Egzaminy gimnazjalne
Egzaminy gimnazjalne
Gimnazjum mam bardzo dobre. Którys rok z rzędu najwięcej laureatów z konkursów przedmiotowych w województwie. Polonistka popierdolona niestety
Ale dobra, nie płaczę nad tym. Inne rzeczy mnie bardziej bolą :>

Egzaminy gimnazjalne
ja niestety też o tym nie słyszałem... i podpisałem się swoimi danymi, kompletnie nie myślałem wtedy o tym.
Ale nie powinno się podpisywać "Samorząd Szkolny" bo jak piszesz pismo jakieś list itp. podpisujesz się "Dyrektor" a na dole imie nazwisko a nie samo Dyrektor. ;f
Ale nie powinno się podpisywać "Samorząd Szkolny" bo jak piszesz pismo jakieś list itp. podpisujesz się "Dyrektor" a na dole imie nazwisko a nie samo Dyrektor. ;f
Egzaminy gimnazjalne
ja się podpisalem Jan Kowalski, a ze w imieniu samorzadu to w tresci 
Mam jeszcze takie jedno pytanie odnoscie testu humanistycznego... Czy tylko ja zamieniłem "angielskie słówka" na "angielskie słownictwo"?
Mam jeszcze takie jedno pytanie odnoscie testu humanistycznego... Czy tylko ja zamieniłem "angielskie słówka" na "angielskie słownictwo"?

Egzaminy gimnazjalne
tzn? bo ja na przykład napisałem gmach parlamentu(czy okolice) czy co tam w przypisach pisało...
(Dodano 23 kwietnia 2009, 12:37)
ehh ogólnie to się nie popisali :F
(Dodano 23 kwietnia 2009, 12:37)
ehh ogólnie to się nie popisali :F
Egzaminy gimnazjalne
aaa
zle się zrozumielismy
myślałem że chodzi Ci o plan wydarzeń ;p ten Big Ben itp.
sry
sry
Egzaminy gimnazjalne
Ale jaja ulalala
ja tam od siebie dodam ze cale szczescie iz egzamin pisalem w zeszlym roku i teraz mnie to nie dotyczy. ale warto dopowiedziec ze w zeszlym roku tez w internecie był temat na wypracowanie. i jakos nie widac zeby coś się mialo zmienic. ciekawe jakie cyrki będą na maturze
rzal.cke&men
rzal.cke&men

Egzaminy gimnazjalne
Niestety tylko Ty musiales zakończyć edukacje po podstawówce, żeby ciężko pracować w kopalni, bo rodzice są chorzy i musisz utrzymywać całe rodzeństwotomerq wrote:Ale wy macie przyziemne problemy ;d
Next -> http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... ezyka.html
joł madafaka

Egzaminy gimnazjalne
Last edited by Psik on 23 April 2009, 13:14, edited 1 time in total.
Egzaminy gimnazjalne
ARKUSZ -> http://cdn.gazeta.pl/bi.gazeta.pl/im/1/ ... 531801.pdf
Zadanie 34. (0-5) Na sąsiednich działkach wybudowano domy różniące się kształtem dachów (patrz rysunki). Który dach ma większą powierzchnię?
Cóż...
Zadanie 34. (0-5) Na sąsiednich działkach wybudowano domy różniące się kształtem dachów (patrz rysunki). Który dach ma większą powierzchnię?
Cóż...

Egzaminy gimnazjalne
ma moim tescie było "TYLKO" 
z reszta nie znam się na budownictwie i nie wiem gdzie sa dachy a gdzie nie. Czy inzynieria jest wymagana na testach? nie sadze...
z reszta nie znam się na budownictwie i nie wiem gdzie sa dachy a gdzie nie. Czy inzynieria jest wymagana na testach? nie sadze...

Egzaminy gimnazjalne
:C rzal.bul.zmuteg :C
-.- ale koło 43pkt będę miał ...
(Dodano 23 kwietnia 2009, 13:20)
a i jak możecie to napiszcie mi jak ma wyglądać zadanie 35.
-.- ale koło 43pkt będę miał ...
(Dodano 23 kwietnia 2009, 13:20)
a i jak możecie to napiszcie mi jak ma wyglądać zadanie 35.
Egzaminy gimnazjalne
Coof wrote:Niestety tylko Ty musiales zakończyć edukacje po podstawówce, żeby ciężko pracować w kopalni, bo rodzice są chorzy i musisz utrzymywać całe rodzeństwotomerq wrote:Ale wy macie przyziemne problemy ;d
Egzaminy gimnazjalne
Inżynierka nie :E Logiczne myslenie tak...Majkel wrote:ma moim tescie było "TYLKO"
@Psikuta:
Równanie reakcji I: CaO + H2O -> Ca(OH)2
Równanie reakcji II: Ca(OH)2 + CO2 -> CaCO3 + H2O
Ja z chemii w ogóle tego nie pamiętałem to węglan wapnia pisałem z tego wykresu kołowego mas^^ Zwyczajnie porównywałem masy atomów i ich procentowy skład w tym i tak jakos, żeby pasowało... i mam dobrze XD
Z próbnych miałem
human - 42
mat-przyr - 46
Teraz będzie human na ~45 a z matmy niskie 40 sądzę, że powinno być.

Egzaminy gimnazjalne
mialem CaCO3 skresliem i napisalem CaOCO2 ;f
w zadaniu z fizy
nie napisalem W tylko kgm2/s3
w zadaniu z fizy
nie napisalem W tylko kgm2/s3
Egzaminy gimnazjalne
Żal, ja w zadaniu z fizyki z tą syreną zaznaczyłem 57 800 m
A ziomek nie ten wykres sprintera dał 
Egzaminy gimnazjalne
Master a na logike skoro fala rozchodzi się z predkoscia 340m/s a jej dlugosc to 57 800 to slyszelibysmy każdy dzwiek przez 57800/340 s ;d

Egzaminy gimnazjalne
ale żałosne zadania były w tym roku... jak dobrze pamiętam to w zeszłym roku były trudniejsze zadania jak pisałem. jak ktoś potrzebuje obliczenia do któregoś to mogę zrobić
http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik