TMUF a Windows 7 RC

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
Gobis
Lubi ostrą jazdę

TMUF a Windows 7 RC

Post by Gobis »

Tak sobie zainstalowałem nowy system i chcąc teraz zainstalować TMUF wyskakuje mi podczas instalacji info że TrackMania została już znaleziona na tym komputerze.Teraz takie pytanie :D Czy to wina tego że to jest czwarty system na kompie i na jednym mam już TMUF czy coś innego? Na tym dysku co mam system MAC Leopard i Windows 7RC nie mam TMUF.Jedynie na XP mam zainstalowaną grę ale to na drugim dysku.Instalkę mam dobrą z dls.metaboli.com zakupioną w necie czyli tutaj wszystko gra.Jakieś pomysły ?
envy
Osiwiał za kierownicą

TMUF a Windows 7 RC

Post by envy »

próbowałeś odpalic gre bez dodatkowej instalacji?
Gobis
Lubi ostrą jazdę

TMUF a Windows 7 RC

Post by Gobis »

Tzn. z płyty mi ruszy bez problemu bo właśnie sprawdzałem.Tylko że z płyty to tragedia :? Klikam na ikonę żeby odpalić grę no i zaczyna się :? Reklamy pierdołki itd. Zanim wyskoczy prawidłowe okno trwa to z 2 min.Troszkę wkurza mnie to czekanie i dlatego chciałbym mieć to co na XP.Klikam i zaraz gram a nie reklamy oglądać.
dom
Jeździ konno

TMUF a Windows 7 RC

Post by dom »

a masz jeszcze na jakims dysku TMNF :?: :P
Mowcie mi Maps :D
Gobis
Lubi ostrą jazdę

TMUF a Windows 7 RC

Post by Gobis »

Mam dwa dyski po 500GB podzielone po dwie partycje.Na jednym dysku znajduje się Vista i XP i na XP mam wszystkie TrackManie.Na drugim dysku mam MAC Leopard i Windows 7RC i tutaj tylko zainstalowała się poprawnie TMNF.Przeszukałem cały dysk czy coś nie pozostało po TMU ale nie ma nic.W razie czego będzie z płyty ale jednak wolę to co miałem zawsze.
envy
Osiwiał za kierownicą

TMUF a Windows 7 RC

Post by envy »

może w rejestrze pozostaly jakieś smieci?
Fan
Zaczyna szaleć na ulicach

TMUF a Windows 7 RC

Post by Fan »

Szczerze mówiąc ja nie znalazłem żadnych wpisów do rejestru z wyjątkiem pustego klucza "Nadeo" i tych odnośnie protokołu tmtp://... (mam Win7).

Także dziwna sprawa.
BoLLeK
Jeździ konno

TMUF a Windows 7 RC

Post by BoLLeK »

Ja mam Win 7rc i mam 2 winy , tylko że ja tmuf odpaliłem w tem sposóż że tam gdzie zainstalowałem , wszedłem z folder i po prostu kliknąłem uruchom za pomocą konta administratora i śmiga normalnie mi tmuf .:P
Image
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

TMUF a Windows 7 RC

Post by Gobis »

Dobra panowie dzięki za pomoc ale jakoś znalazłem rozwiązanie.Instalacja starej TMU pozwoliła mi pózniej na zainstalowanie patcha.Przynajmniej bez płyty śmiga :) Mam to co chciałem.Temat można zamknąć.
Post Reply

Return to “Pomoc”