1) PL6 nie było w lato tylko skonczyło się w czerwcu
2) mamy na karku WCG do którego trzebabedzie coś pojeździc wiec pl8 będzie z nim kolidować
to fakty.
teraz moje prywatne opinie na ten temat.
1) Ustawienie sobie wakacji pod kontem TM raczej chora sprawa. Wiele osób wyjeżdża na wakacje do pracy itd. Przynajmniej ja nie wyobrażam sobie abym miał trenować co tydzien 3 mapki aby jakoś godnie reprezentowac swój team bo wiadome ile czasu trzeba spedzic bo jako tako pojechać. Słońce na zewnatrz, przyroda tętni życiem a Ty siedz przed kompem i trenuj mapki... Coś tu nie tak. Wakacje to czas odpoczynku i przynajminej dla mnie troszke odejścia od standardów z całych 10 misiecy w roku

Co wiecej w niedziele o godz min 19 wstawiac się z gotowością na kompa. No paranoja jakaś. Bynajmniej dla mnie
2) już tak nie gadajcie o tej nauce bo mi się źle robi. Czas mamy na to na co chcemy mieć. A jestem się w stanie założyć o każde pieniadze że wieksza frekwencja będzie koncem roku niż teraz. Przypomnijmy sobie pl7 gdy praktycznie wszyscy byli dostępni. Wiec nie gadajcie już głupot jak to się każdy uczy. A studia hahahah

kto studiuje ten wie.
Jak chcecie zrobić pl8 które nie będzie trzymało poziomu i swieciło pustkami to smiało robić w wakacje
potem koncem roku będzie pustka z turniejami a nastepne PL robić to bedzi bez sens.
Róbcie jak chcecie ale pomyślcie trochę czy warto....