championship sezon trzeci tuż-tuż!

Newsy ze strony glównej
Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

[teaser=http://www.tmpl.info]http://mlc.modlap.com/images/site/mMLC.png[/teaser]TAK, to już trzecia runda trzeciego sezonu ModLap Championship rozpoczyna się jutro.

Gorąco zachęcam do uczestnictwa, gdyż turniej MLC gwarantuje zabawę na najwyższym poziomie!

W dalszej części newsa znajdziecie sporą dawkę niezbędnych informacji, aby wziąć udział w tych niezwykłych zmaganiach! [more]

Terminarz:
14-22.04 - rejestracja do rundy
17-25.04 - kwalifikacje
25/26.04 - półfinały
26.04, 21:00 - finał

Krótko o zasadach:
W czasie kwalifikacji na trzech dostępnych serwerach MLC należy wykręcić jak najlepsze rekordy na dystansie 5 okrążeń na każdej z 10 tras w trybie Laps. 32 najlepszych zawodników kwalifikuje się bezpośrednio do finału, natomiast kolejnych 72 zawodników zostaje rozdzielonych na dwa odbywające się w sobotę oraz niedzielę półfinały. Z obu do finału awansuje po szesnastu najlepszych graczy. Finał odbywa się na dwóch serwerach MLC jednocześnie w niedzielę o godzinie 21:00

Jak się zarejestrować?
Aby móc wejść na serwery turniejowe, konieczna jest rejestracja na stronie turnieju - http://mlc.modlap.com/

Na powyższej stronie po rejestracji należy również koniecznie określić odpowiadającą nam datę rozgrywania półfinału, gdyż pominięcie tej czynności automatycznie zaliczy nasz występ jako rezygnację z dalszej gry. Można tam również zapoznać się z zasadami oraz śledzić na bieżąco swoje wyniki, jak i przeciwników. Dodatkowych informacji można się również dowiedzieć z tematu, założonego na poprzednią rundę w którym wyjaśniono to i owo :) - http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=6571

Dla zainteresowanych zamieszczam link do video z finału poprzedniej rundy Mod Lap Championship: http://bstmodlive1.free.fr/index.php?ca ... 3&imd=mlc3

Zapraszam do zapisywania się, gdyż na poziom współzawodnictwa na pewno nie można narzekać, ponieważ w tym turnieju występują światowe gwiazdy TMN, takie jak choćby Paf~YoYo.

TEKST SPONSOROWANY BY NAWIAS! :D
nawias
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by nawias »

No i zaczęło się. Dziś o godzinie 21:00 otworzono serwery i już można kręcić jaknajlepsze czasy na jednym z 3 serwerów do wyboru

QUALIF MLC A[url]tmtp://#join=mlca[/url]
QUALIF MLC B[url]tmtp://#join=TESTBST[/url]
QUALIF MLC C[url]tmtp://#join=mlcc[/url]

wbijac na serwy :!: :D
norco
Jeździ konno

Post by norco »

Nawias mi groził, to muszę napisać, że turniej zajebisty :)
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

norco wrote:Nawias mi groził, to muszę napisać, że turniej zajebisty :)
Ty no, dokładnie tak samo mialem :P
nawias

Post by nawias »

widze ze moje starania nie poszly na marne bo kilku Polaków wzięło się ostro za granie w MLC :!: :)

Aktualnie na 19 miejscu znajduje się Grono, 41 jest Shadowik a niedaleko za nim 55 Norco, 59 Exim, 60 Skopol i uwaga uwaga na 156 miejscu znajduje się polski czarny koń zawodow Sliwa :mrgreen:

Cieszy duza frekwencja i mam nadzieje ze jaknajwiecej z nas dostanie się do finalu
skopol
Jeździ konno

Post by skopol »

nawias wrote:widze ze moje starania nie poszly na marne bo kilku Polaków wzięło się ostro za granie w MLC :!: :)

Aktualnie na 19 miejscu znajduje się Grono, 41 jest Shadowik a niedaleko za nim 55 Norco, 59 Exim, 60 Skopol i uwaga uwaga na 156 miejscu znajduje się polski czarny koń zawodow Sliwa :mrgreen:

Cieszy duza frekwencja i mam nadzieje ze jaknajwiecej z nas dostanie się do finalu
chyba musisz tu zrobić mały uptejd :P
Grono
Pirat drogowy

Post by Grono »

ten modlap jest zajebisty, mam nadzieje ze na 4edycje zapisze się wiecej Polakow bo warto :)
Ukito
Jeździ konno

Post by Ukito »

Ja się zapisałem, ale mi się nie spodobało. Mod poprostu ochydny, a trasy mi nie podchodzą.
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

rano: "Aktualnie na 19 miejscu znajduje się Grono, 41 jest Shadowik", wieczór: Shadow 5, Grono 6, jutro: top2 nasze Groniacz!
Grono
Pirat drogowy

Post by Grono »

damianhhh wrote:rano: "Aktualnie na 19 miejscu znajduje się Grono, 41 jest Shadowik", wieczór: Shadow 5, Grono 6, jutro: top2 nasze Groniacz!
ok, zostawie Ci to 2miejsce :P
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

W pierwszej 60 jest uż także FIST! :D
Image
Image
Image
[ladderbar]
nawias

Post by nawias »

Fistashi wrote:W pierwszej 60 jest uż także FIST! :D
niezle niezle!

do tych dwoch botkow shadowa i grono nie ma co się porownywac ale w polskim obozie jest coraz lepiej. Za gre wzieli się Sajlas i Spy i sa już w pierwszej setce także raczej do polfinalu na lajcie wejda ;)

Przypominam ze do finalu dostaja się pierwsze 32 osoby, a kolejne 72 do polfinalow odbywajacych się w sobote o 21 i niedziele o 16. Ważne (Spy!!) zeby okreslic odpowiadajacy nam termin na stronie, bo w przeciwnym wypadku czeka nas dyskwalifikacja :P

W Półfinale zasady sa nastepujace: W każdym z nich wystepuje po 32 graczy i do wygrania jest 16 przepustek do finalu. Jak je zgarnac?
Wystarczy wygrac jeden bieg :) a gra się na trasach od 21 do 30, i potem ponownie od 21 do 26. Zwyciezca kazdej mapki dostaje bilet i przenoszony jest na speca.

Uwaga: w polfinalach na kazdej trasie gra się 3 okrazenia a nie 5 jak w kwalifikacjach !! :P , a w finale czeka nas 10 kółek :)
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Łapiecie nodrifta na niektórych zakrętach? Bo mnie to dobija...
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
nawias

Post by nawias »

skt7 wrote:Łapiecie nodrifta na niektórych zakrętach? Bo mnie to dobija...
ja nigdy! pewnie masz nodrift buga, powinienes przeinstalowac trackmanie 0.0
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

nawias wrote:
pewnie masz nodrift buga, powinienes przeinstalowac trackmanie 0.0
grejt dżołk
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
nawias

Post by nawias »

maly update:

Jeszcze do jutra do godziny 16 można śrubować swoje czasy podczas kwalifikacji jednak w tej rundzie poziom jest tak wysoki, że narazie tylko dwóm najlepszym startujacym w turnieju Polakom udało się wejść do pierwszej 32-ki

miejsce 7 zajmuje Shadow a 10ty jest Grono

Spora ekipa Polaków jednak czai się na półfinały plasując się na miejscach 33-104 w kwalifikacjach. Kolejno miejsca zajmują

52 nawias
59 Fistashi
78 Lewy
86 Skopol
100 Spy

Ci narazie kwalifikują się do półfinałów, jednak można się spodziewać że w ostatnich godzinach kwali, wszyscy na ostatnia chwilę będą chcieli wejść do premiowanej 104ki, więc Spajowy zaleca się nie spoczywanie na laurach i pojeżdzenie jeszcze trochę :D

Warto jeszcze wspomnieć o kilku polskich zawodnikach którzy właśnie mogą przyczynić się do wypchnięcia Spy'a z premiowanych awansem miejsc. Tuż za miejscem 104 znajdują się:

105 Sajlas
109 Mac
110 Pingwin
123 Exim

Na porażkę nie można skazywać też Norco który zajmuje atm. 142 miejsce i może rzutem na taśmę pokazać na co go stać kwalifikując się w ostatnim momencie :)

Martwi jednak postawa Sliwy, który to jest na 169 miejscu. Czyżby Sliwa odpuscił sobie walkę o finał w tej rundzie? Możliwe jednak, że nazwany wczesniej czarnym koniem, nie chce pokazywać swego skilla aż do końca, kiedy to planuje szturm na premiowane awansem miejsca :D

GOGO Polska!
Post Reply

Return to “News”