Multigaming szuka dywizji TM
Witam !
Multigaming Pro Hide Gaming szuka 5-7 osób do Dywizji TrackMania.
Oferujemy:
-dobrze zorganizowany zarząd
-przejrzysta i ładnie zbudowana witryna
-serwer gry (jeżeli dywizja się znajdzie)
-50-100+ uników dziennie
-stale rozwijający się gaming
- strona .pl (dzisiaj kupilem, powinna być pod wieczór)
Oczekujemy
-wiek 14+ oraz stalą 5-6
-dużą aktywność
-cb,esl i rożne cupy które pomogą w rozkręceniu gamingu
- VT lub TS2 !!!!
Jeżeli jesteś zainteresowany zgłoś się pod:
gg: 5330061
steam: pogromcaszyn
www: www.ph-gaming.tk
Multigaming Pro Hide Gaming szuka 5-7 osób do Dywizji TrackMania.
Oferujemy:
-przejrzysta i ładnie zbudowana witryna
-serwer gry (jeżeli dywizja się znajdzie)
-50-100+ uników dziennie
-stale rozwijający się gaming
- strona .pl (dzisiaj kupilem, powinna być pod wieczór)
Oczekujemy
-wiek 14+ oraz stalą 5-6
-dużą aktywność
-cb,esl i rożne cupy które pomogą w rozkręceniu gamingu
- VT lub TS2 !!!!
Jeżeli jesteś zainteresowany zgłoś się pod:
gg: 5330061
steam: pogromcaszyn
www: www.ph-gaming.tk
- OrdonekQ7
- Moderator
Radziłbym Wam jeszcze trochę poczekać, to zgłosi się ktoś ciekawy. 
PS. I co to są te "uniki"?
PS. I co to są te "uniki"?
Last edited by OrdonekQ7 on 02 May 2009, 13:40, edited 1 time in total.

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Przecież stronę mają. W sumie to i tak jedna z lepszych propozycji jakie mozna było tu spotkac. W porównaniu z tematami typu "szykamy dywizji TM, pisać na nr gg xxx". jakieś słabsze/srednie zespoly może się skuszą.
Mnie tez zastanawia co to są te "uniki".
Mnie tez zastanawia co to są te "uniki".
Może to że nawet jak napiszesz 100x to i tak unikną odpowiedzi jak masz jakieś pytanie/problem 
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
No.. takie newsy na stronach multigamingów to raczej odstraszają aniżeli przyciągająData: 01.05.2009 - 15:55
Autor: Kamilos
Źródła:
W dniu dzisiejszym sekretarz klanu, postanowił kupić serwer. W związku z tym KAŻDY członek klanu proszony jest o wysłanie pieniędzi na jeden z dwóch sposobów:
Prosimy żeby bardziej wpłacać za większą kwotę jeśli chcecie więcej slotów lub serwerów
haha to fajny gaming do którego trzeba dopłacać jeszcze ;D powodzenia w szukaniu dywizji

Re: Multigaming szuka dywizji TM
widac po tym jak piszesz newsy do 2ch twoich kumpli z klanu zeby zapłacili kase za serwerKamilos99 wrote:Oferujemy:
dawno nie widzialem tak brydkiej stronyKamilos99 wrote:-przejrzysta i ładnie zbudowana witryna
jeżeli znajdzie się dywizja i zaplaci za niegoKamilos99 wrote:-serwer gry(jeżeli dywizja się znajdzie)
163 wizyt łącznieKamilos99 wrote:-50-100+ uników dziennie
nom zapewneKamilos99 wrote:-stale rozwijający się gaming
okKamilos99 wrote:- strona .pl (dzisiaj kupilem, powinna być pod wieczór)
ps. musialem skomentowac
he he to ja więcej oferuje swojemu teamowi choć nie należymy do żadnej dywizji
a o serverze to już nie wspomnę 
http://www.fighterclan.pun.pl/viewtopic.php?id=118
http://www.fighterclan.pun.pl/viewtopic.php?id=102
http://www.fighterclan.pun.pl/viewtopic.php?id=118
http://www.fighterclan.pun.pl/viewtopic.php?id=102
Last edited by marco1979 on 02 May 2009, 18:37, edited 1 time in total.
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Wiek oczekujecie powyżej 14 lat, bo gdyby było 15 to byś się nie dostał? ^^Wiek: 1994-11-06 (14 lat)
A co to jest ta stała?-wiek 14+ oraz stalą 5-6
EDIT:
Jakim cudem wasz "Clanleader" jeszcze u was gra? ^^
EDIT2:Wiek: 1995-06-24 (13 lat)
Związujecie się umowami z waszymi dywizjami?
Ziomek, oczywiście że się związują
Wiek 13lat cla aahahahaha
Czemu ludzie zakładają "multigamingi" skoro nie mają o tym pojęcia... Do tego trzeba dorosnąć, załóżcie se gildie czy co tam się robi w tibii, narazie wam powinno wystarczyć.
Czemu ludzie zakładają "multigamingi" skoro nie mają o tym pojęcia... Do tego trzeba dorosnąć, załóżcie se gildie czy co tam się robi w tibii, narazie wam powinno wystarczyć.
Człowiek banda
163 wizyt łącznieKamilos99 wrote:-50-100+ uników dziennie
strona jest 2 dni.... co byś chciał w dwa dni 1000 wizyt ?
jak k**wa na podstawie strony która ma 2 dni mozesz napisac e -50-100+ unikow dziennie?
może ja zrobie strone, napisze do 500 osob zeby weszly na strone i napisze ze mam 500 unikow dziennie
może ja zrobie strone, napisze do 500 osob zeby weszly na strone i napisze ze mam 500 unikow dziennie
"kończ waść wstydu oszczędź"Kamilos99 wrote:163 wizyt łącznieKamilos99 wrote:-50-100+ uników dziennie
strona jest 2 dni.... co byś chciał w dwa dni 1000 wizyt ?

nie no jak 50-100 uników dziennie to jeżeli nie chcę kłamać to może sobie stronke na sg zrobić ^^ tam można wpisać ile "niby" osób weszło na stronkę
no ale takiej stronki jeszcze nie widziałem gdzie tam się połapać
jeszcze te news'y boże myślałem że news'y pisze się w miare długie a tu wyjechał z dwoma linijkami 
Z ciekawości wszedłem na stronę i co? z tym 100uników się pomylili o jedno zero 
Te hasło "bo e-sport to nasza pasja" też jestem prawie pewny ,że ściągnięte od kogoś.
Te hasło "bo e-sport to nasza pasja" też jestem prawie pewny ,że ściągnięte od kogoś.
Człowiek banda
to jakaś mini hujn....a z mega patatajnią!!!
Buda!!! aha stronka wyj....a na maxa.
Dobra, nie lubie MG i mamienia ludzi, opowiadania historii, pierdzielenia o kontraktach itp, kto to przeszedł to w ogóle wie czym to pachnie, tak więc proponuje wyposażyć pana od MG w krawat i wysłać na księżyc w kartonie z guzikiem przeciwpożarowym z napisem: rozbić szkło w przypadku wojny

Teraz trochę serio, wracaj kolego skąd żeś przyszedł, mamy na scenie już mega MG e-srack@kupa.com i wiemy czym pachnie. Lepiej pośpisz jak sobie odpuścisz bez nakręcania zbędnego.
Buda!!! aha stronka wyj....a na maxa.
Dobra, nie lubie MG i mamienia ludzi, opowiadania historii, pierdzielenia o kontraktach itp, kto to przeszedł to w ogóle wie czym to pachnie, tak więc proponuje wyposażyć pana od MG w krawat i wysłać na księżyc w kartonie z guzikiem przeciwpożarowym z napisem: rozbić szkło w przypadku wojny
Teraz trochę serio, wracaj kolego skąd żeś przyszedł, mamy na scenie już mega MG e-srack@kupa.com i wiemy czym pachnie. Lepiej pośpisz jak sobie odpuścisz bez nakręcania zbędnego.
...