TrackMania Razer Cup zakończony! Klawiatura dla Boba.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
envy dobrze przygadał ;-) co jak co ale bez ludzi to turniej to jakiś żart jest ^^

Khasius wrote:Zal to jesteście wy, ktorzy siedzą na dupskach i czekaja, az ktos wam pieluchy zmieni. Jeszcze macie czelnosc zabierac glos, narzekajac, a samemu nie robiac nic.
rzeczywiście reklamowanie turnieju na tmpl, gdzie mozna pozyskac najwieksza liczbe uczestnikow, jest totalnym zalem bo przeciez mozna było to zrobić na onecie nie? A samemu to nie mozna było puscic tego dalej? Lepiej pieprzyc i narzekac.
Sami nic nie organizujecie, a jak ktos dla was coś zrobi, to jeb** go po calosci. Czy za przeproszeniem was popierdolilo?Ogarnicie się ludzie.
GZ bobek i ekipa TCW
Khasius co się z toba dzieje...? Czy ktos az tak narzekal na 1 turniej PGSu ? nie... bo był dobrze zoorganizowany , a jak już się ktos za to zabiera no to chyba nie za przeproszeniem na od****dol tylko na powaznie nie ? co do Narzekanie to na przykladzie co kolejne PL jest dużo narzekaczy i zawsze nastepne PL jest lepsze...
khasius ok, masz prawo tak myśleć( z organizowaniem czegokolwiek). Ale to nie zmienia faktu, że mamy też gratulować turnieju, który naszym zdaniem kompletnie nie wyszedł. Nikt nie powiedział, że źle zrobiliście organizując cokolwiek. Po prostu zdaniem niektórych(także moim) nie najlepiej zostało to przemyślane, mimo starań ,których nikt nie pomija.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
pierwszy razer był po prostu zarombisty, nie ma chyba osoby której by się nie podobał. można? można.
Jedyne, co powiem, to to, iż robicie z igły widły, Khas, pierdolisz. Reszta: pierdolicie. Turniej się zakończył, gratulacje dla topowej czwórki, poza tym nie ma sensu cokolwiek pisać.
Nie pierdol, Ajem!
gg top4 i cała reszta!
gg top4 i cała reszta!
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Dla ajemika zawsze wszyscy "pierdolą"iam wrote:Jedyne, co powiem, to to, iż robicie z igły widły, Khas, pierdolisz. Reszta: pierdolicie. Turniej się zakończył, gratulacje dla topowej czwórki, poza tym nie ma sensu cokolwiek pisać.
A co do turnieju sam chciałem się zapisac (wiem, wiem, ze nia mam skilla
ciekawy pogląd w TYM topicu prezentuje pan KhasKhasius wrote:Zal to jesteście wy, ktorzy siedzą na dupskach i czekaja,...
Sami nic nie organizujecie, a jak ktos dla was coś zrobi, to jeb** go po calosci. Czy za przeproszeniem was popierdolilo?Ogarnicie się ludzie.
MOCNE GZ TOP 4. Turniej się odbył, koniec i kropka, koniec z tym pieprzeniem to ostatnia zwrotka, ja jestem Liroy scryzoryk się wie, skubidumaster więc zdecyduj się, czy masz ochotę na skubidubidują.... pamiętacie to??
...
To ja może powroce do tematu
Gratulacje BOB!
Bardzo ładnie, jestem z Ciebie dumna, o! 

Po prostu patrzac co ostatnio odwalacie, az przykro jest na to patrzec. Za bardzo obrosliscie w piorka i nic ze starej atmosfery tmpl nie zostalo.
I tak nie zrozumiecie pewnie do kogo to skierowane (tak jak ostatnio bywa). Ale wali mnie to, nie będzie po nickach pisal, wole ogolnie napisac, a każdy zrozumie to jak mu się podoba. Smieszne tylko, ze wypowiadaja się ludzie, których nie dotyczy wypawiedz, ale widocznie maja coś na sumieniu, skoro musza dodac coś od siebie.
Milego roziwazywania o co w prostej, ale ogolnej wypowiedzi chodzi.
I tak nie zrozumiecie pewnie do kogo to skierowane (tak jak ostatnio bywa). Ale wali mnie to, nie będzie po nickach pisal, wole ogolnie napisac, a każdy zrozumie to jak mu się podoba. Smieszne tylko, ze wypowiadaja się ludzie, których nie dotyczy wypawiedz, ale widocznie maja coś na sumieniu, skoro musza dodac coś od siebie.
Milego roziwazywania o co w prostej, ale ogolnej wypowiedzi chodzi.