1 pytanie 1 odpowiedz - macie problem, piszcie tutaj
heh dziala dzięki 
Witam. 
Mam taki problem z serwerem aseco...
Włączam przez "RunServer" i serwer działa.. Ale... No własnie... Nie mogę zmienić nazwy serwera i dodać adminów
Pomoże ktoś ?
Z góry dziękuje , pozdrawiam.
Włączam przez "RunServer" i serwer działa.. Ale... No własnie... Nie mogę zmienić nazwy serwera i dodać adminów
Pomoże ktoś ?
zmień nazwę serva i dodaj adminów podczas gdy serwer jest wyłączonyChomyk wrote:Witam.
Włączam przez "RunServer" i serwer działa.. Ale... No własnie... Nie mogę zmienić nazwy serwera i dodać adminów![]()
Pomoże ktoś ?

Sęk w tym , że jak zmieniam nazwe i dodaje adminów , to ani nie zmienia nazwy , ani nie dodaje adminów :/
Witam.
Mam pytanie co do lokacji w Trackamani Nations Forever
Jestem ze śląska i miałem na początku taką lokację
Tylko przez moją ciekawość (chciałem sprawdzić poziom na danym szczeblu LP innego województwa gdzie mieszka mój kumpel) zmieniłem ją na Podkarpackie... Obyło się bez większych problemów, pisało że kosztuje to 0 miedziaków i lokacja została pomyślnie zmieniona. Gdy chcę zmienić z powrotem na Śląskie to już się nie da
Nic już nie wyskakuje... Co zrobić?
Mam pytanie co do lokacji w Trackamani Nations Forever
Jestem ze śląska i miałem na początku taką lokację
- Jack Bauer
- Moderator
tylko że pod tym było napisane, że można przeprowadzić to tylko raz. Nie możesz powrócić do poprzedniej lokacji.
ema ;]
gram sobie wczoraj gram, i nastepuje zmiana mapy na inna poczym mam ciemno przed soba .. niby widze trase, bolidy, i wgl wszystko, tylko ze jest strsznie trudno jechac bo jest ciemno .. nie wiem co zrobić, szukalem w opcjach ale nic nie ma :/ wie ktos może ocb ?
gram sobie wczoraj gram, i nastepuje zmiana mapy na inna poczym mam ciemno przed soba .. niby widze trase, bolidy, i wgl wszystko, tylko ze jest strsznie trudno jechac bo jest ciemno .. nie wiem co zrobić, szukalem w opcjach ale nic nie ma :/ wie ktos może ocb ?
to jest trasa w nocy... spróbuj coś pozmieniać w konfiguracji;)
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
albo efekt media trackera
- Jack Bauer
- Moderator
witam. czy jak usunę konto tmuf i chcę utworzyć nowe to mogę skorzystać z tego klucza z poprzednigo (usuniętego) konta?
a jak Ty chcesz konto usunąć ? konta się nie da usunąć i tym samym nie możesz korzystać z tego samego klucza 

- Jack Bauer
- Moderator
jeszcze jedno pytanko: czy używając lokatora np. samochodu będzie on widoczny w grze sieciowej mimo że mam tmnf?
będzie widoczny tylko i wyłącznie dla CiebieZbakany wrote:jeszcze jedno pytanko: czy używając lokatora np. samochodu będzie on widoczny w grze sieciowej mimo że mam tmnf?

No to moje pytanko:
W jakim folderze znajde moje replaye?
W jakim folderze znajde moje replaye?
Documents and settings\profil\Moje Dokumenty\Trackmania\Tracks\Replays i masz do wyboru ścieżki.
Dzięki i przypomniało mi się jeszcze jedno pytanko
jeśli mam "neony" zrobione w aucie, to gdy gram przez neta, inni je widzą?
- Jack Bauer
- Moderator
I jeśli inni mają włączoną opcję "pokazuj cienie innych czy coś takiego 
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
czy jest możliwość maksymalnej ilości dymu wyświetlanej na raz?
chodzi o to że gdy jest dużo powtórek tylko króciutki paseczek dymu z opon jest pokazywany, a potem jest "ucinany"
zależy mi na tym bo robię projekt z duuuużą ilością samochodów driftujących na raz.
chodzi o to że gdy jest dużo powtórek tylko króciutki paseczek dymu z opon jest pokazywany, a potem jest "ucinany"
zależy mi na tym bo robię projekt z duuuużą ilością samochodów driftujących na raz.

wątpie bo ja miałem 8 repów i w hoi dymu było za nimi