Mini liga TMU !
Mini liga TMU !
Mi chodzi głównie o to by się spotkać we wspólnym polskim gronie.
To ma być MINI turniej a nie jakieś mistrzostwa.
Fakt ze jest mało osób.
Jako ze nie dostalem zadnej informacji PM o porze w której chcielibyście grać to przesuwam termin na następny tydzień.
To ma być MINI turniej a nie jakieś mistrzostwa.
Fakt ze jest mało osób.
Jako ze nie dostalem zadnej informacji PM o porze w której chcielibyście grać to przesuwam termin na następny tydzień.
*... i wszystko jasne.
Mini liga TMU !
a nie lepiej umowic się na jakiś wieczor i pojeździć ze soba na jednym serwerze i się nawzajem pouczyc? 
bo ja w robieniu turnieju na razie wiekszego sensu nie widze, tylko mor_olo i ja znamy wszystkie srodowiska i to by jakos pewnie dziwnie wygladalo
taki tylko propozyszyn
bo ja w robieniu turnieju na razie wiekszego sensu nie widze, tylko mor_olo i ja znamy wszystkie srodowiska i to by jakos pewnie dziwnie wygladalo
taki tylko propozyszyn
Mini liga TMU !
No cóż, ja też znam i jeździłem po wszystkich środowiskach, ale jeszcze nie mam TMU.
Mor_olo, cóż, mogłeś wcześniej wspomnieć że tu chodzi o spotkanie towarzyskie (nie o mistrzostwa), no ale jednak nawet przed tym spotkaniem człowiek musi się pouczyć. Yard, no taki serwer byłby mile widziany. 
Mini liga TMU !
no coz jeżeli serwerek taki by powstal to by było marzenie 
I mapki proste rundowe było by kapitalnie gdyby Polacy mogli sobie razem gdzies pojeździć
I mapki proste rundowe było by kapitalnie gdyby Polacy mogli sobie razem gdzies pojeździć
Mini liga TMU !
Dajcie mi jakieś namiary do kogos kto może tam serwer postawic to ja już wykupie taki serwerek
Yard i Wally zostaniecie tam adminami i będziecie zarzadzac trasami itd.
Tylko potrzebny mi kontakt do jakieś firmy lub coś w tym stylu zeby ten serwer tam był 
Mini liga TMU !
Ja oczywiście jestem z Wami!!!
Pomysł jest naprawdę ok! Z chęcią dołączyłbym się do tej MINI ligi. Server tez by na pewno wypalił. Dwa rozwiązania są jak najbardziej na miejscu więc czekam na dalsze działania w tej sprawie 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Mini liga TMU !
heh ja się też już pisze na wspólną jazde bo mam od wczoraj TMU - dzięki wielkie Gobis !! - i nie jeździłem nigdy w tych środowiskach więc przydałby mi się trening z wymiataczami 
Peace 4 all
Mini liga TMU !
to ja zachecam naszych rodzimych mapperów do robienia mapek ! 
i fajnie by było jeżeli cokolwiek wypaliloby z serwerem
i fajnie by było jeżeli cokolwiek wypaliloby z serwerem
Mini liga TMU !
Może mi się uda namówić znajomego na serva, jeden w TMU stoi na LANie to niby czemu nie miał by dać publicznie ;]

Mini liga TMU !
Wally w końcu to Ty jesteś jednym z najlepszych mapperów - według mnie
... i nie tylko mnie!
Więc masz trochę roboty zioom!
Ale jeżeli chodzi o mapki to mogłbym dorzucic jedna z mojej kolekcji
Więc masz trochę roboty zioom!
Ale jeżeli chodzi o mapki to mogłbym dorzucic jedna z mojej kolekcji
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Mini liga TMU !
ja jestem decydowanie za tym pomysłem z serwerkiem
Gobis jak zwykle dobrym pomysłem zapodał
:D:D
Mini liga TMU !
Pomysl jest ale zadnej odpowiedzi do kogo mam się zwrocic zeby ten serwer wykupic :? może się ktos z was orientuje czy np.Desk.pl ma taka mozliwosc 
Mini liga TMU !
GOBIS z tego co wiem to scary za 24 zł stawia serwery ale w TMN nie wiem czy w TMU też będzie mógł.
Ps. Wiem, że RaDuS kupił za ok. 20 -30 zł serwer u scarego
pozdr.
Ps. Wiem, że RaDuS kupił za ok. 20 -30 zł serwer u scarego
Mini liga TMU !
Kuldi nasz serwer na TMN tez jest od scaergo.Co do TMU jeszcze tam nie robi serwerow do czasu jak będzie mial TMU.Albo pozostalo mi poczekac albo jeszcze szukac innych firm.Mimo wszystko dzięki Kuldi.
Mini liga TMU !
GOBIS jak na razie chyba nie wykupisz serwera szukałem i nigdzie nie ma jeszcze TMN a co dopiero TMU
szkoda....
Mini liga TMU !
widzę że jeżeli chodzi o tę sprawe z serverkiem czy tez ligą to trochę się zatrzymało..... ale mam nadzieję ze już po premierze pomysł ruszy na nowo! 
Mini liga TMU !
my z wallym jesteśmy zajeci akurat FET1 wiec na nude nie narzekamy 
Ale z polakami fajnie porywalizowac
Ale z polakami fajnie porywalizowac
*... i wszystko jasne.
- [K&D]Diżok
- Jeździ konno
Mini liga TMU !
Ja jestem za pomysłem Wallego
.
Mini liga TMU !
Ja z serwerem już się uporalem
dzięki pomocy Misi-ego będę w stanie postawic serwer na TMU
Serwer będzie dedykowany 24/h
Teraz tylko czekam na zmianę lacza i jak już będę mial nowe lacze zabieram się do dziela.oczywiście będę potrzebowal pomocy w dokladniejszym ustawieniu bo sam na pewno sobie nie poradze :? już go testowalem ale na modemie na jakim obecnie pracuje :? Niestety z predkoscia 50kb/s ciężko się na serwie poruszac :? Ale mozna się wbic i inni tez go widza oraz moga na niego wejsc
Wszystko jest na dobrej drodze tylko teraz ten net :? Mysle ze na 3Mb nie powinno być problemow z lagami.Wszystko się jednak okaze w praniu 
Mini liga TMU !
czyli niedługo turniej ??:D?? jakby co ja się też piszę 
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"