Klikanie scrollem
- krzysio1337
- Samochodowy prawiczek
Klikanie scrollem
Na każdej stronie używam scrolla do otwierania odnośnika w nowej karcie. Niestety na tym forum jest błąd taki, że po kliknięciu środkowym klawiszem myszy niby odnośnik otwiera się w nowej karcie, ale ładuje się również w karcie, w której go kliknąłem. Troszkę to wkurza. Moglibyście to naprawić =*
"Każdy bezsens ma swój sens, bo bez sensu nie ma sensu."
- krzysio1337
- Samochodowy prawiczek
Klikanie scrollem
zmienicie na opere ;p
Klikanie scrollem
nie znałem takiej opcji 
thx krzysiu
thx krzysiu
Klikanie scrollem
Ponoć IE 8.0 bije na głowę Firefoxa i Operę.. jak ktoś jest otwarty na ludzi to może przetestowaćTwist wrote:na cokolwiek byle nie ie
Klikanie scrollem
Pewnie wyczytałeś to na stronie MicrosoftuMaybe. wrote:Ponoć IE 8.0 bije na głowę Firefoxa i Operę..
- krzysio1337
- Samochodowy prawiczek
Klikanie scrollem
nie ma za co =* (kiedyś mi się odwdzięczysz?? =F )envy wrote: nie znałem takiej opcji![]()
thx krzysiu
Maybe. wrote: Ponoć IE 8.0 bije na głowę Firefoxa i Operę.. jak ktoś jest otwarty na ludzi to może przetestować
Zależy od systemu operacyjnego. IE 8.0 jest idealnie dostosowana do WinVista i Win7. Ja korzystam z 'siódemki' i naprawdę IE śmiga nieporównanie lepiej od Firefoxa, co nie znaczy, że lisek jest zły =) Kwestia gustu, a o nich się nie dyskutuje =*Szynpol wrote: Pewnie wyczytałeś to na stronie Microsoftu
"Każdy bezsens ma swój sens, bo bez sensu nie ma sensu."
Klikanie scrollem
co do microsoftu to ciekawa sprawa jest taka.. raz jak robili test przeglądarki to opublikowali listę niekompatybilnych stron i znalazla się tam strona ms. a oni zareagowali tak.. strony sa niekompatybilne z ie8.. ;]
http://www.idg.pl/news/338363/Microsoft ... .inne.html
http://www.idg.pl/news/338363/Microsoft ... .inne.html

hyhy
Klikanie scrollem
umrzyj
- Jack Bauer
- Moderator
Klikanie scrollem
Jakoś tego nie zauważyłemMaybe. wrote:Ponoć IE 8.0 bije na głowę Firefoxa i Operę.. jak ktoś jest otwarty na ludzi to może przetestowaćTwist wrote:na cokolwiek byle nie ie
Klikanie scrollem
po czym ludzie piszą że nie działają im linki.. mądrePikuś15 wrote:Google Chrome Rulez!!!! ;]

hyhy
Klikanie scrollem
to jest poprostu idiota.... jest tutaj zeby posty nabijać