Powrót XX
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Powrót XX
Po około dwu miesięcznej przerwie postanowiliśmy spróbować jeszcze raz swoich sił w starym squadzie dochodząc do wniosku, że poprzednia decyzja o rozpadzie/zawieszeniu/przerwie została podjęta zbyt pochopnie.Obecnie squad teamu nie różni się od tego z PL7 chociaż niektórzy jeszcze się zastanawiają gdyż związali się z innymi drużynami dlatego uważam, że reaktywacja odniosła sukces chociaż decyzję podjeliśmy mniej więcej wczoraj.Naszym celem oczywiście będzie gra w czołowych polskich turniejach drużynowych oraz wzmocnienie drużyny.Póki co skupiamy się na Razerze ale po zakończeniu tego turnieju na pewno zoorganizujemy rekrutację ponieważ poszukujemy graczy, którzy wzmocnią drużyne.Żeby nie było żadnych niedomówień i niejasności odrazu tłumacze, że nikogo na siłe nie namawiałem do powrotu i gracze podejmowali decyzję z własnej woli.będę wdzięczny innym CLom za wyrozumiałość i uszanowanie ich decyzji.Co tu dużo pisać, żyćcie nam powodzenia 
Powrót XX
Inicjatywa wyszla od ex-czlonkow i została jednoglosnie zaakceptowana 
Tutaj chciałem przeprosić TCW, że nie mówiłem wcześniej o zaistniałej sytuacji, ale dosłownie chwile przed opublikowaniem posta zacząłem wszystko tłumaczyć Jarkowi, który się śpieszył na mecz...
Mam nadzieje ze nie będziecie chowac do mnie jakiejś urazy
Tutaj chciałem przeprosić TCW, że nie mówiłem wcześniej o zaistniałej sytuacji, ale dosłownie chwile przed opublikowaniem posta zacząłem wszystko tłumaczyć Jarkowi, który się śpieszył na mecz...
Mam nadzieje ze nie będziecie chowac do mnie jakiejś urazy

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Powrót XX
Iksy wracają ^^ i robią sieczkę :-D
Last edited by DiabloS_CRB on 17 May 2009, 16:06, edited 1 time in total.

- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Powrót XX
To prawda ale kiedyś tam były topici, że lepsze teamy podkradają zawodników i nie chce tego typu bełkotuenvy wrote:glooch czy namawiasz czy nie to i tak jest ich decyzja
gl hf
Dzięki za gl
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Powrót XX
DiabloS też w XX? Najs reaktywacja, mam nadzieję że wyjdzie wam na dobre ;].
No to teraz jeszcze FF niech wraca i git majonez. ;].
No to teraz jeszcze FF niech wraca i git majonez. ;].

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Powrót XX
Tyż tyż ^^ od razu uprzedzałem że jak zaistnieje taka sytuacja to wracam :-P ale w sumie nie spodziewałem się tak szybko powrotu ^^

<- Drzwi