Formuła 1 - 1950 - 2009

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply

Czy FOTA podjęła dobrą decyzję, odchodząc z Formuły 1 ?

Tak
22
81%
Nie
5
19%

Total votes: 27

Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Formuła 1 - 1950 - 2009

Post by Maciuś »

http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=12314 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

FOTA odchodzi z Formuły 1! Zapewne utworzą nową serię, która będzie lepsza od Formuły 1, tej z 2009 oczywiście... Ciekawe co z Williamsem i Force India, które odeszły przecież z FOTA i stanęły po stronie FIA ? Ale telenowela :e Ja się tam cieszę, wreszcie Max osiągnął swój cel, zniszczył Formułę 1 :d Wypowiedzcie się :d
Lox
Moderator

Formuła 1 - 1950 - 2009

Post by Lox »

rzal jak cholera, ale jestem po stronie teamów. niech FIA sobie teraz robi "nową F1", na poziomie F3. ja tam będę śledził nową serię.
Dawid PL
Jeździ konno

Formuła 1 - 1950 - 2009

Post by Dawid PL »

Jak najbardziej podięli dobra decyzje. fajnie by było gdyby wróciły te bolidy z poprzednich lat :]
Ganu
Doświadczony driver

Formuła 1 - 1950 - 2009

Post by Ganu »

biorąc pod uwagę, że ostatnio F1 jest coraz bardziej zjebana to dobra decyzja
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Outsid3r
Pirat drogowy

Formuła 1 - 1950 - 2009

Post by Outsid3r »

Buahahaha. Mosley dostal to na co zaslugiwal już od dobrych paru miesiecy. Jak najbardziej jestem po stronie teamów. Niech utworza swoja lige, swoje zasady, a nie będą rzadzone przez ludzi ktorzy chca przepchac slabszych na sam przod. Pewnie F1 straci już swoj prestiz (nawet gdyby mclareny jezdzily i saubery to bez Ferrari F1 nie istnieje). Tak czy siak brawa za decyzje dla zespolow, już nie mogę się doczekac pierwszego ich wyscigu. ;)

ps. dzięki tej decyzji f1 zostanie w popularnosci i prestizu wyprzedzone przez rajd paryz-dakar, może rajdy wrc, a dla mnie byloby zarypiscie gdyby także ludzie zainteresowali się MotoGP, lub inna seria motocyklowa coby się zaczelo coś dziac ;)
Image
Image
Wally
Team Poland

Formuła 1 - 1950 - 2009

Post by Wally »

mi szkoda jest jedynie stacji ktore maja wykupione transmisje na parę najblizszych lat F1 i będą musialy pokazywac jakieś mosleyowskie scierwo ;p
FOTA rlz
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Ukito
Jeździ konno

Formuła 1 - 1950 - 2009

Post by Ukito »

Jestem jak najbardziej po stronie FOTA, ale nie wierze w to że ta nowa seria długo się utrzyma. FIA zmieni tak regulamin że te zespoły wrócą. Stracą tak dużo pieniędzy że się opamiętają(oczywiście FIA). Myśle że już w 2011 roku wszystko wróci do normy. Oczywiście są to tylko moje optymistyczne "widzenia".
NBlast
Moderator

Formuła 1 - 1950 - 2009

Post by NBlast »

Szkoda mi tylko całej tej tradycji F1, która znikła całkowicie. W pełni popieram FOTA. Strasznie nie lubię Mosleya i Eclestone'a - ich pomysły są napradę szurnięte :/
Image
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Formuła 1 - 1950 - 2009

Post by Majkel »

oczywiście zgadzam się z punktem widzenia FOTA. FIA robiła hocki klocki i się na tym wyjebala... Ale nie wierze, ze ta nowa seria dlugo wytrzyma, czy w ogole będzie działać... Jest mozliwe ze kilka teamów z tych osmiu odejdzie bo nie będzie chcialo ryzykowac tyle kasy na tak bądź co bądź niepewna jeszcze serie wyscigow
Image
Image
CraDleS
Zaczyna szaleć na ulicach

Formuła 1 - 1950 - 2009

Post by CraDleS »

wyobrażacie sobie w F1 jak kierwocy GP2,F3 w next sezonia mistrza zdobywają...widze,że prezesostwo Force India jest bliżej swego celu-stanąć na pudle w GP Indii 2010...i kto wie? może za rok będą się liczyli w stawce F1? ...ale jedno pytanie mi pozostaje co z Alonso,Kubicą,Massą,Raikkonenem? ... istna parodia,ta nowa seria to moim zdaniem będzie jeszcze większy bajzel i pójdzie szybko w piach...bo jak to,szef ferrari jest prezesem(czy ch** wie jak to nazwać) w FOTA od razu widzę jak McLaren pierdzi,że działają pod siebie itp.... pozostanie g*wno a na miejscu Kubicy wypiął bym się na to cipsko i pozostał w F1 za wszelką cene albo je**** to i spier**** do swojego teamu w gokartach-podobno całkiem niezle im tam idzie :)

PzDr.
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 ;)
Image
Post Reply

Return to “Off-Topic”