TMNF nie odpowiada. Proszę o pomoc.
-
gumisbteam
- Samochodowy prawiczek
A więc. Kiedy przeglądałem gry w sklepie steam, zauważyłem darmową grę. Trackmania Nations Forever. Postanowiłem ściągnąć. Po ściągnięciu i automatycznej instalacji odpalam grę i niby wszystko normalnie. Najpierw czarne tlo i w rogu napis "Proszę czekać". Później taka kręcąca się kula ziemska i dwa przyciski. "Tworzenie konta" i "Mam już konto" Kiedy chce kliknąć któreś z nich nie wybiera. Gra na pewno się nie ścina bo ta kula się cały czas kręci, a nic się nie da wybrać. Proszę o w miarę szybką pomoc. Z góry dziękuję.
Ze Steamu nie najlepiej ściągać. Polecam z tej strony www.trackmania.com

sciągnij instalke z podanej strony wyżej i uaktualnij sterowniki karty graficznej
to jest właśnie największy bła nadeo- te złe wpuszczone instalki :? :?
u kumpla ( bo mi się udało ściągnąć i norma;lnie od razu działało) ściągnąłem mu tymnf z trackmania.com i co? a to że również nie dało się nic kliknąć
głupi badziew i zniechęca do gry. po 3im razie ściagania kolega daarował sobnie tm
u kumpla ( bo mi się udało ściągnąć i norma;lnie od razu działało) ściągnąłem mu tymnf z trackmania.com i co? a to że również nie dało się nic kliknąć
głupi badziew i zniechęca do gry. po 3im razie ściagania kolega daarował sobnie tm

Najlepiej zainstalować TM z CD Action, wydanie Maj 2008. ;p
No tak, to samo było u mojej kumpeli jak próbowaliśmy ściągnąć i instalować ale do połowy się downloadowało i nie działało. Drugi raz my to próbowali i nic. I zauważyłem to, iż problemem był ten link na nagłówku "GET TRACKMANIA NOW - Free download", co sprowadza to niepoprawnej instalki. Później z filefront'u pobrałem i bezproblemowo działał.