W tym roku przypada kolejna odsłona Pokazów Lotniczych w Radomiu. Będzie wystawa naziemna i oczywiście maszyny w akcji. Zapowiedziany jest również 'pojedynek' między F-16 a Migami 29.
Wybiera się ktoś? Ja byłem już dwa razy (2005 i 2007) i było super. Huk towarzyszący przelatującemu myśliwcowi jest niesamowity. W 2007 była francuska grupa akrobatyczna znana z malowania serca na niebie i mam nadzieję, że w tym roku również się pojawią.
Bilet (dający możliwość uczestniczenia we wszystkich atrakcjach) ma kosztować 30zł dla dorosłej osoby i chyba nie jest to cena wygórowana.
Szczegóły tutaj --> http://www.airshow.sp.mil.pl/
Air Show Radom 2009
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Air Show Radom 2009
Heh ja też byłam na tym kilka lat temu i było po prostu... zajebiście.
Tyko teraz mam już troszkę za daleko więc pewnie mi nie wyjdzie... Ale każdemu gorąco polecam. 
Air Show Radom 2009
będzie z kim isc to będę, sam dla siebie nie ;]
już bylem 4,5 razy i mam okazje co roku isc, jakby ktos chciał mogę pomoc w opisie dojazdu itd.
już bylem 4,5 razy i mam okazje co roku isc, jakby ktos chciał mogę pomoc w opisie dojazdu itd.
Air Show Radom 2009
hmm... jestem na każdym er szol ;d. w końcu majne miasto. myslę że teraz również będę ;d.
Air Show Radom 2009
sry, że odświeżam i w ogóle.
[*].
widziałem to na żywo.
[*].
widziałem to na żywo.
- Diamond_Wolf
- Jeździ konno
Air Show Radom 2009
też widziałem [*] [*] pewnie to już koniec Air Show w Radomiu, szkoda.

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Air Show Radom 2009
Co prawda nie byłem, ale oglądałem w TV. Szkoda, że to stało się znowu bo zapewne nie będzie już więcej tego AIR SHOW.
[*]
[*]