jak zapisac rankning?
jak zapisac rankning?
siema mam maly problem mam na 1 kompie ranking 39 098 a na drugim kompie mam 96 675.co musze zrobić zebym mial na 2 kompie rankning 39 098 proszę o pomoc
jak zapisac rankning?
jaki ranking w grze sieciowej?
jak zapisac rankning?
pkt 12 lub 13
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=4533
mozesz miec różne rankingi, to zalezy od srodowiska w jakim grasz
faq odnosi się tylko do 1 srodowiska
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=4533
mozesz miec różne rankingi, to zalezy od srodowiska w jakim grasz
faq odnosi się tylko do 1 srodowiska
jak zapisac rankning?
Twoj ranking to punkty a punkty są na twoim koncie, więc wystarczy się na innym kompie zalogowac na swoim starym koncie i masz te pkt
jestem zalogowany ale nie mam takich samych punktów
jestem zalogowany ale nie mam takich samych punktów
jak zapisac rankning?
nie możesz mieć 2 różnych rankingów na jednym envirze 
na pewno logujesz się na to samo konto ?
na pewno logujesz się na to samo konto ?

jak zapisac rankning?
tak się składa że można mieć różny rank na jednym envirze, bo te dane siedzą w plikach profilu 
musisz przekopiować pliki z Moje dokumenty\TrackMania\Profiles i Moje dokumenty\TrackMania\Scores do drugiego kompa
musisz przekopiować pliki z Moje dokumenty\TrackMania\Profiles i Moje dokumenty\TrackMania\Scores do drugiego kompa
jak zapisac rankning?
nie nie można mieć różnych rankingów!! rank się zapisuje na sarwie czy gdzieś tam ale nie na kompie!!!
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

jak zapisac rankning?
No mówimy oczywiście o rankingu SP.
Jaki sens miało by zapisywanie rankingu online czy coppersów na dysku? Każdy nabił by sobie miedziaków tyle ile by chciał
Jaki sens miało by zapisywanie rankingu online czy coppersów na dysku? Każdy nabił by sobie miedziaków tyle ile by chciał
jak zapisac rankning?
ziomek gram se na nascar taki serwer na 1 kompie mam 39 987 rankingu i na innych tez a na 2 mam 98 097 przeciez to niemoziliwe